آی پی امداد
abtahi

مشکل: مشکل عدم سرمایش کافی در اسپیلت اوجنرال مدل GZ-50GB-E1

mjtb_sar

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-08-21
482
903
خراسان رضوی
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز:
یک اسپیلت 24000 اوجنرال تازه گرفتم ولی سرمایش خوبی نداره بادش خنک هست ولی سرد نیست حتی زمانی که روی مد کول هست و روی دمای 16 تنظیم هست.اما زمانی که روی حالت DRY MODE هست سرمای خوبه ولی هیچ تنظیماتی نمیشه انجام داد و فن کول هم کار نمیکنه که پرتاب باد رو زیاد کنه لظفا راهنمایی کنید اطلاعاتی ندارم اصلا و یک سوال دیگه دستگاه موقعی که تازه میخریم گاز داره یا نصاب پر میکنه

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,474
5,532
ه دستگاه موقعی که تازه میخریم گاز داره یا نصاب پر میکنه
اسپیلت داخل یونیت بیرونی(کندانسور-رسیور-درایر-کمپرسور)گاز داره و نیازی به تزریق گاز نیست

mjtb_sar

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-08-21
482
903
خراسان رضوی
ممنون از پاسختون پس به نظرتون مشکل چیه؟
و اینکه محیط کد ندارن که بشه سرما رو تنظیم یا کاری کرد؟؟

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,474
5,532
یک اسپیلت 24000 اوجنرال تازه گرفتم ولی سرمایش خوبی نداره بادش خنک هست ولی سرد نیست حتی زمانی که روی مد کول هست و روی دمای 16 تنظیم هست.اما زمانی که روی حالت DRY MODE هست سرمای خوبه ولی هیچ تنظیماتی نمیشه انجام داد و فن کول هم کار نمیکنه که پرتاب باد رو زیاد کنه لظفا راهنمایی کنید اطلاعاتی ندارم اصلا و یک سوال دیگه دستگاه موقعی که تازه میخریم گاز داره یا نصاب پر میکنه
شما گفتید وقتی در حالت DRY MODEهست سرمای خوبی داره دقت کنید ببینید اصلاًدر حالت کول کمپرسور کار میکنه؟

mjtb_sar

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-08-21
482
903
خراسان رضوی
با تشکر از راهنماییتون در حالت کول چک کردم از زمانی که کولر رو روشن میکنم کمپرسور کار میکنه و هر دو لوله که از کمپرسور به پنل میره کاملا سرد هست درصورتی که فکر کنم یکیش باید گرم باشه.در حالت DRY که میزارم هیچ تغییری توی دما نمیتونم بدم و روی 29 هست تو این حالت 10 -15دقیقه کار میکنه و کولر خاموش میشه 5 دقیقه بعد باز روشن میشه

Eltraxo

کاربر
2013-11-19
10
2
دستگاه شما به هنگام نصب وکیوم نشده.برای حل مشکل گاز رو کاملا تخلیه کرده به مدت 45 دقیقه وکیوم کنید سپس با ترازو شارژ گاز کنید تا مشکل مرتفع شود

بالا