آی پی امداد
abtahi

سوال: مشکل در بالا نیامدن دستگاه دی وی آر hamrabi

salahisoft

کاربر
2012-12-21
5
1
با سلام خدمت دوستان و متخصصین
من یه دستگاه دی وی ار مدل hamrabi رو دارم که دستگاه در صفحه اولیه باقی میماند(منظور system initializing صفحه اولیه ) میماند و اصلا وارد منو دستگاه هم نمیشود لطفا کمک کنید . . .
موارد مشاهده و تست شده :
هارد رو به کامپیوتر متصل کردم سالم بود و بالا اومد اما در دستگاه روشن میشود ولی چراغ هارد روی دستگاه خاموش است .
بدون هارد هم دستگاه رو تست کردم بالا نیومد .
باتری رو دستگاه را خارج کردم و بعد 30 ثانیه جا گذاری کردم .
منبع تغذیه رو چک کردم که رو نوشته 12 ولت دی سی و 3 امپر که امدم با مولتی متر چک کردم ولتاژ12.53 بود ولی جریان رو نتونستم چک کنم .(سوال : ممکنه دستگاه ولتاژ بده اما جریان نده ؟ )
لطفا راهنمایی کنید ممنون .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: blacknaki

zahani91

کاربر
2015-05-17
6
4
سلام دوست عزیز
عکس های دستگاهی که میگم .توی این پست هست (درخواسا فایل ایپرام dvr h.264 به نام hamrabi ) هیچ فرقی با این نداره حتی شماره آی سی تصویرش rn6314 هست .
ممنون

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: blacknaki

zahani91

کاربر
2015-05-17
6
4
دوست عزیز میگه شما محدود هستید و نمیزاره که حتی لینک عکس رو بزارم اما مدل دقیق دستگاه رو توی این پست(درخواسا فایل ایپرام dvr h.264 به نام hamrabi) گذاشتن اگه توی سایت سرچ کنید پست رو میبینید .
تجهیزات پروگرمر ندارم اما من نصاب دوربین مداربسته با یه سری تجربه خیلی کم در سخت افزار هستم .

salahisoft

کاربر
2012-12-21
5
1
لطفا کمک کنید
این دو کاربر من هستم و اینکه باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید .

salahisoft

کاربر
2012-12-21
5
1
سلام الان دوباره منبع تغذیه رو چک کردم دیدم ولتاژ 12.53 رو نشون میده و جریان رو صفر نشون میده بن نظرتون منع تغذیه خرابه ؟

salahisoft

کاربر
2012-12-21
5
1
سلام دوستان کمک کنید
دوست عزیز
delpiero9 ظرفیت پیغام هات پر شده خالی کنید .
ممنون

بالا