- 2007-06-29
- 1,474
- 5,532
با سلامدرمواقعی که نشت گاز داریم،موتور برای جبران خلا ایجاد شده روغن پمپاژمیکند که در این حالت سیلیکاژور داخل *****نیز روغنی است،مورد دوم ایراد پیستون وسیلندرکمپرسور است که میتوان باشستشو شبه حلالهایی خشک مثل ازت یاگاز ارزانr22 به صورت مایع ودرحالت کارآزاد موتورتاحدی رفع کرد ،بعداز جابجایی بیش از ۴۵درجه اگر دوساعت تایم سکنای روغن ندهیم امکان بالارفتن روغن وجود دارد(درحد کم)/خاصیت گرانروی روغن باعث رسوب بیشتر وبیشتر دو مدار میشود،پس بهتر است مدار شستشو وحتما مویین عوض شود(روغن رسوب کرده در لوله مویی در اثر فشار بالا غیر قابل جداشدن است)-همه سیستم های سرمایش انبساطی غیر از آمونیاک دارای درصدی روغن در گردش طبیعی هستند،البته در سیستم های بزرگ از تله روغن برای بازگشت روانساز به کارتل کمپرسوراستفاده میکنیم
جناب زبردست فرمودید که
آیا این قضیه در مورد کولر اسپیلت هم صدق میکنه؟چون یه اسپیلت 36000اجنرال هست که شیر اکسپنشن والو اون که داخل یونیت بیرونی هست از نوع برقی هست(حالا بماند که من از طرز کار این شیر چیز زیادی سر در نیاوردم چون 6تاسیم داره و وقتی هم که سوکت اون رو از برد جدا میکنم کولر همچنان کار عادی میکنه)که متوجه شدم روغن داخلش گیر کرده چون یه یونیت دیگه داشتیم اون رو کاملا با یونیت خارجی عوض کردم و چون مطمئن بودم که روغن داخل اواپراتور هم رفته لوله خروج اواپراتور یعنی ورود به یونیت رو باز گذاشتم و با باز کمردن شیر فشار بالا روغن داخل اواپراتور رو تخلیه کردم.ولی بعد از وکیوم متوجه شدم که لوله مویی اواپراتور گرفته چون فشار hi 110psiبود و فشار lo منفی 10!!!!!!تصمیم گرفتم که با گاز ازت اواپراتور رو زیر فشار بگیرم آیا به نظر شما راه حل بهتری دارید؟(روغن رسوب کرده در لوله مویی در اثر فشار بالا غیر قابل جداشدن است)
با تشکر.