سلام دوستان و همکاران عزیز
اقا 4 تا پاور سورما نو آوردن برام که وقتی با لامپ سری تست میکنم لامپ چشمک تند میزنه رله هم میچسبه ولی بعد کلا لامپ خاموش میشه و یعنی کلا پاور قطع میشه و خروجی رو نداره ممنون میشم راهنمایی کنید
عکس پاور رو هم گذاشتم
اقا 4 تا پاور سورما نو آوردن برام که وقتی با لامپ سری تست میکنم لامپ چشمک تند میزنه رله هم میچسبه ولی بعد کلا لامپ خاموش میشه و یعنی کلا پاور قطع میشه و خروجی رو نداره ممنون میشم راهنمایی کنید
عکس پاور رو هم گذاشتم
همکار گرامی
همانطور که اعلام فرمودید رله جذب میشود بنا به این مراتب قسمت تغذیه شما سالم است.
احتمال خرابی ای سی PFC وجود دارد ولتاژ خازن های صافی هنگامی که دستگاه به برق مستقیم است چند ولت است؟
المان های مرتبط با تغذیه ای سی های PWM ماسفت های ورودی و خروجی همچنین سلامت ماسفت ها را اطمینان حاصل فرمایید در صورت سلامت احتمال خرابی ای سی اسیلاتور وجود دارد.
اگر برد ایستاده ای دارد از آن عکس ارسال فرمایید.
عکس پاور رو هم گذاشتم
اما یه سوال 3 تا پاور سورما 2500 آوردن خروجی اتصال کوتاه نیست - روی خازن ها 380ولت رو داریم ماسفتها سالم و ریکتفایر هم سالم اما پاور کار نمیکند!!!
مشکا می تونه از کجا باشه ؟
اما یه سوال 3 تا پاور سورما 2500 آوردن خروجی اتصال کوتاه نیست - روی خازن ها 380ولت رو داریم ماسفتها سالم و ریکتفایر هم سالم اما پاور کار نمیکند
مشکل می تونه از کجا باشه ؟