آی پی امداد
abtahi

مشکل داغ کردن بیش از حد لپ تاپ ایسوس k42 و کار کردن فن صورت مداوم و با سرعت زیاد

mrpc14130

کاربر vip
کاربر
2018-04-27
29
14
یزد
باطری که بدون باطری هم همین مشکل رو داره
لپ تاپ ایسوس k42j . فک نکنم به‌ خمیر باشه.
هیت سینگ و فن رو سفارش بدم و عوض کنم نتیجه رو میگم بهتون.

امیر220

کاربر
2024-11-08
90
32
ایران
باطری که بدون باطری هم همین مشکل رو داره
لپ تاپ ایسوس k42j . فک نکنم به‌ خمیر باشه.
هیت سینگ و فن رو سفارش بدم و عوض کنم نتیجه رو میگم بهتون.
کاش یه جور تست کنی ببینیم مشکل از هیتسینک یا فن یا هردو هست.کلا متوجه شیم مشکل از کدومه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mrpc14130

Celine82

کاربر vip
کاربر
2022-04-09
92
145
سلام ، لپتاپ میارن داغ هست ، مدل پردازنده ببین چه نسلی هست ، ذاتی داغ هستند ، فکر کنم پردازنده شما تا ۱۰۵ درجه تحمل داره ، شما چک کن زیر بار اگه تا ۸۰ درجه میره اکی هست ، جز خمیر مناسب و بررسی سالم بودن فن ، و خروجی تهویه بی فایده هست

امیر220

کاربر
2024-11-08
90
32
ایران
سلام ، لپتاپ میارن داغ هست ، مدل پردازنده ببین چه نسلی هست ، ذاتی داغ هستند ، فکر کنم پردازنده شما تا ۱۰۵ درجه تحمل داره ، شما چک کن زیر بار اگه تا ۸۰ درجه میره اکی هست ، جز خمیر مناسب و بررسی سالم بودن فن ، و خروجی تهویه بی فایده هست
لپتاپ ایسوس مدل پردازنده2450mبا بهترین خمیر هم تعوبض کردم هیتسینک سالم فن سالم زیر بار دما تا97هم میره....ولی با نرم افزار که سرعت فن رو بالا میبرم دما نهایتا به80میرسه.اما مشکل اینجاست نرم افرار باعث اختلال میشه و حتی باعث سوختن اداپتور شارژر شد...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Celine82

Celine82

کاربر vip
کاربر
2022-04-09
92
145
لپتاپ ایسوس مدل پردازنده2450mبا بهترین خمیر هم تعوبض کردم هیتسینک سالم فن سالم زیر بار دما تا97هم میره....ولی با نرم افزار که سرعت فن رو بالا میبرم دما نهایتا به80میرسه.اما مشکل اینجاست نرم افرار باعث اختلال میشه و حتی باعث سوختن اداپتور شارژر شد...
سلام، همونطور که حدس میزدم سی پی یو شما داغ هست ، کاری جز اندرولت وجود نداره ، جز استفاده روزمره و فیلم و وبگردی انتظار دیگه ای که نداری با این لپتاپ ؟ اندرولت کن دما میاد پایین ، تا ۹۰ هم رسید نترس طوریش نمیشه

بالا