آی پی امداد
abtahi

مدار جک پارکینگ

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
169
109
تهران
درود
باتوجه به راهنمایی های اساتید
ولتاژ خازن بزرگ کنار پل دیود رو اعلام کنید
وضعیت LED سیگنال به چه صورتی است؟
پوش باتن لرن رو چند ثانیه نگه میدارید و پوش باتن ریموت رو فشار می‌دهید وضعیت LED چگونه است؟
زمانی که جهت پایین یا بالاتر ریموت زده می شود ولتاژ بوبین هریک از رله ها و خازن بزرگ کنار پل دیود چقدر است؟
سپاس
ولتاژ خازن کنار پل دیود ۱۲هست ولی با زدن ریموت led روشن میشه اما ولتاژ خازن تغییری نمیکنه

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
169
109
تهران
عکس پشت مدار رو بگذارید تا زودتر به جواب و حل مشکل برسید
تحلیل کلی مدار رو خدمتتون عرض میکنم، مورد مشابه با میکرو PIC16F628 داشتم.
یه ماژول 433 ASK هست که دوتا پایه ی تعذیه داره و یه پایه ی دیتا و یه آنتن. باید هنگام فشردن و نگه داشتن ریموت شاهد تغییرات در پایه ی دیتا باشید. ابتدا تغذیه ماژول و بعد پایه ی دیتا رو بررسی کنید.
میکرو کنترلر Atmega8 با 5 ولت که توسط رگولاتور 7805 تهیه شده، تغذیه میشه. ببینید بین پایه های 7 و 8 یا 7 و 22 ولتاژی هست یا نه؟ نمایه گذاری پایه های میکرو ضمیمه میشه.
پایه ی دیتای ماژول به میکرو وصل شده و موقعی که لرن رو بزنید از الگوی رمزنگاری ریموت نمونه برداری میکنه و در دفعات بعد با تکرار این الگو رله ها تحریک میشن. اون دیپ سوییچ هم برای تعیین حالت کارکرد مدار هست که با یه بار فشردن کار بکنه یا تا زمانی که بالا و پایین رو نگه داشتید کار بکنه.
دو عدد رله هم برای وصل کردن 220 ولت به موتور هست که در جهت بالا یا پایین برق شهر به موتور برسه.
ابتدائی ترین کار بررسی خروجی رگولاتور 7805 و تغذیه ی میکرو کنترلر و ماژول 433 هست.
خروجی ۷۸۰۵ که ۵ولت هست ، بین پایه های ۷ ۸ هم ۵ولت رو دارم تنها چیزی که مشکوکم کرده همین دیود زنر هست که ۸ولته دوسر خازن عدسی بالاش هم ۸ اما قبلش ولتاژا ۱۲هست

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
169
109
تهران
عکس پشت مدار رو بگذارید تا زودتر به جواب و حل مشکل برسید
تحلیل کلی مدار رو خدمتتون عرض میکنم، مورد مشابه با میکرو PIC16F628 داشتم.
یه ماژول 433 ASK هست که دوتا پایه ی تعذیه داره و یه پایه ی دیتا و یه آنتن. باید هنگام فشردن و نگه داشتن ریموت شاهد تغییرات در پایه ی دیتا باشید. ابتدا تغذیه ماژول و بعد پایه ی دیتا رو بررسی کنید.
میکرو کنترلر Atmega8 با 5 ولت که توسط رگولاتور 7805 تهیه شده، تغذیه میشه. ببینید بین پایه های 7 و 8 یا 7 و 22 ولتاژی هست یا نه؟ نمایه گذاری پایه های میکرو ضمیمه میشه.
پایه ی دیتای ماژول به میکرو وصل شده و موقعی که لرن رو بزنید از الگوی رمزنگاری ریموت نمونه برداری میکنه و در دفعات بعد با تکرار این الگو رله ها تحریک میشن. اون دیپ سوییچ هم برای تعیین حالت کارکرد مدار هست که با یه بار فشردن کار بکنه یا تا زمانی که بالا و پایین رو نگه داشتید کار بکنه.
دو عدد رله هم برای وصل کردن 220 ولت به موتور هست که در جهت بالا یا پایین برق شهر به موتور برسه.
ابتدائی ترین کار بررسی خروجی رگولاتور 7805 و تغذیه ی میکرو کنترلر و ماژول 433 هست.
بین ۷و۲۲ هیچ ولتاژی نیست البته مال من پایه ۷گراند هست و ۸ vcc بین ۸و۲۲ولی ۵ولت رو دارم

بالا