آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

bad-boy

کاربر
2013-01-11
88
171
زیر اسمون خدا
سلام به همه دوستان برای سیم پیچ میتونید هم از سیم افشان نقره اندود وهم معمولی که قیمتش400تا300 تومان است استفاده کنید هم از سیم لاکی و در مورد سیم پیچ در سیم پیچ کوچک مناسب برای اشیا کوچک و در نتیجه کاهش برد را خواهیم داشت و بزرگ برای اشیا تقریبا برزگ مثلا10*10 ولی افزایش برد و بهترین سیم پیچ در نوع کوچک سیم پیچ فلت یا مسطح است که بهترین برد وبهترین جوابو میده و اگه مایل باشید من نحوه ساختش را هم توضیح میدم
سلام دوست عزیز اگه میشه نحوه خرید ای سی پروگرام شده را بگید ////////////////////////////

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,484
7.jpg

دوست عزیز این هم طریقه ساخت لوپ و توضیحات که روی عکس نوشتم ولی تو پستهای قبلی بود اگر یه سر به پستهای قبلی میزدی میدیدی
سلام::smiley_on_tredmi::
اگه بفرمائید که سیم نقره اندود چه شماره ای و با چه نامی هست و ایا تاثیری روی برد داره یا نه

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
لطفا اساتيد و دوستاني كه اطلاعاتي در مورد دلتاپالس 3 دارن يا ساختن جواب سوالات رو بدن ما به اميد شما دست به كار ساخت شديم ممنون ميشم راهنماي كنيد....
:212:

ALI VIPER

کاربر
2013-02-18
13
20
با عرض سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی هست که جواب سوال من را حتی با بله و یا خیر بدهد لطفا.از دوستانی که دستگاه کامل رو مستقیما خریداری کردن آیا در مدار قطعات 720 و 2807 وجود ادارد؟ و میشه اسم اون ترانزیستور که تو فیلم هست و تو عکس نیست رو بگید؟ من فکر کنم قفل هگز (و نه فایل هگز) رو بشه با همکاری هم کشف کنیم. اخه بر خلاف اونچه که بسیاری از دوستان تصئر میکنند فایل هگز فقط یه پروگرام نیست بلکه پیچیدهتر و شاید راحتر از این حفها است.پس کار نشد ندارد.نکته اینکه آی سی pic رو میتونید با یه سرچ ببینید که چندین شرکت آلمانی در سالهای 2005 و 2007 خیلی تبلیغ گوناگون کردن وانحصاری نیست. یا حق.

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
306
سلام . من نخریدم . فقط پی آی سی رو گرفتم . قطعه هایی رو هم که می گید رو متوجه نشدم کدوم منظورتون هستش . در رابطه با فایل هگز هم این رو می دونم که اگه این کار امکان پذیر باشه افراد حرفه ای هستن که این کار رو بکنن و سودهای زیادی ببرن . البته تنها این دستگاه نه بلکه دستگاه های حرفه ای رو هم می گیم . بهتره وقتتون رو روی این کارا نذارید . البته برای تجربش هم که شده فکر کنم بیرزه این کار رو بکنید.
موفق باشید

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
دوست عزیز ساختم اما اهمش بالای هفت بود ایا باید با حذف کردن چند سیم رنگی اهمشو پایین بیارم یااهم بالا مشکلی ندارد وبهترین اهم چقدر است

دوست عزیز بنده هم در چندین پست متوالی عرض کردم اون کابل های شبکه که آقای دمیر ازش استفاده میکنن با کیفیت بالا هست که در ایران به نام کابل شبکه تایوانی شناخته میشه که هر مترشون 3تومن به بالاست تقریبا

و کابل های معمولی که ترکیبی از آلیاز های مختلف رو دارن اونا برای این کار مناسب نیستند که قیمتشون هم ارزانتر میباشد

1) با سلام خدمت اساتید محترم من امروز سیم پیچ جدیدی را با استفاده از سیم نقره اندود عالی برای مین یابم درست کردم که آن را بصورت دایره ای به قطر 20 سانتی متر و از سه دور سیم پیچ استفاده کردم که دقیقاً 2 متر سیم برد. ولی وقتی اهم آن را اندازه گرفتم 4.1 اهم بود می خواستم ببینم این مقدار ایرادی ندارد و مشکلی پیش نمی آورد ؟

2) همین طور بدلیل بی دقتی آن دو رشته سیمی را که باید به مدار بروند را توسط یک سوکت مخابراتی دو پایه به هم وصل کردم و سوکت را دقیقاً روی خود سیم پیچ چسباندم می خواستم ببینم که این مقدار فلز یعنی دو پایه ی فلزی سوکت اختلالی در مدار من ایجاد می کند یا خیر همین طور در صورت نصب مادگی آن ؟

3) اگر در مدارم از مقداری چسب حرارتی استفاده کرده باشم ، چه طور ؟ آیا آن هم روی مدار تاثیری دارد ( چون در جایی شنیدم که نباید ار بعضی از چسب ها در مدار استفاده کرد ).

با تشکر :63000000:

آخرین ویرایش:

ALI VIPER

کاربر
2013-02-18
13
20
با سلام خدمت همگی.من منظورم اینه که یعنی واقعا هیچکسی نمیبین که تو عکسها و فیلمها تعداد ترانزیستورهای یکدونه بیشتر است از تمام نقشه های موجود در سایتهای مختلف. یعنی اثاثا IRF9540 مکمل IRF720 (که یک ترانزیستور هگز اشمیت است) میباشد که این دو نیز با IRF... که اون هم هگز اشمیت تریگر است بطور سری بسته شده و در آخر به IRF740 ونهایتا خروجی مدار به کویل میباشد.یک بار ترانزیستورهارو بشمارید بد نیست.

بالا