- 2019-04-06
- 132
- 214
- 37
سلام دوست عزیزم ممنون که در بحث ما وارد شدید و در خصوص اسیلوسکوپ پیام گزاشتید .سلام
من حدود 28 سال تعمبر کار دوربین فیلم برداری حرفه ای و ویدو و tv و غیره در مرکز تهران در جمهوری بودم یک اسکوپ 20 مگ لیدر داشتم و دارم چند سال اول هم طراحی تولید بودم و در تمام این مدت با اسکوپ کار کردم و بدونه ان دست به بردهای الکترونیکی نمیزنم در حال حاضر هم
مشغول تعمیر dvr هستم و متوجه شدم که باید یک اسکوپ دیجیتال هم باید تهیه کنم و یک اسکوپ gds-1102b گودویل گرفتم که واقعا راضی و برای من خیلی مفید است و به نظرم باید هم انالوگ داشت هم دیجیتال این دو تا مکمل هم هستند و سرعت تعمیر را واقعا افزایش میدهد که
برای من سرعت خیلی مهم است تا اینجا کاملا با اقای shahram732 موافق هستم
از اینجا به بعد هم با اقای pckho0r موافق هستم
همانطور که میدانید جمهوری پل حافظ مرکز موبایل هست و اکثر مغازه ها گوشی تعمیر میکنند و میز اجاره میکنند من هم چند سالی یک میز به یک تعمیر کار موبایل اجاره دادم شاید اگر اشباه نکنم روزی 50 تا ورودی موبایل تعمیری داشت .این اقا وقتی لوازم تعمیراتش را اورد دیدم اسکوپ نداره خیلی برایم عجیب بود که این اقا چطور بدونه اسکوپ میخواهد کار کند. حدود 5 سالی هم مغازه من بود و یک خانه هم از مغازه من با تعمیر موبایل خرید.چون من از موبایل خوشم نمی امد به هیچ عنوان در تعمیرات این دوستمان دخالتی نمیکردم ولی مثل اب خوردن bga تعویض میکرد حتی دو طبقه یعنی دو تا bga روی هم
در این 5 سال چند بار انگشت شمار با اسکوپ و نقشه کمکش کردم .همانطور که این دوست عزیزpckho0r عرض کردن در سرویس منوال گوشی هم فقط در چند مورد به اسکوپ اشاره شده .در کل چون اکثر تعمیرکارهای موبایل تجربی یاد گرفتن با اسکوپ کار نمیکنند و نیاز ندارند و مثل
اب خوردن قطع تعویض می کنند اطراف مغازه من چندین تعمیرکار مویایل هست ولی اسکوپ ندارند مگر یکی یا دو تا .
با تشکر
هیچ فرقی نداره شما در الکترونیک چه چیزی تعمیر می کنید .
چرا چون اصولش یکیه
و مطمنا کسی که تلویزیون تعمیر می کنه اشنایی بسیار زیادی به الکترونیک پایه داره و قدرت انجام کار بسیار بالا
پس کسی که این ویژگی رو داره حالا هر چی جلوش بزاری با چند سرچ معمولی یا دیدن نمایه مدار خودش میفهمه چی به چیه
حالا یکی پول داره اسیلوسکوپ می خره یکی هم نداره نمیخره ریاضت می کشه
اما بطور کلی من سالها با یه مولتی متر 3212 هایوکی دیجیتال هم تابلو های برق 3 فاز و هم تعمیرات رکتی فایر جوش و لبتاپ رو سالها انجام دادم حتی اسیلوسکوپ هم خدایی نداشتم
بعد از اینکه خریدم مثه این بود که کلاسم رفته باشه بالا اما قدرت و توانایی انجام کاری رو باهاش نداشتم
کم کم یاد گرفتیم دیدم که خیلی در پیدا کردن قطعات معیوب به ادم کمک می کنه
حالا شما به جایه لبتاپ زیر دست کسی که بلده کار هست یه موبایل بزارید تعمیر میکنه .منم مثه شما از تعمیر گوشی خوشم نمیاد ولی بعضی وقتا نیازه قدرت تعمیر کاریتو به رخ کسایی که ادعا دارن اما بلده کار نیستن و تا جیب مشتری رو خالی نکنن ول کن معامله نیستن بکشی
این اصول الترونیک که همیشه استاندار هست برای کسی که بلده کار میشه انجام تعمییرات رو راحت میکنه.
تمام اینا نظر شخصی منه و من هم جز اینکه تمام دوستان تا می تونن قدرت انجام کار شون رو ببرن بالا و سطح دانش خوب و دقت در کار هیچ آرزویه دیگری ندارم.
موفق باشد.