دوست خوبم
ابزار تحت داس هستند مثل آپگرید بایوس تحت داس .2 نسخه براتون آپلود می کنم با ورژن های مختلف .یکی برای مادربردهای قدیمی و یکی برای سری های جدیدتر.روش هم به ترتیب زیر می باشد .
- در یکی از کناره های مادربرد روی یک برچسب باریک یه مقدار 12 رقمی تحت عنوان MAC ID نوشته شده .این مقدار رو یه جایی یادداشت کنید .
- یکی از نسخه ها ( بسته به چیپ LAN مورد استفاده در مادربرد ) رو روی یک یو اس بی که Bootable نیز هست ،ریخته و از طریق USB سیستم رو بوت کنید و عبارت زیر رو تایپ کنید .
C:\>mac c [MAC ID] ENTER
اگر عملیات با موفقیت انجام شود ،اطلاعات آدرس مک بدون هیچ پیغام خطایی بصورت زیر در خط فرمان نمایش داده خواهد شد .
MAC : *********X SUM:XX
<\:C
این هم ابزار ایجاد مک آدرس در دو نسخه
با سلام و عرض خسته نباشید
همانطور که عرض کردم کیبرد اصلا کار نمی کند . نه USB و نه PS2
Cleare CMOS هم انجام دادم . مشکل حل نشد . اصلاْ وارد ستاپ بایوس هم نمی شود . بعد از سوپیچ کردن سیستم و نمایش اطلاعات مربوطه یه صفحه خطا ظاهر میشود با همون مضمون مک آدرس
کیبرد هم هیچ عکس العملی نشون نمیده . هم USB تست کردم هم PS2 حتی سر USB تبدیل PS2 هم زدم و کیبرد PS2 را هم تبدیل USB زدم . مشکل برطرف نشد . با 2 کیبرد متفاوت یکی USB و دیگری PS2
ولتاژ USB را هم گرفتم . یک کابل نرگی USB به پورت وصل کردم . در حالت خاموش ولتاژگیری کردم . ولت نداشت . در حالت سوییچ مادربرد هم ولت گیری کرم حدود یک و نیم ولت داشت .
چیزی به نظرتون میرسه ؟ اشکال از کجاست ؟
ممنون