آی پی امداد
abtahi

مشکل پنل لمسی هود

mahdi823

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2022-10-14
42
37
سلام دوستان یه هود پنل لمسیش کلیدی که میزنی مثلا لامپ هود رو که میزنی روشن میکنه ولی قفل میشه دیگه پنل کار نمیکنه در باقی کلید ها هم همین مشکله ولتاژ چک شده 5 ولت از برد تغذیه میاد و سالمه

پیوست‌ها

• 553.3 کیلوبایت بازدیدها: 25

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,396
1,617
بدون صفحه یا با صفحه قفل میشه کلید ها؟

mahdi823

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2022-10-14
42
37
بدون صفحه یا با صفحه قفل میشه کلید ها
کلا چه صفحه باشه چه نباشه قفل میکنه الانم که کلا از کار افتاده حالا باید با مولتی متر تست کنم ببینم سمت تغذیه ولتاژ میاد ولی خب روشنم بشه مشکل قفل کردنه هست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,396
1,617
با ریموت کنترل همینطوره؟ از پاور و مین عکس بزارید.ببین اپیرام داره دستگاه

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,134
1,995
سلام
آیا منظور شما از قفل کردن؛ همون هنگ کردن هست؟
در اینصورت اگر برنامه میکرو ایراد نداشته باشه؛ احتمال اینکه ولتاژ ورودی کاملا صاف و بدون ریپل نباشه هست.
اگر اسکوپ دارید؛ مقدار ریپل ولتاژ ورودی به میکروکنترلر رو بسنجید؛ و اگرنه، به نظر میرسه سریعترین راه، تعویض خازنهایی هست که احتمال میدید در موضوع دخیل هستن؛ با خازنهای مشابه و مرغوبه.

mahdi823

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2022-10-14
42
37
با ریموت کنترل همینطوره؟ از پاور و مین عکس بزارید.ببین اپیرام داره دستگاه
حتما میزارم ولی برد کلا یه برد پاور داره با یه پنل لمسی ایسی میکرو کنترلر داره ولی شماره ایسی معلوم نیس

• Like

mahdi823

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2022-10-14
42
37
سلام
آیا منظور شما از قفل کردن؛ همون هنگ کردن هست؟
در اینصورت اگر برنامه میکرو ایراد نداشته باشه؛ احتمال اینکه ولتاژ ورودی کاملا صاف و بدون ریپل نباشه هست.
اگر اسکوپ دارید؛ مقدار ریپل ولتاژ ورودی به میکروکنترلر رو بسنجید؛ و اگرنه، به نظر میرسه سریعترین راه، تعویض خازنهایی هست که احتمال میدید در موضوع دخیل هستن؛ با خازنهای مشابه و مرغوبه.
بله هنگ میکنه من خودم احتمال به برنامه میدم چون هم خازن های پاور رو با دستگاه تست و حتی تعویض کردم کلا اینجوری بگم به اونی که دستگاه می گفت افاقه نکردم تمامی خازن چه رو برد پاور چه پنل لمسی تعویض کردم

• Like

mahdi823

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2022-10-14
42
37
برنامه اینجور پنل ها نیست؟ برنامه بزنم امتحان کنم

• Like