سلام به آقای اصفهانی عزیز .دوست عزیز ارسال یک شماتیک ویک عکس نشد که مدار 100 درصد عملی .چون کاربران محترم چه بسا با این مدار ناقص اقدام به ساخت کنند ولی در اخر معلوم نیست که مدار کار بکنه یا نه شما با ارسال یک عکس مونتاز شده ویک شماتیک ویک فایل هگز نوشتید مدار 100 درصد عملی .حال جای این سوال میماند.که آیا این مدار را شما درست کردین یا نه اگه درست کردین یک فیلم کوتاه از کار کردش بذارین .دوما روی شماتیک نقاط گنگی وجود دارد که خواهشمندم در مورد شماتیک توضیحاتی بدین. سوما توی عکس ارسالی اصلا با سلف اندازه گیری نشده وبنده به عنوان کاربر نمیدونم که اصلا طرز کار این مدار با سلف چگونه است. چهارم در این انجمن همه از نظر اطلاعات علمی در یک سطح نیستن شاید برای شما صرفا یک عکس و شماتیک و فایل هگز کافی باشد ولی شاید برای من نوعی کافی نیست لطفا اگه امکان داره اطلاعات ارسالیتون جامع وکامل باشه تا دیگران هم بتونن استفاده بکنند با تشکر
فکر میکنم کارکرد شما با این صورت است " هلو بپر برو تو گلو"
در کجای دنیا مرسوم است که کسی مداری ارائه میکند باید فیلمی تهیه کنید که انجلیا جولی و نیکول کیدمن باید ایفای نقش کنند!:52000000:
در مورد ساختن یا نساختن مدار ، کافر همه را به کیش خود پندارد ، و احتیاجی ندارم ا به افرادی مانند شما ثابت کنم که ساختم یا نه ، لازم نیست شما مدارات ارسالی مرا بسازید
در مورد هم اطلاعات دیگران باید عرض کنم من برخی از مدارات را از اینترنت پیدا کردم و ساخته و چندین مرحله با مشکل برخورد کرده و در پایان مدار عملی را ارسال کرده ام و هرگز به خودم اجازه ندادم که از ارسال کننده بازخواست کنم و براحتی در پاسخ میگوید که نساز و یا اصلا با وجود چندین افراد پر رو دیگر ارسال نخواهم کرد
منبعد کسانی که تجربه ای در تعمیرات و یا مداراتی ارسال میکنند ( مانند جناب رجبی) حتما باید در کنار مدار یک فیلم سینمایی بسازند تا ثابت کنند که مدار و یا تجربه عملی است و عکس میتواند فتوشاپ باشد!

ok: