اول از ای سی ATMEGA8A-DIP
قسمت سر این ای سی یه برامدگی داره به این قسمت دقت کنید و مطابق شکل عمل کنید
1- قسمتهای شماره گذاری شده 1 تا 11 پایه های خروجی کانالتونه
2- پایه مثبت وردی 5 ولت و - خروجی
3- از وردی 5 + یه مقاومت 1 کیلو میزنید به پایه 4 از بالا (هتمن انجام شود)
4- هر کانل با مقاومت 1 کیلو میزینید به پایه شماره 1 ایسی 41c پایه شماره 2خروجی led و پایه شماره 3 همه ایسی ها به هم متصل و در نهایت به قسمت وردی منفی وصل می کنید
[hide]
[/hide]
و حالا طرز ساخت
اول از انتخاب منبع تغذیه یا سویچینگ شروع کنم
دوستان میدونید که سویچنگ های 20 یا 30 آمپر قیمتهای حدود 30 تومن به بالا هستش و نمای خوبی نداره
کاری که من میکنم استفاده از پاور کامپیوتر دسته دوم یا تعمیری هست که 20 پینش مناسب برای کارای زیر 1000 تا led و قیمتش حدود5 تا 10 تومنه و 24 پین برای کارای 1000 تا 2000 led مناسبه قیمتش حدود 10 تا 15 تومنه و به راحتی گیر میاد و خوبی که داره اینه که شما اگر بتونید مدارتونو هرچه کوچکتر بسازید راحت داخل پاور جا شده و فنی که داره باعث خنک شدنش میشه و مثه یه ترانس میمونه و ظاهر خوبی داره ویژگی که داره اینه که هم برق 5 ولت و 12 ولت داره و نیاز به ای سی 7805 و خازن عدسی نیست
یه ویژیگی خیلی خاص داره به محض کوچکترین اتصالی پاور خاموش میشه ومانع از اتش سوزی میشه
سیم قرمز برق 5 ولت و زرد 12 ولت
یه سیم قرمز 2 تا سیم زرد و 2تا سیم مشکی و 1سیم سبز نگه داشته وبقیه رو برش دهید
سیم سبز و یک سیم مشکی رو وقتی به هم متصل میکنید پاور روشن میشود و زمانی که اتصالی کرد ابتدا اتصالی را رفع نموده و دوباره سیم سبز و مشکی رو قطع و وصل کنید پاور روشن میشود
بعد به مقدار 1 متر یا بیشتر سیم ایفون 5 زوج تهیه می کنید که همه سیم هاش به یه رنگ مختلف به پایه شماره 2 همه ای سی ها لحیم میکنید سیم 5 زوج معمولا 11 یا 12 سیم داخلش دار سیم اضافه رو به برق 12 ولت یا همون سیم زرد وصل میکنید دور مدار به یک کاغذ معمولی بپیچونید و چسب بزنید و داخل پاور جای گذاری کنید دروشو ببندید و رو کاغذ دیگر بنویسید که کدوم رنگ مربوط به کدوم کانال هستش و روی پاور بچسبونید
یادم رف بگم سیم قرمز پاور به قسمت وردی 5 ولت مدار وصل کنید و مشکی هم ورودی برق منفی هستش