آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426

با سلام

اصلا بحث استفاده از ایسی های نظامی نیست
اتفاقا بعضی از ایسی های سرامیکی نظامی کارایی درستی ندارند و ممکنه اسیب دیده باشه باشند

شما حدالمقدور سعی کنید از مارک st استفاده کنید

چند تا ایسی 555 در دست داشته باشید و با شماتیک هم میتونید جلو برید و مشکل خودتون رو حل کنید و چون واقعا مدار آنالوکه و دستتون بازه

برای ثبات بالا خازن بغل ال اف 357 رو از مارک mkt بزارید

و برای خازن های بیکو هم اکه تونستید خازن متغیر بزارید . چون واقعا این خازن های عدسی با کمترین حرارت مقدارشون فرق میکنه

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
از روزی که این دلتاپالس رو زبونها افتاد این مشکلات هم باهاش اومدن.با لوپ 40 یه انگشتر رو تو 30 سانتی بزنه فکر نکنم بردش بد باشه

دوستان آمپر باتری موتور سیکلت چند باشه خوبه و در ضمن این که یکی از دوستان گفت اگر باتری موتور سیکلت وصل کنید به دلیل آمپر ساعت بالای آن اگر ولوم نویز را تا آخر هم بچرخانیم ال ای دی قرمز روشن نمی شه آیا این درست است و امکان دارد و دیگر اینکه طبق گفته ی آقا بهنام اگر ولوم نویز را بیش از اندازه بچرخانیم به ماسفت و باتری آسیب می زند درست است و آیا به باتری موتور سیکلت هم آسیبی می زند. سپاس :confused:

آخرین ویرایش:

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
مدتی که من روی دلتا کارمیکردم ولوم پالس پاور یا بقول شما نویز رو تماما حداکثر میزاشتم led قرمز نه روشن میشد نه باطری خراب شد نه ماسفت

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
a.t.r.zامپر ساعت باتری موتور معمولا 3امپر ساعته هرچی امپر ساعت بیشتر باشه بهتره باتری هایه 18امپر هم تو بازار هستن اما قیمتشون بالای 100هزار تومانه خراب شدن باتر یها به جریانی که ازشون میکشیم بستگی دارد شما اگه بهترین باتری دنیا راهم داشته باشد و بهش یه اتصال کوتاه بدید مسلما داغ میکندو خراب میشود مثلا باتری اتومبیل حدود 60امپره که در لحظه استارتت ماشین جریانه زیادی از باتری میکشه بخاطره همین میگن لحظه استارت اگه ماشین روشن نشد نباید پشته سره هم استارت زده بشه چون امپره زیادی کشیده میشه و باطری داغ میکنه زود خراب میشه یه بار تو بچگی یه باتری موتور سیکلتا با یه سیم اتصال کوتاه کردم اینقدر باتری داغ شد که دره باطری که ازش اسید میریزیم توش پکیدو و اسید باتری شروع کرد به بخار کردن. تو اینترنت یه سرچی بکنی همه مطالب در مورده باتری را میتونی پیدا کنی.

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
سلام دوستان من اين فلزياب رو با اي سي هاي نظامي شركت موتورلا ساختم ولي نميدونم چرا برد كمي داره وزير خاك جواب نميده از دوستان اگر كسي نظري داره خوشحال ميشم
::bounce::
اگه فلزیابت یه انگشتررا منظورمم انگشتره طلاس در حدوده 30سانت سنس میکنه خوبه . لطفا از معیاری مثله سکه معمولی استفاده کن چون اندازه مثلا یه سکه 25 تومانی همه جایه ایران یکیه و در اونصورت میشه یه فلز یابه با فلزیاب دیگه مقایسه کرد.در مورده سنس نکردن تو خاک شاید فرکانسه مدارت خیلی بالا باشه و نمیتونه تو خاک نفوذ کنه ولی اگه فلزیابتا وقتی نزدیک خاک میکنی بیخودی بوق میکشه اون موضوع بحثش یه چیزه دیگس که من خودم و اکثره دوستان با این موضوع مشکل دارن.
دوستانی که اسکوپ دارن میشه لطف کنند و بینند ایا بر اثره جریان زیاد یا حرارت فرکانسه ای سی 556 تغییری میکنه یا نه و اگه ببیند تغیر میکنه یه اطلاعی بدن تا به فکره یه اسیلاتوره بهتر و با ثبات تر باشیم خدارا چه دیدی شاید با عوض کردن یه اسیلاتوره مر غوبتر کار کرده دستگاه بهتر شد.

آخرین ویرایش:

bad-boy

کاربر
2013-01-11
88
171
زیر اسمون خدا
اگه فلزیابت یه انگشتررا منظورمم انگشتره طلاس در حدوده 30سانت سنس میکنه خوبه . لطفا از معیاری مثله سکه معمولی استفاده کن چون اندازه مثلا یه سکه 25 تومانی همه جایه ایران یکیه و در اونصورت میشه یه فلز یابه با فلزیاب دیگه مقایسه کرد.در مورده سنس نکردن تو خاک شاید فرکانسه مدارت خیلی بالا باشه و نمیتونه تو خاک نفوذ کنه ولی اگه فلزیابتا وقتی نزدیک خاک میکنی بیخودی بوق میکشه اون موضوع بحثش یه چیزه دیگس که من خودم و اکثره دوستان با این موضوع مشکل دارن.
دوستانی که اسکوپ دارن میشه لطف کنند و بینند ایا بر اثره جریان زیاد یا حرارت فرکانسه ای سی 556 تغییری میکنه یا نه و اگه ببیند تغیر میکنه یه اطلاعی بدن تا به فکره یه اسیلاتوره بهتر و با ثبات تر باشیم خدارا چه دیدی شاید با عوض کردن یه اسیلاتوره مر غوبتر کار کرده دستگاه بهتر شد.

دوست عزيز موضوع من انگشتر يا سكه نيست قدرت نفوذ در خاك است كه فكر كنم دلتا پالس من كلا ناتوانه

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
حوب شما میگید واسه قدرت نفوذ در خاک جه کار باید کرد؟؟راه حل بدید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا