آی پی امداد
abtahi

مشکل: مشکل صدای موتور پنل بیرونی کولر دوتیکه وست پوینت

bahram677

کاربر
2009-04-14
12
3
سلام... وقت بخیر
دوستان کولر وست پوینت 24000 دوتیکه دوسال کارکرد، جدیدا دیروز متوجه شدم موتورش لرزش داره و صداش بیشتر شده واحد بغلی هم وست پوینت پیستونی نصب کرده موتور صدای خیلی کمی داره کولر من نمیدونم پیستونی هستش یا نه.. ضمنا پنل بیرونی با پایه به دیوار پیچ شده و وقتی به کولر دست میزنی لرزش رو میشه حس کرد ولی پایه لرزش نداره انگار لرزش از داخل هستش . ضمنا کولر همسایه روی چهارپایه نصب شده. دوستان ممکنه موتور ایراد پیدا کرده باشه؟ البته خنکی دستگاه مشکلی نداره ممنون میشم راهنمایی کنید... تشکر

راستی دمای کولر روی 23 درجه تنظیم شده خوزستان هستم و دمای هوا بالاست خیلی اف نمیکنه مگه اینکه دما رو ببرم بالاتر...

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام... وقت بخیر
دوستان کولر وست پوینت 24000 دوتیکه دوسال کارکرد، جدیدا دیروز متوجه شدم موتورش لرزش داره و صداش بیشتر شده واحد بغلی هم وست پوینت پیستونی نصب کرده موتور صدای خیلی کمی داره کولر من نمیدونم پیستونی هستش یا نه.. ضمنا پنل بیرونی با پایه به دیوار پیچ شده و وقتی به کولر دست میزنی لرزش رو میشه حس کرد ولی پایه لرزش نداره انگار لرزش از داخل هستش . ضمنا کولر همسایه روی چهارپایه نصب شده. دوستان ممکنه موتور ایراد پیدا کرده باشه؟ البته خنکی دستگاه مشکلی نداره ممنون میشم راهنمایی کنید... تشکر

راستی دمای کولر روی 23 درجه تنظیم شده خوزستان هستم و دمای هوا بالاست خیلی اف نمیکنه مگه اینکه دما رو ببرم بالاتر...

معمولا صدا ناهنجار و لرزش از شکستگی پروانه فن یونیت بیرونی هستش

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bahram677

bahram677

کاربر
2009-04-14
12
3
ممنون به خاطر پاسخ
دو روزه صدای موتور بیشتر شده و فن صدای نرمالی داره. نگرانی من صدای موتور هستش که از دیروز کمی بیشتر شده شاید هم نرمال باشه.
ممکنه اتصال مونور به بدنه شل شده باشه؟

fafam

کاربر
2014-03-10
8
7
پیچ های اتصال موتور وفن را به بدنه چک کن لرزش به شل بودن پیچها است واگه موتور مشکل داشته باشد بدنه لرزش ندارد

بالا