آی پی امداد
abtahi

مشکل: مشکلی دیگر دریخچال فریزر پارس

hasanrezai

کاربر
2015-02-13
31
24
با تشکر از دوستان واساتید کار بعد از مراجعه به نمایندگی پارس ونبود برد ترموسات 4 دگمه کمبی وراهنمایی ایشان تونستم از یه مغازه متفرقه اون برد رابگیرم وتعویض کنم که جنس متفرقه بود اما خوبیش ترانس دار بودنشه مشکل چراغ داخل کابین حل شد وباباز شدن در که موتور جون میداد حل شد اما باتنظیم دمای یخچال روی عدد4 وفریزر روی عدد ـ17 فریزر تا عددـ21 میره ونمیخواد خاموش بشه خیلی زمان میبره وبعضی موقع درحالت کار صدای قیچی شیر برقی میاد اما باز کار میکنه خواستم بدونم از شیر برقی است وبا ضربه روی ان مشکل حل میشه یا گاز تکمیلی میخواد تازمان کارکرد راکم کنه ممنون از راهنماییهای مفیدشما که منو تا اینجا ساپورت کردید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NICHICON

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
فرا صوت خزر مارک معتبر دیگه ای نبودجایگزین کنم
مارک خوبی نیست، برنامه ریزی جالبی نداره وبا فابریک متفاوته-این سری از پارس ها دستورات نسبتا مبهمی به شیر برقی میدهند و با داده های سنسورهاشان عملکرد خاصی دارند نتیجتا عیب یابی این سری نیز مشکل است -حتی برای ما نمایندگان

hasanrezai

کاربر
2015-02-13
31
24
ممنون از شما فعلا درست کار میکنه تایم گرفتم یک ساعت طول میکشه تا خاموش شه حق باشماست برای بستن مدار روی پانل روی برد دوطرفه یه عایق نگذاشته بود تا هنگام محکم کردن پیچ اتصال کوتاهی نشه وبرد نسوزه مجبور شدم از واشر شیر مخلوط استفاده کنم در ضمن نگفتید مارک خوب بجز شرکتی چی سراغ دارید ودیگه مقدار گاز در زمان کارکرد تاثیر داره یانه ممنون

hamid.nezam

کاربر
2015-04-04
118
112
كمبي شير برقي دار رو فك كنم فراصوت و بهين ارا فقط توليد كردن

hamid.nezam

کاربر
2015-04-04
118
112
دليل عدم توليد از طرف بقيه هم اينه كه اين محصول به تعداد كمي توليد شده و اين محصول معمولا از بقيه قسمتها مثل شيربرقي ايراد مياره كه دوستان تعميركار با تعويض لوله كشي گاز سيستم و حذف شيربرقي از بردهاي كمبي بدون شيربرقي استفاده ميكنند

hasanrezai

کاربر
2015-02-13
31
24
با تشکر از اقایان نظام وزبردست کل مطلب رو گرفتم وکلا مفید بود

m_r_k

کاربر
2014-12-24
1
0
سلام،فشار گاز r12 در فریزر ایستاده قدیمی پارس باید چند باشد ؟

بالا