- 2015-03-31
- 517
- 1,181
با سلام و درود این تاپیک استاد غزال رو کم داره!
داستان پروتکت دستگاه جوش اینورتر بدون اینکه باهاش جوشکاری کنی!تا حالا حرص خیلی ها رو در آورده!
پیدا کردن این عیب تو اینورترهای ماسفت شبیه گرفتن مگس رو هوا با دست خالی هستش!!!
دوستان اینورتری جهت تعمیر مراجعه شده که مشکل پروتکت داره،وقتی دستگاه رو میزنی به برق گاهی وقت ها همون لحظه استارت چراغ پروتکت روشن و خروجی قطع میشه گاهی هم یکی دو دقیقه بعد اینکه روشن باشه پروتکت میکنه
برد ترانس رو با برد ترانس نو تعویض کردم باز پروتکت کرد
برد پاور رو هم جایگزین کردم باز پروتکت کرد
برد مین رو با 24 ولت خارجی و مسیر قدرت رو با 300 ولت پاور تست کردم باز پروتکت کرد
به جای 12 ماسفت خودش 4 تا ماسفت نو انداختم(تو هر گروه یدونه) باز پروتکت کرد
قطعات برد تحریک دونه به دونه تست شده اند و کاملا سالم هستن حتی جهت اطمینان برد تحریک نو جایگزین کردم باز پروتکت کرد
فت های درایور علی رغم سالم بودن تعویض شدند،باز پروتکت کرد
دامنه و فرکانس سیگنال فت های قدرت از رو آی سی 3525 تا سر گیت فت های قدرت مشاهده شده اند و کوچکترین مغایرتی با نمونه استاندارد ندارند
خازن های مسیر 24 ولت و 12 ولت علی رغم سالم بودن تعویض شدند،باز پروتکت سر جاشه
برد PWM نو گذاشتم رو برد مین،باز پروتکت سر جاشه
اسنابرهای فت های قدرت چک شده اند و سالم هستند
مسیر ترانس CT تا پایه 8 آی سی 3525 چک شده و قطعات کاملا سالم هستن،حتی خود ترانس CT رو جایگزین کردم!!!
دیگه قطعه ای نمونده که تست یا تعویض نشده باشه
پیدا کردن این عیب قابل قیاس با ارزش مادی نیستش و بیشتر جنبه پژوهشی داره
سپاس
داستان پروتکت دستگاه جوش اینورتر بدون اینکه باهاش جوشکاری کنی!تا حالا حرص خیلی ها رو در آورده!
پیدا کردن این عیب تو اینورترهای ماسفت شبیه گرفتن مگس رو هوا با دست خالی هستش!!!
دوستان اینورتری جهت تعمیر مراجعه شده که مشکل پروتکت داره،وقتی دستگاه رو میزنی به برق گاهی وقت ها همون لحظه استارت چراغ پروتکت روشن و خروجی قطع میشه گاهی هم یکی دو دقیقه بعد اینکه روشن باشه پروتکت میکنه
برد ترانس رو با برد ترانس نو تعویض کردم باز پروتکت کرد
برد پاور رو هم جایگزین کردم باز پروتکت کرد
برد مین رو با 24 ولت خارجی و مسیر قدرت رو با 300 ولت پاور تست کردم باز پروتکت کرد
به جای 12 ماسفت خودش 4 تا ماسفت نو انداختم(تو هر گروه یدونه) باز پروتکت کرد
قطعات برد تحریک دونه به دونه تست شده اند و کاملا سالم هستن حتی جهت اطمینان برد تحریک نو جایگزین کردم باز پروتکت کرد
فت های درایور علی رغم سالم بودن تعویض شدند،باز پروتکت کرد
دامنه و فرکانس سیگنال فت های قدرت از رو آی سی 3525 تا سر گیت فت های قدرت مشاهده شده اند و کوچکترین مغایرتی با نمونه استاندارد ندارند
خازن های مسیر 24 ولت و 12 ولت علی رغم سالم بودن تعویض شدند،باز پروتکت سر جاشه
برد PWM نو گذاشتم رو برد مین،باز پروتکت سر جاشه
اسنابرهای فت های قدرت چک شده اند و سالم هستند
مسیر ترانس CT تا پایه 8 آی سی 3525 چک شده و قطعات کاملا سالم هستن،حتی خود ترانس CT رو جایگزین کردم!!!
دیگه قطعه ای نمونده که تست یا تعویض نشده باشه
پیدا کردن این عیب قابل قیاس با ارزش مادی نیستش و بیشتر جنبه پژوهشی داره
سپاس
آخرین ویرایش: