آی پی امداد
abtahi

مشکل نویز خط تلفن یا مودم

Hamed100000

کاربر
2021-06-30
1
1
33
سلام دوستان

وقت بخیر

مودم من گاهی وقتا میره رو اعصاب تند تند قطع میشه . مخابرات هم تماس گرفتم . گفتن تلفنتون نویز شدیدی داره
از سیم کشی و اینا همه چی رو تست کردم . محل اتصالات و ..

عکس از snr مودم هم میفرستم یه نگاه بندارید . کلافه شدم

از مخابرات اینترنت سرعت 16 گرفتم . ولی نهایتا 2 میده

مودمم dlink DSL-2750U هست

پیوست‌ها

• 90.7 کیلوبایت بازدیدها: 17
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meigoon

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
513
1,125
درود. طبق جدول مشکل نویز خط بالا (SNR پایین) دارین. حداقل Downstream SNR باید حدود 150 (یا 15 در مودم های دیگه) باشه که مال شما 82 هست. نرمالش بین 175 تا 350 (یا 17.5 تا 35 در مودم های دیگه - با ضریب 0.1 کمتر) هست. گفتین که سیم کشی تلفن و اسپلیتر مشکلی ندارند ولی اگر بشه از مودم دیگه ای به طور موقت استفاده کنین و مقادیر فوق رو در اون هم بسنجین معلوم میشه که مشکل از این مودمه یا سیم کشی. یا اینکه این مودم رو ببرین یه منطقه دیگه و در اونجا تست کنین.

ساده ترین راهی که می تونین برای رفع مشکل انجام بدین اینه که مفتول های دو یا چهارگانه داخل جک خط تلفن ِ مودم رو با یک گوش پاکن آغشته به الکل یا تینر خوب از چرک و چربی تمیز کنین تا اتصال بین سوکت سیم تلفن و جک قوی بشه. اگر اسپری کنتاک شوی خشک هم دارین، بزنین راحتتره.

روشهای دیگه نیاز به باز کردن مودم دارند. مثل تعویض خازن الکترولیت معیوب مربوط به چیپ خط. ممکنه وریستور کنار جک RJ11 دچار نشتی شده(کاملا اتصال کوتاه نشده ولی نشتی پیدا کرده که باعث پایین اومدن کیفیت خط شده). یا آب خوردگی، سولفاته شدن خطوط مسی مدار چاپی مابین سوکت تلفن تا آی سی خط. لحیم سردی پایه های جک یا چوک ورودی تلفن هم ممکنه دلیل این ایراد باشن.

آخرین ویرایش:

ghasemi59

مدیر تالار
مدیر تالار
2013-06-26
2,459
2,155
درود طبق راهنمایی جناب نوید شما میتونید با یک مودم دیگه تست کنید ببینید وضعیت بهتر میشه یاخیر واینکه مشکل از مودم هست یانه ودرکل از اینترنت مخابرات بیشتر ازاین انتظار نداشته باشین اکن کیفیتی که خاسته شماست.

mahddi

کاربر
2012-09-20
73
110
سلام دوستان

وقت بخیر

مودم من گاهی وقتا میره رو اعصاب تند تند قطع میشه . مخابرات هم تماس گرفتم . گفتن تلفنتون نویز شدیدی داره

تفسیر پست شما اینه که
شما از مخابرات سرویس 16 مگابیت گرفتید که باید به شما سرعت 2 مگابایت تحویل بدهند که طبق فرموده ی شما دارن تحویل میدن
فقط مشکل اینه که وقتی که کشش خط نهایی (تئوری ) شما 22 مگابیت هست و در مودمتون برای شما 20 مگابیت بالا اومده نویز خطتتون در لب مرز ( عدد 80) قرار گرفته که این عدد باید بالای 120 باشه تا شما احساس ثبات و پایداری در خط و اینترنت بکنید پس شما باید به پشتیبانی مخابرات بگید که سرعت دانلود شما ابتدا روی 18 مگابیت قفل کنه اگر اون عدد بالای 120 رفت که چه بهتر ولی اگه نرفت بگید که روی 16 مگابیت قفل کنه که به احتمال خیلی زیاد اون عدد بالای 120 میره و مشکل شما حل میشه
روی 16 مگابیت سرعت دانلودتون 1.7 مگابایت بر ثانیه خواهد بود و خیلی محسوس نخواهد بود در عوض داشتن پایداری خط
همه ی این حرف ها برای موقعیه خط شما در طول روز نوسان نویز نداشته باشه و مودم هم مشکلی نداشته باشه

احتمالا شما خیلی نزدیک مرکز تلفن یا فیبر نوری هستید

mahddi

کاربر
2012-09-20
73
110
سلام دوستان

وقت بخیر

سلام
تفسیر پست شما اینه که
شما از مخابرات سرویس 16 مگابیت گرفتید که باید به شما سرعت 2 مگابایت تحویل بدهند که طبق فرموده ی شما دارن تحویل میدن
فقط مشکل اینه که وقتی که کشش خط نهایی (تئوری ) شما 22 مگابیت هست و در مودمتون برای شما 20 مگابیت بالا اومده نویز خطتتون در لب مرز ( عدد 80) قرار گرفته که این عدد باید بالای 120 باشه تا شما احساس ثبات و پایداری در خط و اینترنت بکنید پس شما باید به پشتیبانی مخابرات بگید که سرعت دانلود شما ابتدا روی 18 مگابیت قفل کنه اگر اون عدد بالای 120 رفت که چه بهتر ولی اگه نرفت بگید که روی 16 مگابیت قفل کنه که به احتمال خیلی زیاد اون عدد بالای 120 میره و مشکل شما حل میشه
روی 16 مگابیت سرعت دانلودتون 1.7 مگابایت بر ثانیه خواهد بود و خیلی محسوس نخواهد بود در عوض داشتن پایداری خط
همه ی این حرف ها برای موقعیه خط شما در طول روز نوسان نویز نداشته باشه و مودم هم مشکلی نداشته باشه

احتمالا شما خیلی نزدیک مرکز تلفن یا فیبر نوری هستید

reza_m72

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-27
351
1,904
فردیس
سلام دوست عزیز مودم را ببر به سر سیم اصلی که از مخابرات امده تنها بدون تلفن بزن ببین چقدر سرعت داری احتمال زیاد سرعتت بالا میره اگه سیم تلفن از بقل برق شهری رد بشه نیز میفته

بالا