دوست خوبم
بنده از همین مدل استفاده می کنم که به QiGuan معروف هست .از سمت 2 LED سبز و قرمز به این شرح هست
- LED های سبز و قرمز نشانگر حالت پایدار و ناپایدار سیستم هستند و اصولا باید در صورت سالم بودن مادربرد بصورت چشمک زن باشند .
- سگمنت 2 تایی ،کد اصلی هست و بیشتر به این دو سگمنت باید استناد کنید .نقاط اعشار هم مربوط به CLK و RST می باشد که چراغ CLK باید روشن باشد و چراغ RST در ابتدا به مدت چند ثانیه روشن و سپس خاموش می شود و در صورت روشن ماندن به معنی وجود مشکل در سیستم یا همان هنگ بودن سیستم هست .
- کدهای نشان داده شده در سگمنت 4 تایی ،بیشتر جنبه حدس داشته و طبق دفترچه دیباگر باید توضیح کدها رو پیدا کنید که البته بنده تا حالا چیزی از دفترچه سر درنیاوردم .چه یک راهکار رو به دفعات تکرار کرده .نقاط اعشار هم که نشانگر مقادیر 12 و 3.3 ولت و همچنین IRDY و FRAME می باشد و در بعضی مادربردها روشن می ماند و در بعضی به مدت چند ثانیه روشن و سپس خاموش می شود .
- دو LED سبز رنگ هم نشانگر وجود مقدار 12- و در نهایت LED Ready به معنی اوکی و آماده به کار بودن سیستم هست .
- دکمه فشاری وسط هم کد قبل از آخرین کد ثابت روی سگمنت رو نشون می ده .
سعی کنید یک هیت سینک کوچیک روی چیپ با چسب سیلیکون بچسبانید .
موفق باشید .

سلام خدمت همه
پیگیر سؤال دیروز
دقیقأ اسمش همینه ولی فکر کردم اگه اسمش بگم همه بچه ها بهم میخندن...آخه ازاین چینی های بی نام و نشانه
بگذریم
اولأ اون دکمه check واسه چیه؟ کاربردش چیه؟چه زمانی باید ازش استفاده کنیم ؟
اون سگمنت دوتایی ، وقتی یه عدد نشون میده ، از کجا بفهمیم معنیش چیه؟
اصلأ تفاوت سگمنت دوتایی با 4تایی چیه؟
بعدش روو سگمنت دوتایی نوشته clk و rst خب تقریبأ معلومه clock و reset ولی اینا یعنی چی؟
سگمنت چهارتایی ، مثلأ روو یه سیستم زدم نشون داد 06de هر چی دفترچه رو نگاه کردم ، متوجه نشدم که معنیش چیه !
زیر دوتا از سگمنت های چهارتایینوشته : frame و irdy ، یعنی چی اینا ؟
تا اینکه خودم قطعه ها رو یکی یکی تست کردم و فهمیدم هارد سیستم سوخته
اطلاعات دفترچه خیلی خیلی مزخرفه
بعد شما چجوری هیت سینک رو چسبوندی به چیپ ؟ زدن خمیرسیلیکون مشکلی نیست ! مشکل اینه که نمیدونم چجوری بچسبونمش؟
لطفأ راهنماییم کنید