آی پی امداد
abtahi

كمك براي رفع مشكل يخچال فريز امرسان سامي 46

zahrayounesi

کاربر
2012-05-09
1
1
با سلام، يخچال فريزر ما امرسان سامي 46 است كه از مردادماه دچار مشكل شده. اول اينكه ديديم يخچال روشنه ولي تمام يخهاي فريزر و هر وسيله اي در فريزر بوده اب شده گفتند موتورش سوخته، موتورش رو عوض كرديم. بعد از دو ماه كه كار كرد بعد باز ديديم كه فريزر خنكه ولي يخچال گرمه چندين بار تعمير كار اومده ولي نتونسته بفهمه مشكل كجاست بار آخر گفتند چون ميله هاي پشت فريزر يخ مي زنه يخچال خنك نميشه بايد المنت،‌ترموديسك و ترموفيوز عوض بشه،‌اون رو هم عوض كرديم ولي بعد از يك ماه كار كردن باز هم يخچال گرمه ولي فريزر كاركردش بهتره در هر حال ميله هاي پشت فريزر كماكان يخ مي زنه و به صورت اتوماتيك آب نميشه، راستي الان پيغام ds روي بردش چشمك ميزنه مشكل از كجاست آيا اين يخچال فريزر درست شدني هست يا نه لطفا كمك كنيد.

mohammad39

کاربر
2012-02-12
23
33
خواف
سلام دوست عزیز دقیقانمیدونم سامی46کدوم مدله ولی اگه پشت یخچالت بردداره صددرصدبردخرابه واگرتایمرداره تایمرش خرابه فقط مطمئن باش ترمودیسک ترموفیوز والمنت سالم باشه بعدبروسراغ بردیاتایمر............ بدرود

behzadgolab

کاربر vip
vip
کاربر
2010-05-31
238
572
64
rasht
یخچال فریز امرسان دارم موتورش خیلی داغ میکنه تا اندازه ای که دست از گرمای ان قابل تعمل نیست ولی کارکردش مشکل نداره میخواستم بدونم گرما طبعیه ممنون میشم راهنمایی کنید

which

کاربر
2014-04-20
2
0
سلام
یخچال فریزر سامی 46 دارم که ارورrd در نمایشگر آن دیده میشود
1- مشکل چیست
2- آیا باید قطعه ای تعمیر یا تعویض شود چه قطعه ای
3- هزینه اش حدودا چقدر میشه
ممنون از دوستان

nhybgtvfr

کاربر
2015-03-03
2
0
سلام دوستان
یخچال امرسان دارم، هر چند وقت روی صفحه نمایشش پیغام ds چشمک میزنه و بعد خوب میشه
هیچ اختلالی هم توی کارش ایجاد نشده
بیزحمت کسانی که آشنایی دارن راهنماییم کنن،ممنون میشم:icon26:

بالا