آی پی امداد
abtahi

آموزشی: فلزیاب VLF White IDX Pro

hmx

کاربر
2018-11-26
193
239
چندتا مدل دو کاناله پیدا کردم قیمتا زیر ده بود موضوع قیمت یطرف ، مهمتر ریسک جواب دادن کاره و بنده هم تا به حال با اسکوپ کار نکردم به نظرم بهتره کارو متوقف کنم .

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,223
74,275
49
ایران
چندتا مدل دو کاناله پیدا کردم قیمتا زیر ده بود موضوع قیمت یطرف ، مهمتر ریسک جواب دادن کاره و بنده هم تا به حال با اسکوپ کار نکردم به نظرم بهتره کارو متوقف کنم .
نه. شکست نداریم. یه مداری برات پیدا می کنم دو کانال با کامپیوتر نول کنی.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hmx

hmx

کاربر
2018-11-26
193
239
سلام مجدد

بعد از بررسی های زیاد متوجه شدم مشکل تفکیک از مقادیر لوپ و تنظیمات نمیتونه باشه اوایل ولوم تفکیک کار میکرد و این مشکل دقیقا وقتی پیدا شد که یبار ای سی lf347 را برعکس زده بودم جوری که بوی سوختگی داد و جریان زیادی از قطعات کشید ، lf347 و دیود 4148 روبرویی هم تعویض شد ولی تاثیری نداشت .

استاد به نظرتون گزینه احتمالی خرابی کدوم قطعات میتونه باش و با چه روشی پیش برم تا پیداش کنم .

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,223
74,275
49
ایران
سلام مجدد

بعد از بررسی های زیاد متوجه شدم مشکل تفکیک از مقادیر لوپ و تنظیمات نمیتونه باشه اوایل ولوم تفکیک کار میکرد و این مشکل دقیقا وقتی پیدا شد که یبار ای سی lf347 را برعکس زده بودم جوری که بوی سوختگی داد و جریان زیادی از قطعات کشید ، lf347 و دیود 4148 روبرویی هم تعویض شد ولی تاثیری نداشت .

استاد به نظرتون گزینه احتمالی خرابی کدوم قطعات میتونه باش و با چه روشی پیش برم تا پیداش کنم .
سلام . خوب یک تستر اپ امپ ساده بساز تست کن . ممکنه از اون هم باشه . ولی تفکیک 90 درصد به نول بودن سیم پیچ ها ربط داره .

hmx

کاربر
2018-11-26
193
239
سلام . خوب یک تستر اپ امپ ساده بساز تست کن . ممکنه از اون هم باشه . ولی تفکیک 90 درصد به نول بودن سیم پیچ ها ربط داره .
تمام ایسی ها عوض شده .
قبلا بدون توجه به نول بودن لوپ ولوم تفکیک براحتی کار میکرد و تاثیرش کاملا مشخص بود مثلا وقتی زیاد میکردم نویز کم کم از بین میرفت و برد فلزیاب یکم کم میشد ولی الان هیچ تاثیری نداره چه کم باشه یا زیاد .

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,223
74,275
49
ایران
تمام ایسی ها عوض شده .
قبلا بدون توجه به نول بودن لوپ ولوم تفکیک براحتی کار میکرد و تاثیرش کاملا مشخص بود مثلا وقتی زیاد میکردم نویز کم کم از بین میرفت و برد فلزیاب یکم کم میشد ولی الان هیچ تاثیری نداره چه کم باشه یا زیاد .
lf347 هم عوض کردی ؟
خوب ببین اون تفکیک در دستگاه بنده باید 90 درجه باشه تا یک فلز خاص حذف بشه یا حس بشه . ولی مال شما چون مغناطیسی و غیر مغناطیسی هست سریع نول میشه . ولی ممکنه فویل داخل سیگار رو سنس کنه

hmx

کاربر
2018-11-26
193
239
اره چند بار همرو عوض کردم فقط میخام عیب یابی کنم خروجی ای سی ها را ، الان ورودی 347 تقریبا 9 ولته و خروجی 4 تا 5 ولته نمیدونم درسته یا نه

hmx

کاربر
2018-11-26
193
239
البته جای تبریک هست یه بزرگوار به تازگی اینو تکمیل کرده تفکیکش بسیار عالیه و برد تفکیکشم ساخته برای هر فلز id خودشا داره ... منتهی اثری ازش تو این سایت نیست فقط نگاه میکنه

بالا