با سلام
یه دستگاه A1 هست که خروجی نداره
دستگاه روشن میشه ای پی هم میگیره ولی هش نمیکنه
خروجی رو چک کردم مشکلی نداره و شورت نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید
یسری از پاورهای 2500 به مشکل میخورند و خروجیشون فعال نمیشه اگه درست نشدند و راه دیگه ای نبود میتونم پاور های دیگه مثل F1-t2t و ... که هم شاخه همین هست رو با دستگاه ست کنم.میتونید ارسال کنید تا براتون انچام بدم
سلام دوستان مشکل بنده هم تقریبا شبیه اینه یک پاور A1 باز کردم در ابتدا فیوز ورودی 25 آمپر سوخته بود که با تعقیب فیوز متوجه شدم پل دیود 35 آمپر هم سوخته بود مابقی ماسفت ها را روی برد تست کردم که اتصال کوتاه نباشند مشکلی نبود دیود شاتکی هم سالم نشون میده از انجایی که پل دیود 35 آمپر نداشتم یه پل دیود 15 آمپر گذاشتم روش که فقط تست کنم ببینم روشن میشه یا نه وقتی برق ورودی میدم بهش بعد از 5 ثانیه یه لحظه فن ها میچرخه بعد خاموش میشه از دوستان مشکل مشابهی اگر داشتند لطفا راهنمایی کنند تصویر برد پاور را آپلود میکنم باتشکر
سلام دوستان مشکل بنده هم تقریبا شبیه اینه یک پاور A1 باز کردم در ابتدا فیوز ورودی 25 آمپر سوخته بود که با تعقیب فیوز متوجه شدم پل دیود 35 آمپر هم سوخته بود مابقی ماسفت ها را روی برد تست کردم که اتصال کوتاه نباشند مشکلی نبود دیود شاتکی هم سالم نشون میده از انجایی که پل دیود 35 آمپر نداشتم یه پل دیود 15 آمپر گذاشتم روش که فقط تست کنم ببینم روشن میشه یا نه وقتی برق ورودی میدم بهش بعد از 5 ثانیه یه لحظه فن ها میچرخه بعد خاموش میشه از دوستان مشکل مشابهی اگر داشتند لطفا راهنمایی کنند تصویر برد پاور را آپلود میکنم باتشکر مشاهده فایلپیوست 171082