آی پی امداد
abtahi

مقاومت سوخته در مهتابی شارژی ویداسی مدل ۸۴۳

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
205
115
تهران
سلام میخواستم بدونم کسی اهم این دوتا مقاومت رو میدونه یا عکس برد رو داره ، ممنون

پیوست‌ها

• 316.6 کیلوبایت بازدیدها: 17
  • 249.8 کیلوبایت بازدیدها: 19
  • Sad
واکنش‌ها[ی پسندها]: electirc

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
205
115
تهران
بله بالایی به ال ای دی وصله پایینی رنگش اصلا معلوم نیست اما مقاومت بغلی ۱.۵ کیلو هست
درود
مقاومت بالایی اگه به پایه ال ای دی وصله، یک کیلو بزارید. پایینی رو مطمعن نیستم اگر رنگشو درست دیده باشم باید صد اهم باشه

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,221
2,137
سلام میخواستم بدونم کسی اهم این دوتا مقاومت رو میدونه یا عکس برد رو داره ، ممنون

سلام
تصاویر کلی برد خدمت شما و همکارانی که در آینده قصد استفاده دارند.

20250720_133623.jpg

20250720_133835.jpg

20250720_164025.jpg

آخرین ویرایش:

م ر پارس

کاربر vip
vip
کاربر
2015-08-15
640
779
کوهبنان کرمان

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
205
115
تهران
سلام

مشاهده فایل‌پیوست 227186

مشاهده فایل‌پیوست 227191

مشاهده فایل‌پیوست 227192
خیلی ممنونم ، مقاومت های سوخته تعویض شد ال ای دی تعویض شد خازن هم تعویض شد ، ولی خروجی ولتاژ ندارم ، همه قطعات هم تست کردم مشکلی ندارن ولی نمی‌دونم چرا روی خروجی ولتاژ ندارم ، ممنون میشم راهنمایی کنید ، ولتاژ روی ترانزیستورها هم نمیرسه

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
205
115
تهران
سلام

مشاهده فایل‌پیوست 227186

مشاهده فایل‌پیوست 227191

مشاهده فایل‌پیوست 227192
خیلی ممنونم ، مقاومت های سوخته تعویض شد ال ای دی تعویض شد خازن هم تعویض شد ، ولی خروجی ولتاژ ندارم ، همه قطعات هم تست کردم مشکلی ندارن ولی نمی‌دونم چرا روی خروجی ولتاژ ندارم ، ممنون میشم راهنمایی کنید ، ولتاژ روی ترانزیستورها هم نمیرسه

• Sad

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,221
2,137

سلام
به نظرم زیاد روی این برد وقت نذارید؛ چون هر بار که باطری ها خراب بشه؛ همین مشکل رو خواهید داشت.
یه برد شارژ باطری ۱۸۶۵۰ با قابلیت شارژ ۳ عدد باطری سری (۳ سل) و همچنین ۳ عدد باطری ۱۸۶۵۰ تهیه کنید و جایگزین برد و باطری فعلی کنید.
هم با شارژ مبایل شارژ میشه و هم کار عمری خواهد شد که کیفیت خیلی بهتری هم داره.

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
205
115
تهران
سلام
به نظرم زیاد روی این برد وقت نذارید؛ چون هر بار که باطری ها خراب بشه؛ همین مشکل رو خواهید داشت.
یه برد شارژ باطری ۱۸۶۵۰ با قابلیت شارژ ۳ عدد باطری سری (۳ سل) و همچنین ۳ عدد باطری ۱۸۶۵۰ تهیه کنید و جایگزین برد و باطری فعلی کنید.
هم با شارژ مبایل شارژ میشه و هم کار عمری خواهد شد که کیفیت خیلی بهتری هم داره.
من هم برای تجربه خودم هم برای اینکه حتما باید اینو درست کنم میپرسم ، بعد یک مسئله ای امروز پیش اومد دلیلش رو میخوام بدونم، من باتری ها رو که خارج کردم با منبع تغذیه ای که وصل کردم جای باتری ولتاژ گیری کردم بعد سوکت ۱۲ولت وصل کردم جای سوکت دی سی ولتاژ گیری کردم بعد برق ۲۲۰ زدم به سوکت مخصوصش شروع کردم ولتاژ گیری دیدم ولتاژ خازن نویی که عوض کردم و ۲۵ولت بود ۳۳ولت بود بعد از چند دقیقه خازن ترکید ، عایا دلیل خاصی داره یا چون باتری رو مدار نبود این اتفاق افتاد؟

• Sad
بالا