آی پی امداد
abtahi

سوال: فشار گاز کولرهای مختلف

kuchuluuu

کاربر
2015-03-09
28
6
با سلام خدمت تمامی دوستان
یه سوال داشتم.می خواستم بدونم فشار گاز در کولرهای با کمپرسورهای مختلف 12 هزار ، 18 هزار ، 24هزار ، 30هزار ، 36هزار ، 54هزار چقدر باید باشه؟ممنون

majid..

کاربر
2013-04-05
237
327
سلام راه اول رو خود کولر زده چند گرم گاز میبره با ترازو دیجیتال تزریق میکنی .راه دوم گاز تزریق میکنی تا لوله برگشت سرد بشه همراه با امپری که نعریف شده موفق باشی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: تاج

abbas136824

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2013-09-03
660
5,573
سلام همه کلرها روقاب بیرونیشون همه مشخصات نوشته شده جریان مصرفی-ولتاژکاری- نوع مبرد و...

یاطا

کاربر
2013-02-09
120
113
سلام .دوست عزیز فشار روی تمام کولر ها یکیه فقط باید توجه داشته باشی به دمای هوا .هرچه دمای هوابالا بره فشار هم بالا میره .در ضمن بیشتر تمرکزت رو بزار روی امپر کولر ها.بگور مثال در دمای 30درجه فشار حدودا 50تا هستش ولی در دمای 50ممکنه تا 80 هم برسه

kuchuluuu

کاربر
2015-03-09
28
6
سلام
با یکی از تعمیرکارای کولر که صحبت می کردم کفت باید فشار گاز کولر اسپلیت 60 باشه.ولی یه تعمیرکار دیگه می گفت باید 70-75 باشه.حالا نمی دونم کدومشون درست می گه.یا شایدم به قول دوستمون اصلا" می تونه هر دوتاشون درست گفته باشن و بستگی به دمای هوا داره.حالا نمی دونم.یعنی می فرمایید گاز رو تا جایی تزریق کنم که جریان نامی کشیده شود و کاری به فشار گاز نداشته باشم؟

abbas136824

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2013-09-03
660
5,573
سلام
با یکی از تعمیرکارای کولر که صحبت می کردم کفت باید فشار گاز کولر اسپلیت 60 باشه.ولی یه تعمیرکار دیگه می گفت باید 70-75 باشه.حالا نمی دونم کدومشون درست می گه.یا شایدم به قول دوستمون اصلا" می تونه هر دوتاشون درست گفته باشن و بستگی به دمای هوا داره.حالا نمی دونم.یعنی می فرمایید گاز رو تا جایی تزریق کنم که جریان نامی کشیده شود و کاری به فشار گاز نداشته باشم؟
دوست عزیز در زمستان که هواسرده گیج فشارو50نشون میده ولی در تابستان فشاره گیج موقع تزریق گازبایدبره تا 60الی 65 موقع تزریق گاز زیاد به گیج توجه نکن طبق جریان دستگاه بهش گاز تزریق کن

"ActiveStar"

کاربر
2015-01-01
16
30
درود
فشار گاز در دستگاه های با ظرفیت بی تی یو مختلف در شرایط عادی فرقی نداره و همونطور که دوستان فرمودند تابع فصول سرد و گرم و آب و هوا از نظر دمایی و منطقه ست و برای هر منطقه متفاوته.
بهترین راه در درجه اول شارژ سیستم با استفاده از ترازوست که اونم در مواردی که دمای هوا خیلی بالا باشه مثل منطقه ما که به 60 هم میرسه و بیشتر از 49 اعلامش نمیکنن میترسن فشار اونقدر بالا میره که سیستم حتی شارژ گاز هم نمیشه و آمپر خیلی بالا میره و اورلود میکنه.(مجبوریم شبها کارکنیم!):moon:در طول روز دما خیلی بالاست.
راه بعدیش استفاده از آمپر هست که یه مشکل بر سر راه دارید اونم اینه که اگر ولتاژ پایینتر از حد استاندارد باشه باعث بالا رفتن آمپر میشه و شما نمیتونید مقدار کافی شارژ گاز رو تشخیص بدید!کثیفی مدار و گیر بودن سیکل رو هم به بالا رفتن بیخودی آمپر اضافه کنید!همچنین عمر موتور.
اما فشار گاز کلیه دستگاه ها در زمستان در شرایطی که ترازو ندارید بین 40-50 و در تابستان بین 50-60 و بعضاتا70 هم میرسه.

بالا