آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

kakrod

کاربر
2012-03-01
9
18
تنظیمات منوی دستگاه رو اگر از دوستان کسی میدونه توضیح بده تا بقیه هم استفاده کنن

f1sxd6llqyj4r7vtpu0.jpg

تنظیماتش بصورت زیر هست

1- . گزینه پاور از 1 تا 70 متغییر هست که بهتره هست حدود 50گزاشته بشه .
2- گزینه گین که نیازی به تغییرش نیست و خود دستگاه بطور خودکار این گزینه رو در حالت تنظیم خودکار دستگاه ننظیم خواهد کرد
3- گزینه سمپل برای تنظیم حذف الودگی خاک هست که بسته به میزان الودگی منطقه تنظیم میشه
4- تریشلد :برای تنظیم استلنه صدای دستگاه هست که در همون صفحه اصلی میشه تنظیمش کرد و نیازی به رفتن داخل منو نیست
5- قسمت اتو گراند که از دو گزینه تشکیل شده یکی برای بالانس دقیق دستگاه که با توجه به مقدار الودگی موجود در خاک تنظیم میشه که دارای سه گزینه کم متوسط و زیاد هست . گزینه دیگه بنام سوند هست که برای انجام تفکیک از ان استفاده میشه البته در حالت عادیش هم تفکیک روی صفحه بصورت گرافیکی بنمایش در میاد ولی برد دستگاه در اون حالت برای تفکیک کم هست ولی در حالت سوند میشه در عمق بیشتری تفکیک کرد.در حالت سوند اگر فلز با ارزش باشد عدد مثبت هست و اگر بی ارزش باشه منفی هست
6- ست : این قسمت شامل چند گزینه هست 1- زبان دستگاه در دو حالت انگیلیسی و ترکی 2 – لایت برای تنظیم روشنایی ال سیدی 3- گزینه دیسک که کاری انجام نمیده 4- دیتا سیو هم کاری روی این سیستم انجام نمیده 5 – اتو سیتینگ که با انتخاب این گزینه تمام تنظیمات دستگاه به حالت خودکار توسط خود دستگاه انجام میشه

آخرین ویرایش:

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,484
لطف کنید و بفرمائید که چرا اقای مستر متال گفتند که دستگاهی که خریدند 520 بوده که از خود دمیر خریدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اگر ممکنه لطف کنید و تست هایی که انجام داده اید در زیر خاک اگر بوده مقادیر از نظر برد سیستم با فلزات مختلف و تفکیک در زیر خاک را شرح دهید تا کاربران بتوانند راحت تر بخرند
وشبهات اشکار شود متشکر

kakrod

کاربر
2012-03-01
9
18
سلام جناب Mr MeTaL شما توی کلیپ تستی که از دلتا پالس گذاشتید دستگاه ضعیف عمل میکنه و تستی که اقای mostafa_s گذاشته دستگاه بهتر میزنه علت چیه؟ مگه با هم فرق دارن . . حساسیت دستگاه نسبت به فلز اهنی و غیر اهنی به یک اندازه هست یا فرق داره. با لوپ یه فلز غیر اهنی 20 در 20 رو چقدر میتونه بزنه. با تشکر

به این سوال من و شاید سوال خیلی از کار برها کسی نیست پاسخ بده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mrmr16

mostafa_s

کاربر
2012-11-14
29
99
تبریز
پس لطف کنید و بفرمائید که چرا اقای مستر متال گفتند که دستگاهی که خریدند 520 بوده که از خود دمیر خریدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اگر ممکنه لطف کنید و تست هایی که انجام داده اید در زیر خاک اگر بوده مقادیر از نظر برد سیستم با فلزات مختلف و تفکیک در زیر خاک را شرح دهید تا کاربران بتوانند راحت تر بخرند
وشبهات اشکار شود متشکر

بعضی از مطالبی که بنده در مورد فیلم گذاشتم ویرایش شده است و شما نیز متوجه قضایا نشده اید.

mostafa_s

کاربر
2012-11-14
29
99
تبریز
به این سوال من و شاید سوال خیلی از کار برها کسی نیست پاسخ بده

سلام kakrod
. دسگاه بعد از تنظیم شدن نیاز به تنظیم تریشلد دارد. بعد از روشن شدن سیستم نباید بدون تنظیم تریشلد کار کند. این را حتی یک آماتور در زمینه فلزیاب میداند. نمی خاهم وارد هاشیه شوم و دلیل را برای شما روشن کنم. همین مقدار کافیست

