سلام همکاران لپ تاپ dell inspiron 15-3521 را برام اوردند که رمز بایوس داره و 3 بار که اشتباه می زنی سرویس تگ 509NPX1 را میده کسی رمز مستر برای این مدل داره؟
سلام همکاران لپ تاپ dell inspiron 15-3521 را برام اوردند که رمز بایوس داره و 3 بار که اشتباه می زنی سرویس تگ 509NPX1 را میده کسی رمز مستر برای این مدل داره؟
سلام نمی دونستم چطور تو سایت فایل بفرستم جای دیگه اپلود کردم این لینکش هست این مدل دو تا فایل بایوس 4 و2 مگی داره https://uupload.ir/view/3521_v94v.rar/
سلام
دوست عزیز نه عکس برد فرستادید نه مدل برد رو با این وضعیت نمیشه که پسورد رو برداشت . باید چیپها مشخص باشه مثلا از چه نوع IO ای استفاده می کنه و ...
سلام این عکس های مادربرد و ioهست
من فایل بایوس که 2 و4 مگ بود را فلش زدم ولی فرقی نداشت و سرچ کردمدیدم باید io را هم پرگرم کرد که پرگرمش را نداشتم ایا بدون پرگرم io میشه پسورد حذف کرد ؟
سلام همکار گرامی عکس ها را فرستادم شما می تونید رمز را پیدا کنید یا فایلی می دید که با اون باید فلش کنم اخه من پرگرمر io را ندارم من دستگاه tni5000 دارم
شما باید ۲ الی ۳ عدد آی سی حافظه داشته باشید احتمالا چون نمی دونم آی او شما چه شماره ای هست ولی اگر خوب و دقیق مدار رو چک کنید احتمالا بتونید پیدا کنید یکی برای بایوس هست و دیگری برای آی او .
اگر وجود داشت می تونید پروگرام کنید تا رفع بشه .