آی پی امداد
abtahi

سوال: علت ارور های یخچال اسنوا مدل 810

saz12

کاربر
2015-06-24
2
2
یخچال و فریزرم مدل combi 810 هست که حدودا 3 روز پیش ارور داد و صفحه lcd ان قرمز شد و بعد دیدم یخچال برفک داره از برق کشیدم تا برفک ها اب بشه بعد که زدم به برق فریزر مشکل پیدا کرد و خنک نمیشه ولی یخچال درسته و ارورF1 داد بعد خاموش کردم و باز روشن کردم حالا ارور FA میده و هنوز هم فریزر کار نمیکنه و دمای یخچال هم بد نیست .
من ارور ها رو از سایت دیدم ولی هیچی از یخچال سر در نمیارم مشکل از کجاست من می تونم حلش کنم یا حتما باید تعمیرکار بیاید؟؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: khoshbin

saz12

کاربر
2015-06-24
2
2
از دوستان کسی نیست که راه حلی بده؟؟؟؟؟؟/

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: HOSE IN

HOSE IN

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-10-28
1,494
8,663
KARAJ
سلام
وقتی یخچال کارمیکنه پس گازش درسته وموتورمشکل نداره.
برای برای فریزابتدا باید فن بخش مربوطه چک کنید سالم باشه.همینوراوابراتوررا. اگراپراتوردرست کار نکنه همچون مشکلی پیش میاد.کاراپراتوربازکردن کانال هدایت سرما برحسب میزان درجه یخچاله.باید مسیروچیزهایی که گفتم دخیل است.چک کنید
المنت برفک زادیی خوب عمل میکنه یانه؟
فن ها بدرستی کارمیکنه یانه؟
اواپراتوربدرستی عمل میکنه.ومسیرسرمایشی بازمیشه؟

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
با تشکر از این مدل اواپراتور دو تکه است یعنی قسمت یخچال وفریزر جداست،ضمنا موتور دمپر ندارد---سوال کننده چون گفته خبره نیست بهتره از تعمیرکار کمک بگیرد

یاطا

کاربر
2013-02-09
120
113
سلام دوست عزیز این مدل دارای شیر برقیه یعنی دوتا لوله مویی داره یکی برا فریزر یکی هم برای یخچال

Abbas89

کاربر
2010-09-01
1
1
چک کنید بینم دماغ فریزر و یخچالها تو خاکستری حالت چند درجه میشه یخچال بایستی +5فریزر هم-18 باشه..اگر این البته ترموفیوزها و المنت رو چک کن طبق نقشه روی برد اهم بگیر.

بالا