آی پی امداد
abtahi

فایل دامپ دستگاه ۸ کانال داهوا-مدل xvr5108hs-x

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
سلام به همگی
یه دستگاه ۸ کانال داهوا اوردن که همه ولتاژها درسته ولی تصویر نمیده یه لحظه مانیتور روشن میشه و بلافاصله میزنه سیگنال وجود ندارد،ای سی پروگرامش هم mx35lf1ge4ab اینه،لطفا از دوستان اگه فایل این دامپ این دستگاه دارن ممنون میشم با پرداخت هزینه برام ارسال کنن.

پیوست‌ها

• 571.1 کیلوبایت بازدیدها: 51
  • 526.5 کیلوبایت بازدیدها: 43
  • 428.3 کیلوبایت بازدیدها: 44
  • 478.9 کیلوبایت بازدیدها: 40
  • 465.1 کیلوبایت بازدیدها: 39
  • 385.5 کیلوبایت بازدیدها: 48

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
متاسفانه ای سی فلش این دستگاه رو نمیتونم بخونم نمیدونم مشکل از پروگرامر من هست یا خود ای سی
مدل ای سی MX35LF1GE4AB-Z4l

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
یکی از دوستان محبت کرد،فایل بهم داد ولی متاسفانه نمیدونم مشکل از چی هست همه ولتاژها درسته ولی همون لحظه که ای سی فلش میزارم روی برد دستگاه روشن میشه ولی یه تایمی که میگذره دیگه روشن نمیشه،ولی همون لحظه اگه مثلا 10 دقیقه خاموش کنم و دوباره روشن کنم ،شاید روشن نشه ولی وقتی هیتر میگیرم روش روشن میشه
و وقتی روشن میشه تا قبل اینکه بیاد بالا حدود 140 تا 150 میلی امپر جریان میکشه ولی وقتی کامل لود میشه و میاد بالا تقریبا 230-250 میلی آمپر جریان میکشه

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,120
1,972
یکی از دوستان محبت کرد،فایل بهم داد ولی متاسفانه نمیدونم مشکل از چی هست همه ولتاژها درسته ولی همون لحظه که ای سی فلش میزارم روی برد دستگاه روشن میشه ولی یه تایمی که میگذره دیگه روشن نمیشه،ولی همون لحظه اگه مثلا 10 دقیقه خاموش کنم و دوباره روشن کنم ،شاید روشن نشه ولی وقتی هیتر میگیرم روش روشن میشه
و وقتی روشن میشه تا قبل اینکه بیاد بالا حدود 140 تا 150 میلی امپر جریان میکشه ولی وقتی کامل لود میشه و میاد بالا تقریبا 230-250 میلی آمپر جریان میکشه

سلام
با توجه به توضحات شما، ظرفیت و ESR خازن‌ها رو بررسی کنید. احتمال داره خازنی مشکل دار در مدار باشه.
برای اینکه دقیقتر بتونید بررسی کنید؛ می‌تونید از هویه برای گرم کردن خازنها استفاده کنید.

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
سلام
با توجه به توضحات شما، ظرفیت و ESR خازن‌ها رو بررسی کنید. احتمال داره خازنی مشکل دار در مدار باشه.
برای اینکه دقیقتر بتونید بررسی کنید؛ می‌تونید از هویه برای گرم کردن خازنها استفاده کنید.
ممنون بابت پاسخگویی ولی وقتی هیتر روی خازن های اس ام دی میگیرم،تصویر میده،که متاسفانه هم شناسایی خازن معیوب سخته و هم تشخیص ظرفیت،راهکار دیگه ای نداره!؟

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,120
1,972
ممنون بابت پاسخگویی ولی وقتی هیتر روی خازن های اس ام دی میگیرم،تصویر میده،که متاسفانه هم شناسایی خازن معیوب سخته و هم تشخیص ظرفیت،راهکار دیگه ای نداره!؟

منطقه‌ای که حرارت میدید و دستگاه روشن میشه رو روی تصویر مشخص بفرمایید.

آخرین ویرایش:

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
منطقه‌ای که حرارت میدید و دستگاه روشن میشه رو روی تصویر مشخص بفرمایید.
خدمت شما
دقیقا زیر cpu هست
ولی وقتی از رو به سی پی یو یکم حرارت میدم،جریان کشی تا ۲۷۰ میلی امپر هم میره ولی بازم روشن نمیشه

پیوست‌ها

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,120
1,972
خدمت شما
دقیقا زیر cpu هست
ولی وقتی از رو به سی پی یو یکم حرارت میدم،جریان کشی تا ۲۷۰ میلی امپر هم میره ولی بازم روشن نمیشه

۱- احتمال داره اساسا موضوع ربطی به خازن‌ها نداشته باشه و مشکل از لحیم سردیِ بالهای آیسی پردازنده باشه.
۲- وقتی از رو به پردازنده حرارت میدید؛ احتمال اینکه وزن هیتسینگ باعث بشه بالها اتصالی کنه و اتصال توپها دچار مشکل بشه؛ وجود داره.
۳- ممکنه ریبال پردازنده مشکل رو رفع کنه؛ اما پیشنهاد میدم قبل از اقدام، نظرم استاد @poya22 رو هم بخواهید.

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,120
1,972
خدمت شما
دقیقا زیر cpu هست

نکته دیگه اینکه آیسی فلش هم تو منطقه حرارت دهی هست؛ بالاتر فرمودید این آیسی رو نمی‌تونید بخونید و پروگرامر شناسایی نمیکنه.
فارغ از اینکه مدل پروگرامر خودتون رو مشخص نفرمودید؛ احتمال خرابی این آیسی رو هم بعلت وجود بدسکتور باید در نظر بگیرید. اگر نمونه رو موجود دارید؛ قبل از هر کاری این آیسی رو تعویض و تست بفرمایید.

بالا