آی پی امداد
abtahi

مشکل: محافظ سیم سیار

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-07
981
2,682
سیم سیار محافظ که مداری داخل سیم سیار است و سه چراغ ال ای دی داره که با روشن شدن چراغ سبز میتونی استفاده کنی . چند روزه پیش وقتی چراغ سبز خواست روشن بشه . شروع کرد به قطع و وصل رله و چراغ سبز روشن خاموش میشد و همینطوری تکرار میکرد . اول فکر کردم از رله است و عوض کردم ولی درست نشد . یه دون ترانزیستور داره که سالمه و یه دونه هم آی سی داره که نمیدوم سالم است یا نه . البته طریقه تستش رو نمیدونم . اگه میشه راهنمایی کنید . مشکل از کجاست . یه محافظ دیگه هم دارم که همینطوریه . دوتاییش هم ال ای دی که ولتاژ رو نشون میده نداره . با تشکر

rodbast90

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-08-21
575
2,008
babolsar
بنام خدا
وعرض سلام وخسته نباشید
دیود زنر و خازنهایی الکترولیتی رامیتونی تست و یا تعویض کنید
جواب نداد آیسی را تعویض کنید.
موفق باشید.

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,754
سیم سیار محافظ که مداری داخل سیم سیار است و سه چراغ ال ای دی داره که با روشن شدن چراغ سبز میتونی استفاده کنی . چند روزه پیش وقتی چراغ سبز خواست روشن بشه . شروع کرد به قطع و وصل رله و چراغ سبز روشن خاموش میشد و همینطوری تکرار میکرد . اول فکر کردم از رله است و عوض کردم ولی درست نشد . یه دون ترانزیستور داره که سالمه و یه دونه هم آی سی داره که نمیدوم سالم است یا نه . البته طریقه تستش رو نمیدونم . اگه میشه راهنمایی کنید . مشکل از کجاست . یه محافظ دیگه هم دارم که همینطوریه . دوتاییش هم ال ای دی که ولتاژ رو نشون میده نداره . با تشکر
با سلام :
ابتدا از موجود بودن ولتاژ کافی برای جذب رله مطمین شوید .
اسیب پذیر ترین این محافظ ها از ایسی انهاست 8 پایه ای ها به شماره LM358 و 16 پایه ها LM324 میباشدتعویض کنید حل میشه .
موفق باشید .

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,214

سلام
جز آی سی بقیه را تست فرمودید
و نحوه تست آپ امپ داخل مدار هم در تاپیک زیر تقدیم شده

http://www.irantk.ir/showthread.php?t=28106&p=181027&viewfull=1#post181027
تست ICهای تقویت کننده ( آپ امپ)در داخل مدار

سپاس

آخرین ویرایش:
بالا