آی پی امداد
abtahi

مشکل: مشکل خروجی مدار پدال چرخ خیاطی کاچیران

Masoud.jafar

کاربر
2021-06-13
8
10
در مدارتی که قرار است خروجی ان dc متغیر باشد از دو روش میتوان استفاده کرده
استفاده از تریاک قبل از پل دیودی
استفاده از تریستور بعد از پل دیودی

Masoud.jafar

کاربر
2021-06-13
8
10
در مداراتی که نیمه هادی دارند ولتاژ و تغییرات ان را فقط در زمان بار میتوان مشاهده کرد
حتی در برخی موارد اگر یک دیود بدون بار به ولتاژ وصل شود خروجی ان حتی بیشر از ولتاژ منبع است در تست همراه با بار اینچنین نیست

رضا.میانجی

کاربر vip
vip
کاربر
2018-11-30
5
3
43
با سلام
ممنون میشم عکس برد رو واضح تر بزارین.
مقاومت r4 و R17 مقدارش چند هست ؟
رنگهاش زیاد واضح نیست.

mehrdad43456

کاربر
2024-04-04
1
0
ساوه
سلام وقت بخیر
ولوم عمودی مربوط به پدال چرخ خیاطی رو متأسفانه نتونستم جایی پیدا کنم ، از دوستان کسی بتونه کمکی کنه ممنون میشم.

Rezvan6117

کاربر
2016-04-29
1
0
سلام
مدار پدال چرخ خیاطی کاچیران که 2 ورودی برق 220 ولت داره و 3 خروجی که یکی برای لامپ و دیگری برای دینام چرخ که برای سرعت دینام است . الان این خروجی ها هیچ ولتاژی نداره . و صفر است . x1 و x2 ورودی 220 ولت است . x3 و x4 و x5 خروجی ها . کلید سیاه 2 حالته که برای دو سرعت متفاوت است . قطعه آبی رنگ کنار تریاک رئوستا است که برای تنظیم سرعت . دو عدد تریاک به شماره BT136 است .
یه سوال دیگه دو خازن آبی رنگ که در اکثر مدارات ( یا به رنگ آبی یا زرد ) هست کارش در مدار چیه اگه نیاشه و اتصال کوتاه کنیم چی میشه ؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید . عکس مدار رو هم میگذارم . با تشکر

مشاهده فایل‌پیوست 91138
سلام وعرض ارادت بنده هم با همین برد همین مشکل داشتم به ظاهر تمام قطعات سالم بودن یه پدال سام دیگه داشتم از روی اون یکی ترایاک عوض کردم جواب نداد بعد خازن
عوض کردم بازهم جواب نداشت خروجی نمیدادبعدا متوجه شدم یکی ازپایه های چوک. به ظاهر لحیمش سالمه اما از کیت شده شده پوشش سبز رنگ محافظ قسمت‌های مسی برد مانع از دیدن این جداشدگی میشه... خیلی دقت کنید کمی از پوشش کنارشو خراشیدم ولحیم زیادتری کردم ودرست شد

پیوست‌ها

• 230.8 کیلوبایت بازدیدها: 2
بالا