آی پی امداد
abtahi

عدم کارکرد کلید برد بلوتوث

H_R_M

کاربر vip
vip
کاربر
2011-10-14
99
94
سلام
وقتتون بخیر
من میخوام اسپیکر بلوتوثی درست کنم . تااینجا همه چی خوب پیش رفته فقط وقتی از کلیدهای برد بلوتوث سیم میگیرم برای نصب کلیدها متاسفانه دیگه اون کلید کار نمیکنه.
لطفا راهنمایی بفرمائید

V.GHAEDY

مدیریت بازارچه
ناظم انجمن
مدیر تالار
2010-08-19
1,848
7,852
جنت شهر
سلام
لطفا مدل برد یا عکس از برد بلوتوثی ارسال کنید تا دوستان بتوانند شما را راهنمائی کنند .

H_R_M

کاربر vip
vip
کاربر
2011-10-14
99
94
IMG_20250202_090030_680.jpg

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
602
737
کوهبنان کرمان
درود
ببخشید میشه عکسی از پشت برد دقیقا اون محلی که سیم ها رو وصل میکنید بزارید؟ زیاد این کار رو کردم و بدون مشکل کار کردن. جسارتا شما سیمها رو به محل لحیم پایه های نگهدارنده میکرو سوییچ ها وصل نکردید؟ درضمن میتونید از هر کلید فقط یک سیم بکشید و یک سیم از منفی یا بدنه مدارتون بگیرید و به پایه دیگه ی اون میکرو سوییچی که میخواین وصل کنید. یعنی نیاز نیست از هر کلید دوتا سیم بکشید که شلوق هم نشه.
اساتید نظری ندارند؟

H_R_M

کاربر vip
vip
کاربر
2011-10-14
99
94
درود
ببخشید میشه عکسی از پشت برد دقیقا اون محلی که سیم ها رو وصل میکنید بزارید؟ زیاد این کار رو کردم و بدون مشکل کار کردن. جسارتا شما سیمها رو به محل لحیم پایه های نگهدارنده میکرو سوییچ ها وصل نکردید؟ درضمن میتونید از هر کلید فقط یک سیم بکشید و یک سیم از منفی یا بدنه مدارتون بگیرید و به پایه دیگه ی اون میکرو سوییچی که میخواین وصل کنید. یعنی نیاز نیست از هر کلید دوتا سیم بکشید که شلوق هم نشه.
سیم‌ها رو به خود میکروسویچ ها وصل کردم نه به پایه های نگهدارنده ولی متاسفانه نشد . البته پایه ها منفی بودن و میشد همونجا سیم منفی رو هم بگیرم. کلید را باز کردم ولی نشد
برد را هم عوض کردم که عکسش رو می‌گذارم ولی بازم نمیشه . نوع سیم مهمه به نظرتون ؟

پیوست‌ها

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
602
737
کوهبنان کرمان
درود. اگر طول سیم زیاد بود و سیم نامرغوب بود که مقاومت داشت میشد گفت از سیمه. الان با پنس پایه هارو که اتصال میدین درست عمل میکنه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: H_R_M

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
513
1,125
درود. دوست گرامی پیشنهاد می کنم ماژول بلوتوث صوتی با ریموت مدل HW-772 تهیه بفرمایید و روی آن وقت بگذارید. این ماژول نسبت به قیمت مناسبش کیفیت و امکانات خوبی داره و به راحتی می توان شش کلید بهش اضافه کرد(آن هم فقط با یک جفت سیم و تعدادی مقاومت و شش تا تک سوئیچ). من خودم قبلا یک برد در پروتئوس براش طراحی کرده و با کمک مقاومتهای 1206 SMD و شش تک سوئیچ(نوع مینیاتوری دو پایه دیپ) ساختم. یکی دو ساله به خوبی داره کار می کنه. تصاویر و فایل پروتئوس پیوست شد.
چون چند عدد از مقاومت های SMD تکی به اهم مد نظر در فروشگاهی که آن زمان خرید کردم موجود نبود از جمع دو تا با هم برای رسیدن به مقدار موجود در شماتیک استفاده کردم. مقدار مقاومت ها باید دقیقا شبیه شماتیک باشه چون میکرو کنترلر بر اساس آن، نقش کلید را متوجه میشه و اگر متفاوت باشه دچار مشکل و خطا میشه. در طراحی برد یک LED نشانگر و مقاومت کاهنده ولتاژ مربوط به اون هم قرار دادم که در برد نهایی چون نیازی بهش نبود نصبشون نکردم.
برای اتصال بهتر و حرفه ای تر می تونین کانکتور XH نری دو پین را روی ماژول(محل JP2) لحیم کنین و با کانکتور مادگی دو پین سیم دار طبق تصاویر پیوستی به کی برد وصل کنین.

