سلام دوست عزیز.
شما هر انتی ویروسی هم نصب کنید با زهم امکان ویروسی شدن ویندوزتان هست. دلیلشم اینه که خیلی از ویروسها جدید هستند و آنتی ویروسها قادر به شناسایی اونها نیستند. از طرفی اکثر آنتی ویروسهای خوب مثل nod و kaspersky و Avira و microsoft essentional و... زیاد با هم فرقی ندارند. ممکنه یک ویروسی رو nod بشناسه ولی کاسپر نشناسه ولی در عوض یک ویروسی رو کاسپر بشناسه و نود نشناسه. چون اینها دیتابیسهای متفاوتی دارند و طبیعتا دقیق مثل هم نیستند و ممکنه کاربران یک آنتی ویروس زودتر ویروسی رو گزارش کنند. حتی به محل زندگی اکثریت کاربرهای یک انتی ویروس هم ربط داره. معمولا ویروسها ابتدا در کشور خاصی شروع به رشد میکنند و گه گاه اصلا به کشورهای دیگه هم راه پیدا نمیکنند و هر انتی ویروس به دلیل بازار متفاوتی که در کشورهای مختلف داره ممکنه نوع ویروسهایی که گزارش میشه به او متفاوت باشه.
کاسپرسکی معمولا گزارش کاربرهایی که ویروس کش رو خریداری کردند در اولویت قرار میده و به بقیه گزارشها که از سوی کاربران ناشناس صورت میگیره کمتر بها میده
این مسائل رو گفتم که اطلاعاتتون در این زمینه بره بالا.
nod خوبه نیاز ندارید عوضش کنید. این دیگه بیشتر به سلیقه کاربر به خصوصیات ظاهری و پیامهای کاربر بستگی داره اما nod آنتی ویروس خوبیه. اگر می خواین خیلی سخت گیر باشه و به همه چیز گیر بده Avira خیلی خوبه و به هر چیز مشکوکی هم گیر میده.
از طرفی توضیه میکنم انتی ویروس رو خریداری کنید که راحت آپیدت کنید چون آپدیت بودن آنتی ویروس از همه چیز مهم تر هست. آویر نسخه دو سیستمه الآن ایران هست 60 تا 70 تومان. اما کاسپر هست تک کاربرش 120 تومان.. بقیه رو قیمت ندارم
من خودم خیلی وقته مایکروسافت اسنشیال دارم و خیلی راضیم و آپدیتش هم اگر ویندوز اورجینال داشته باشید رایگان هست. ولی در شناخت ویروس به کیفیت کاسپر و نود و آویرا عمل نمیکنه!
حتما در کنار آنتی ویروس یک آنتی تروجان هم نصب کنید که ترکیب این دو بسیار قوی تر از یک آنتی ویروس تنها هست. malwarebytes یکی از بهترین انتی تروجانها هست که خیلی از تروجانهایی که ویروس کشها دیرتر میشناسند میشناسه!
در آخر هم توصیه میکنم یک آنتی اتوران نصب کنید تا وقتی فلش یا هر وسیله ای رو به دستگاهتون وصل میکنید اتوماتیک ویرو داخل آن نتواند کاری بکن و بعد از ورود به فلش فقط فایلهایی که یمشناسید اجرا کنید این خیلی کمک میکنه از دیرتر ویروسی شدنتان.
اگر روزی هم متوجه شدید روی ویروسی کلیک کردید هرگز ری استارت نکنید!! چون تا قبل از ری استارت فرصت دارید که ویروس رو پاک کنید! اما اگر ری استارت کردید از طریق فایلهای سیستمی ویروس اجرا میشه و دیگه نمیشه پاکش کرد. اولین کاری که میکنید به taskmanager برید. البته تاسک منیجر معمولی پروسه های مخفی رو نشون نمیده از این استفاده کنید: proceces explorer حالا ببینید کوم خطها قرمز هست. و هم چنین نام پروسه ها رو با دقت ببینید هر پروسه ای مخفی بود روش راست کلیک کنید و مشخصات پوشه پروسه رو ببینید اگر پوشه هایی مثل : TEMP و UserData و ... پوشه های عجیب و غریب دیدید پروسه رو متوقف کنید و از پوشه فوق فایل رو delete کنید. سپس با دستور msconfig از قسمت run وارد تنظیمات استارت آپ بشید و کلیه فایلهای مشکوک رو تیکشون رو بردارید و آنهایی هم که از پوشه های بالا بود اصلا برید و از مسیرشون delete کنید حالا میتونید ری استارت کنید. 50 درصد از خطر موفق شدن ویروس با این روش میتونید کم کنید!
دیگه انگشتام درد گرفت بسکه تایپ کردم بقیش باشه برای بعدا