آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
نیاز به خرید پی سی بی نیست. فایل pdf آخرین ورژن را بدهید برایتان پی سی بی بزنند.بگید فایبر بزنند.حدودا 16تومان هزینه دارد.مدارتون زیاد هم خوشگل نشد عیبی نداره:32000000:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mrmr16

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
با سلام خدمت همه ی دوستان فعال و گرامی می خواستم از شما خواهش کنم مرا در زمینه ای راهنمایی کنید. اینکه آیا هیچ یک از شما از برنامه ی دموی DELTA PULSE3 نتیجه گرفته اید یا خیر؟ واگر گرفته اید خواهشاً مرا در زمینه ی تنظیمات فیوز بیت آن رهنمایی کنید با ذکر نام برنامه ای که با آن پروگرام کرده اید. با تشکر از شما

با فایل دمو نتیجه نخوتهید گرفت. میکرو فول ورژن را از خود دمید در ترکیه تهیه نمایید.می توانید با paypal به حساب ایمیل ایشان هزینه را واریز نمایید و آدرس و مشخصات پرداخت را به همراه ادرس کاملتان به زبان اینگلیسی و فارسی ایمیل کنید به ایشان. حدود 13 روز بعد به دستتان خواهد رسید.

سلام جناب MRMR16 پس عکس مدارتان کو ؟ می خواستم بدانم که آیا شما خود آن را طراحی کردید یا PCB آن را آماده خریدید ؟ و یا آیا از برنامه ی دموی آن نتیجه گرفتید یا فایل هگز اصلی آن را خریداری کرده اید ؟ اگر از فایل دموی آن استفاده کرده اید لطفاً نحوه ی تنظیم فیوز بیت آن را توضیح دهید (به همراه ذکر نام برنامه ای که با آن پروگرام کردید). با تشکر از کمک شما و سخاوتتان. :32000000:

آقای MR METAL لطفاً قیمت میکرو فول ورژن آن را دقیقاً به تومان بیان کنید و همین طور راهنمایی کامل در زمینه ی خرید آن و اینکه پول را چگونه و به کدام شماره حساب باید واریز نماییم ؟ با تشکر از راهنماییتان. :wink:

با سلام خدمت شما جناب آقای javad13 منظور شما از خذف قسمت شارژ داخل مدار چیست و ما دقیقاً کدام قطعات را باید حذف کنیم خواهش می کنم نام دقیق آن قطعات را بگویید. و آیا نیازی به اضافه کردن چیز دیگری هست یا فقط همین ها را باید برداریم؟ با تشکر از شما دوست گرامی

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
با سلام خدمت شما جناب آقای hadi-dindar می خواستم بدانم که شما خود PCB این مدار را درست کرده اید ؟ یا آن را آماده خریده اید ؟ با تشکر :212:

بله دوست عزیز خودم چاب کردم

با کاغذ گلاسه با کیفیت تر یا کاعذ برچسب چاب کنید

موقع چاب هم که وقتی اتو رو کامل کشیدید و تو اب داغ انداختید بعد خیس شدن رویه بالایی رو با احتیاط بکنید و دوباره فیبر رو اتو کنید ولی نه مثل دفعه قبل بلکه برسی اتو کنید
یعنی همونجور که فیبرت رو برداشتی از اب اتو رو بزار تو یک منطقه از فیبر ودیگه تکون نده تا کاغذ بپزه و بعد 4ثانیه بردار و همینجوری همه جاشو اتو برسی بکن و دباره بنداز اب و بعد چند دیقه بردار و دوباره کاغذاشو بکن و اتو پرسی بزن و بعد چند بار کامل فیبرت چاپ میشه.

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
با سلام خدمت شما جناب آقای javad13 منظور شما از خذف قسمت شارژ داخل مدار چیست و ما دقیقاً کدام قطعات را باید حذف کنیم خواهش می کنم نام دقیق آن قطعات را بگویید. و آیا نیازی به اضافه کردن چیز دیگری هست یا فقط همین ها را باید برداریم؟ با تشکر از شما دوست گرامی

منظور جامبر زیر ال ای دی شارز مدار هست

7.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mrmr16
بالا