آی پی امداد
abtahi

مبدل ۲۴ولت به ۱۲ولت

tataty

کاربر vip
vip
کاربر
2024-06-10
27
12
اراک
سلام خدمت اساتيد
من مبدل ۲۴ ولت به ۱۲ولت ۳۰ امپر را تعمیر کردم بعداز تعمیر خروجی ولتاژ به جای ۱۲ولت همون ۲۴ولت را میده هیچ تغییری نمیکنه دوستان اگر راهنمایی بفرمایید سپاسگذارم

پیوست‌ها

• 334.1 کیلوبایت بازدیدها: 63

ersalfashen

کاربر
2025-01-21
4
2
شهرکرد
درود بر شما. ایراد اولیه چی بود و چه قطعاتی رو تعویض کردید. آی سی مبدل ولتاژ رو چک کنید که سالم هست یا خیر

tataty

کاربر vip
vip
کاربر
2024-06-10
27
12
اراک
سلام سپاسگذارم مشکل اولیه اصلا ۲۴ولت میدادی روشن نمیشد بعد از تعویض ۲تا ماسفتIRF3205 عوض کردم که ۲۴ولت ورودی که بهش دادم ۷ولت خروجی داشت دو تا خازن ۲۵ولت ۶۸۰میکرو عوض کردم که نتیجه شده ۲۴ولت ورودی و خروجی منظورتون از ایسی مبدل ولتاژ کدوم هست ممنونم

tataty

کاربر vip
vip
کاربر
2024-06-10
27
12
اراک
سلام سپاسگذارم مشکل اولیه اصلا ۲۴ولت میدادی روشن نمیشد بعد از تعویض ۲تا ماسفتIRF3205 عوض کردم که ۲۴ولت ورودی که بهش دادم ۷ولت خروجی داشت دو تا خازن ۲۵ولت ۶۸۰میکرو عوض کردم که نتیجه شده ۲۴ولت ورودی و خروجی منظورتون از ایسی مبدل ولتاژ کدوم هست ممنونم

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,120
1,973
سلام
متاسفانه شما هیچ اطلاعاتی که بشه با اونها نتیجه گرفت و کمکی به شما کرد؛ در اختیار قرار نمیدید و طبیعی هست که نباید انتظار یاری داشته باشید.
۳ تا عکس واضح از ۳ زاویه‌ای که روی تصویر مشخص شده؛ ارسال بفرمایید که بشه نوشته‌های قطعات نصب شده روی هیتسینگ و ماژول سبز رنگ رو به راحتی مشاهده کرد.
همچنین یه تصویر واضح از زیر برد هم ارسال بفرمایید.

20250124_025353.jpg

tataty

کاربر vip
vip
کاربر
2024-06-10
27
12
اراک
سلام استاد کمال تشکر را از شما دارم عکس فرمودید فرستادم خدمتتون

پیوست‌ها

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,120
1,973
سلام استاد کمال تشکر را از شما دارم عکس فرمودید فرستادم خدمتتون

سلام
خدا رحمت کنه استاد کمالی رو.

1- آیا قطعات روی هیتسینگ رو بیرون از برد بررسی کردید و از سلامت اونها اطمینان دارید؟ (2 تا ماسفت های IRF3205 و دیود F06F150S)
2- تصویر ماژول سبز رنگ واضح نیست و شماره هیچکدام از آیسی ها قابل خواندن نیست.

tataty

کاربر vip
vip
کاربر
2024-06-10
27
12
اراک
سلام اون دو تا ماسفت را عوض کردم دیود بیرون از برد امتحان کردم مشکل نداشت شماره رو اون ماژول زیاد خانا نیست ببینم بتونم با چیزی شماره را بخونم اعلام می‌کنم خدمتتون

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,120
1,973
سلام اون دو تا ماسفت را عوض کردم

سلام مجدد
۱- با توجه به اجناس بی کیفیت بازار، تعویض تنها اعتبار لازم را ندارد. آیا قبل از تعویض ماسفت‌ها را تست کردید. اگر نه، آنها را مجددا از مدار خارج و تست بفرمایید و از سلامت آنها اطمینان حاصل نمایید.

شماره رو اون ماژول زیاد خانا نیست ببینم بتونم با چیزی شماره را بخونم اعلام می‌کنم خدمتتون

۲- شماره TL494 که در تصویر جدید کاملا مشخص است. با اینکه به نظر میرسد شماره آیسی دیگر پاک شده؛ اما تلاش بفرمایید شاید بتوانید شماره آن را اعلام نمایید.

بالا