یک ویندوز تازه نصب کنید هیچی دیگر نصب نکنید درایورها را نصب کنید بعد برنامه TFTP را نصب و اجر کنید نباید هیچ خطایی بدهد .من هم قبلا این خطا را داشتم کار نمیکرد .خطا در اجرای برنامه ندهد مشکل رفع میشود بهترین روش و به جز این روش هیچ روشی ندارد این پست باعث شد خیلها یاد بگیرن که چطور باید هاک را ریکاوری کرد
یک ویندوز تازه نصب کنید هیچی دیگر نصب نکنید درایورها را نصب کنید بعد برنامه TFTP را نصب و اجر کنید نباید هیچ خطایی بدهد .من هم قبلا این خطا را داشتم کار نمیکرد .خطا در اجرای برنامه ندهد مشکل رفع میشود بهترین روش و به جز این روش هیچ روشی ندارد این پست باعث شد خیلها یاد بگیرن که چطور باید هاک را ریکاوری کرد
سلام مجدد
قابل توجه شما وقتی دستگاه بوت می شود به راحتی می توان با USB Flash بدون هیچ دردسری دستگاه را ریکاوری کرد ، چون شما کار نکردید برای همین هست که می فرمائید غیر ممکن هست .
بنده تمامی دستگاه ها رو با این روش انجام می دم ولی همان آموزش فوق کفایت می کند درسته راه پیچ و خمی را انتخاب کردید اما نتیجه نهایی همان هست .