کار کلید ها بدین صورته:
1) آهنگ قبلی با فشار عادی و با فشار چند ثانیه ای کاهش ولوم صدا
2) اجرا و Pause شدن آهنگ با فشار عادی و با فشار چند ثانیه ای انتخاب بین مموری کارت یا فلش یو اس بی
3) آهنگ بعدی با فشار عادی و با فشار چند ثانیه ای افزایش ولوم صدا
4) انتخاب بین مود های بلوتوث، USB، مموری کارت و...
5) تکرار شدن آهنگ
6) انتخاب حالتهای مختلف اکولایزر (چون صفحه نمایشگر نداریم باید به صورت شنیداری تشخیص داد که رو چه مودی هست و بهتره رو حالت نرمال بمونه تا اعوجاج صوتی ایجاد نشه).

خودش یه آی سی آمپلیفایر کوچک استریو داره که صدا رو تا حد 3 وات دوبل راست و چپ تقویت می کنه. ولی اگر نیاز به راه اندازی بلندگوهای قوی دارین باید خروجی رو با کابل شیلد با کیفیت به یک آمپلیفایر قدرتمند استریو متصل کنید.

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

H_R_M

کاربر vip
vip
کاربر
2011-10-14
99
94
درود. اگر طول سیم زیاد بود و سیم نامرغوب بود که مقاومت داشت میشد گفت از سیمه. الان با پنس پایه هارو که اتصال میدین درست عمل میکنه؟
اگر سیم وصل باشه خیر کار نمیکنه ولی اگر سیم را جداکنم با اتصال پنس کار میکنه
عجیبه

H_R_M

کاربر vip
vip
کاربر
2011-10-14
99
94
درود. دوست گرامی پیشنهاد می کنم ماژول بلوتوث صوتی با ریموت مدل HW-772 تهیه بفرمایید و روی آن وقت بگذارید. این ماژول نسبت به قیمت مناسبش کیفیت و امکانات خوبی داره و به راحتی می توان شش کلید بهش اضافه کرد(آن هم فقط با یک جفت سیم و تعدادی مقاومت و شش تا تک سوئیچ). من خودم قبلا یک برد در پروتئوس براش طراحی کرده و با کمک مقاومتهای 1206 SMD و شش تک سوئیچ(نوع مینیاتوری دو پایه دیپ) ساختم. یکی دو ساله به خوبی داره کار می کنه. تصاویر و فایل پروتئوس پیوست شد.
چون چند عدد از مقاومت های SMD تکی به اهم مد نظر در فروشگاهی که آن زمان خرید کردم موجود نبود از جمع دو تا با هم برای رسیدن به مقدار موجود در شماتیک استفاده کردم. مقدار مقاومت ها باید دقیقا شبیه شماتیک باشه چون میکرو کنترلر بر اساس آن، نقش کلید را متوجه میشه و اگر متفاوت باشه دچار مشکل خطا میشه. در طراحی برد یک LED نشانگر و مقاومت کاهنده ولتاژ مربوط به اون هم قرار دادم که در برد نهایی چون نیازی بهش نبود نصبشون نکردم.
برای اتصال بهتر و حرفه ای تر می تونین کانکتور XH نری دو پین را روی ماژول(محل JP2) لحیم کنین و با کانکتور مادگی دو پین سیم دار طبق تصاویر پیوستی به کی برد وصل کنین.

کار کلید ها بدین صورته:
1) آهنگ قبلی با فشار عادی و با فشار چند ثانیه ای کاهش ولوم صدا
2) اجرا و Pause شدن آهنگ با فشار عادی و با فشار چند ثانیه ای انتخاب بین مموری کارت یا فلش یو اس بی
3) آهنگ بعدی با فشار عادی و با فشار چند ثانیه ای افزایش ولوم صدا
4) انتخاب بین مود های بلوتوث، USB، مموری کارت و...
5) تکرار شدن آهنگ
6) انتخاب حالتهای مختلف اکولایزر (چون صفحه نمایشگر نداریم باید به صورت شنیداری تشخیص داد که رو چه مودی هست و بهتره رو حالت نرمال بمونه تا اعوجاج صوتی ایجاد نشه).

خودش یه آی سی آمپلیفایر کوچک استریو داره که صدا رو تا حد 3 وات دوبل راست و چپ تقویت می کنه. ولی اگر نیاز به راه اندازی بلندگوهای قوی دارین باید خروجی رو با کابل شیلد با کیفیت به یک آمپلیفایر قدرتمند استریو متصل کنید.
ممنون از توضیحاتتون ولی میخوام مشکل همین برد حل بشه . آخه دوتا برد امتحان کردم هردو اینجورین
حقیقتش نمیخوام صورت مسئله پاک بشه

بالا