آی پی امداد
abtahi

مشکل: مشکل سرد نکردن قسمت یخچال دوو مدل rf590

ammar303

کاربر
2015-10-08
20
7
قطعا در زمان خاموشی موتور المنت فعال میگردد-ضمنا اگر برق داشتی شاید فقط فاز بوده ونول قطع است چون اگر دائم 220 توی مدار باشد سیستم المنت سرما را خنثی کرده ومشتری اعلام میکند--المنت شیشه ایی بیشتر به خاطر ریختن آب به رویش خراب میشود

سلام
قبلا گفته بودم که المنت اشکال داره دوباره تست کردم و مستقیم برق اتصال دادم داغ کرد
دستور دستی هم میدم یعنی با فشار temp و 5 بار fuzzy که المنت عمل میکنه و برفک ها رو تو چند لحظه اب میکنه
و بگم فوق العاده داغ میشه طوری که دست رو میسوزونه
ایراد به نظر شما از کجا میتونه باشه و
ایراد اگه از برد باشه و فرمان نده
کدوم قسمتش هست و آیا خودم میتونم ردیفش کنم یا نه
ممنون

آخرین ویرایش:

ammar303

کاربر
2015-10-08
20
7
سلام
قبلا گفته بودم که المنت اشکال داره دوباره تست کردم و مستقیم برق اتصال دادم داغ کرد
دستور دستی هم میدم یعنی با فشار temp و 5 بار fuzzy که المنت عمل میکنه و برفک ها رو تو چند لحظه اب میکنه
و بگم فوق العاده داغ میشه طوری که دست رو میسوزونه
ایراد به نظر شما از کجا میتونه باشه و
ایراد اگه از برد باشه و فرمان نده
کدوم قسمتش هست و آیا خودم میتونم ردیفش کنم یا نه
ممنون

سلام
المنت و ترمو فیوز سالم هستن
حالا من نمیدونم که آیا قبلا کار میکردن یا نه
چند روز پیش فهمیدم که المنت دیفراست رو انجام میده ولی آب کف جمع میشه و یخ میزنه و ناودونی رو هم مسدود میکنه یعنی حرارت به کف نمیرسه
اول گفتم یه المنت کف اضافه کنم ولی کمی فکر کردم ورق گالوانیزه کف قاب المنت رو دراوردم و کف فریزر رو فویل الومینیوم گذاشتم
دو روزه مشکل برطرف شده (به نظرم خودم باید حداقل یک هفته بگذره تا وضعیت تثبیت بشه) ولی مقدار برفک اپراتور هم زیاده و فن فریزر هم یخ میزنه نمیدونم این طبیعیه یا نه؟
کل قصه این بود
تا نظر اساتید چی باشه؟
ممنون یاعلی

ammar303

کاربر
2015-10-08
20
7
سلام مجدد
دو مطلب رو به عرض برسونم:
1-
پراکندگی مطلب در مورد مشکل یخ زدگی 590 دوو زیاده سه پست مجزا وجود داره که من دیدم

بهتر بود که همه این مطالب که تجربه افراد مختلف هست یکجا باشه تا دیگرانی مثل من راحت بتونیم ازشون استفاده کنیم

2-
انجمنی به این وسعت حیفه سوالاش بی جواب بمونه من سوال آخرم هنوز بی جواب مونده

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
و سوالات بنده
برای مشکل 590 پیشنهاد شده که هیتر کمکی تو قسمت زیر اپراتور فریزر نصب بشه

بنده این کارو نکردم و به جاش ورق باریک گالوانیزه زیری المنت شیشه ای رو باز کردم تا حرارتش مستقیم به قسمت زیر اپراتور و قسمت ناودونی برسه
حدود یک هفته است که جواب داده
سوال اول بنده اینه که وظیفه اون ورقی که من درآوردم چیه؟ و آیا مشکلی با درآوردنش بوجود نمیاد؟
سوال بعدیم اینه که آیا میزان سرمای فریزر تا جایی که فن فریزر هم یخ میزنه طبیعی است؟
ممنون میشم اساتید جواب بدن
یاعلی

بالا