آی پی امداد
abtahi

مشکل: مشکل ماشین لباسشویی LG -1098FHB

NASERE

کاربر
2012-10-06
25
40
با سلام، دوستان یک ماشین لباسشویی ال جی مدلLG WD - 1098 FHB یک مشکل براش پیش اومده که اگر میخوای روشنش کنی تا 20 ثانیه دور میگیره و خاموش میشه. این عیب را کجا جویا باشم و به نظرتون کدام قسمت عیب داره . اگر از این مدل اطلاعاتی دارید برام بزارین ممنونم. ناگفته نماند من خودم زیاد در لباسشویی وارد نیستم مال یلی از دوستامه . با تشکر . واز اینکه اینجا تاپیک باز کردم ببخشید. ندونستم کجا مطرح کنم .

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
سلام-اگر بعد از بیست ثانیه دستگاه متوقف میشه وشروع به آبگیری وادامه کار میده،حالت بالانس یا detecting فعاله که به شکل یه ترازوی کوچیک روی نمایشگر مشخصه ومیزان حجم یا وزن لباس رو میسنجه-میتونید غیر فعالش کنید به این صورت که دو تا کلید رو روی پانل دستگاه به هم وصل کرده وزیرش عکس * هست اونها رو سه ثانیه نگه دارید تا بالانس لغو بشه---اگر کاملا متوقف میشه ایراد برد داره که بایدبه تعمیرکار مجرب مراجعه کنید وکارشما نیست

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NASERE

NASERE

کاربر
2012-10-06
25
40
با سلام، و ممنونم از بابت پاسخگویی به سوالات. دوست من ایا این مدل لباسشویی فایل فلش دارد؟ ایا میتوان آی سی را پروگرام کرد؟چون متاسفانه تو جایی که ما هستیم تعمیرکار دارد ولی زیاد وارد نیستند. چند مورد دیگر برام پیش آمده بود که با فایل ایپرام و با پروگرام کردن مشکل حل شد. اگر بیشتر راهنمایی کنید. و اگر فایل فلشی ا این مدل دارید .نهایت لطف را کرده اید. سپاسگذارم

بالا