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
بحث های هاشیه زا همین حالا کنار بگذارید. از این پس هم هرگونه پستی که جز مربوط به اصل مطلب یعنی مدار دلتاپالس3 باشه پاک میشه.تاپیک را پر نکنید از بحث های هاشیه. برای بار 100 میگم هرگونه تبلیغ به نحوی و به هر شکلی بلافاصله پاک خواهد شد.
هر نوع تبلیغ فروش یا اعلام نمایندگی و یا.... در کمتر از 10دقیقه ویرایش یا پاک خواهد شد. خارج از این محیط به میزان دلخواه تبلیغ کنند و به میزان دلخواه فروش داشته باشند.
من و استاد محمودی هم در جهت کمک به دوستانی که دوست نداشتیم هزینه کنند یک دستگاه هزینه کردیم و امتحان کردیم و فیلم گذاشتیم.حالا دیگه شاید راه هایی وجود داشته باشه که مثلا یک النگو را در 5متری هم بزنه ولی علم من اینقدر بود و چیزی که با تنظیمات انجام دادم همین قدر زد و من هم همون را گذاشتم اینجا که ببینید. حالا هر کس بسته به اینکه نیازش را رفع میکنه یا بخره یا نخره.کاری که از دست ما بر می آمد همین بود.

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
سلام جناب Mr MeTaL شما توی کلیپ تستی که از دلتا پالس گذاشتید دستگاه ضعیف عمل میکنه و تستی که اقای mostafa_s گذاشته دستگاه بهتر میزنه علت چیه؟ مگه با هم فرق دارن . . حساسیت دستگاه نسبت به فلز اهنی و غیر اهنی به یک اندازه هست یا فرق داره. با لوپ یه فلز غیر اهنی 20 در 20 رو چقدر میتونه بزنه. با تشکر

دوست عزیز سلام.
ببینید ما دستگاه را بعد از خرید ابتدا همانطور که در راهنما گفته شده بود تنظیم کردیم و نمودار هم دقیقا به همان شکل در آمد و بدون نویز بود. و با همان لوپی که خودشان داده بودند دستگاه را روشنو تست کردیمو نتایج را فیلم گرفتیم.من نمیدانم که کسی که ویدئو دارد که مثلا خیلی بیشتر قدرت داشته چطور بوده .من کسی را کم اطلاعات و یا خدایی ناکرده.... نمیدانم شاید اطلاعات من ضعیف هست و من خوب بلد نیستم تست کنم و شاید اگر شما خرید کنید خیلی بهتر از این نتیجه بگیرید.اما چیزی که من تست کردم این بود.
همگی موفق باشید.هم فروشنده ها هم خریداران.

kakrod

کاربر
2012-03-01
9
18
سلام kakrod
. دسگاه بعد از تنظیم شدن نیاز به تنظیم تریشلد دارد. بعد از روشن شدن سیستم نباید بدون تنظیم تریشلد کار کند. این را حتی یک آماتور در زمینه فلزیاب میداند. نمی خاهم وارد هاشیه شوم و دلیل را برای شما روشن کنم. همین مقدار کافیست
سلام درسته دوست عزیز، معمولا دستگاه بعد روشن شدن بوقش یکسره هست و باید تریشلد رو تنظیم کرد سوال بنده این بود یه فلز 20 در 20 غیر اهنی رو چقدر با لوپ می تونه بزنه ، ایا کسی تست کرده؟

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
306
بحث های هاشیه زا همین حالا کنار بگذارید. از این پس هم هرگونه پستی که جز مربوط به اصل مطلب یعنی مدار دلتاپالس3 باشه پاک میشه.تاپیک را پر نکنید از بحث های هاشیه. برای بار 100 میگم هرگونه تبلیغ به نحوی و به هر شکلی بلافاصله پاک خواهد شد.
هر نوع تبلیغ فروش یا اعلام نمایندگی و یا.... در کمتر از 10دقیقه ویرایش یا پاک خواهد شد. خارج از این محیط به میزان دلخواه تبلیغ کنند و به میزان دلخواه فروش داشته باشند.
من و استاد محمودی هم در جهت کمک به دوستانی که دوست نداشتیم هزینه کنند یک دستگاه هزینه کردیم و امتحان کردیم و فیلم گذاشتیم.حالا دیگه شاید راه هایی وجود داشته باشه که مثلا یک النگو را در 5متری هم بزنه ولی علم من اینقدر بود و چیزی که با تنظیمات انجام دادم همین قدر زد و من هم همون را گذاشتم اینجا که ببینید. حالا هر کس بسته به اینکه نیازش را رفع میکنه یا بخره یا نخره.کاری که از دست ما بر می آمد همین بود.

mr metal عزیز اگه این کار رو به صورت جدی انجام بدید واقعا لطف می کنید .
ممنون

بالا