آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
206
116
تهران
سلام دوستان یه تلفن رومیزی یوروتل دارم از امروز کار نمیکنه بیخود و بی جهت ، نه بوق داره نه صفحه روشن میشه بردش هم چک کردم چیز خاصی نسوخته ، وریستور ورودی شورت نشده a94 و a42 رو برد تست کردم سالمن ، به نظر مشکل از کجاست؟

masuodd55

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2012-01-16
517
1,284
درود؛ دیودهای زنر و ترانزیستورهای دیگر رو تست کنید؛ کلید هوک رو بررسی کنید؛ ترانزیستورهای 94 و 42 باید تعویض کنید هر چند در تست سالم باشند

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
206
116
تهران
درود؛ دیودهای زنر و ترانزیستورهای دیگر رو تست کنید؛ کلید هوک رو بررسی کنید؛ ترانزیستورهای 94 و 42 باید تعویض کنید هر چند در تست سالم باشند
دیود های زنر هم چک کردم مشکلی نداشت کلید هوک رو بررسی نکردم

با سلام تلفن صا ایران وقتی بار اول زنگ میزند درست کارمیکند ولی وقتی دوباره زنگ میخورد زنگ نمیزند وبوق اشغال در تلفن شخصی که زنگ میزند شنیده میشود البته در یه خط دیگه خوب کار میکند علت چیست ممنو:(

با سلام :
دوست عزيز اون خازن ايزولاتور ac\dc زنگ را عوض كنيد حدود 2 ميكروفاراد هستش اگه درست نشد در سيم كشي خط تلفن مشگل داريد (يه جايي با زمين نشطي يا اتصال پيدا كرده ).
با تشكر.
موفق باشيد .

با سلام تلفن صا ایران وقتی بار اول زنگ میزند درست کارمیکند ولی وقتی دوباره زنگ میخورد زنگ نمیزند وبوق اشغال در تلفن شخصی که زنگ میزند شنیده میشود البته در یه خط دیگه خوب کار میکند علت چیست ممنون:(

بالا