آی پی امداد
abtahi

عدم نمایش تصویر در همه کانال های دستگاه ۱۶ کانال

ibm5894

کاربر
2018-08-22
125
68
ممنون از راهنمایی
بله طبق گفته شما تست کردم،نه دوتا پایه سلف روی برد اتصال کوتاه نیست،حرارت ندادم،امروز دوباره تست میکنم.
احتمالش هست هر ۴ تا ای سی تصویر خراب شده باشه!؟
میتونه ولی درصدش کمه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mr-ha

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
درود
####################################حق عضویت بعد از 292 پست هنوز پرداخت نکردید############################
مرحله اول:
ان ای سی سوئیچینگ 6 پایه را از مدار خارج کنید
اول یک ولتاژ 1.4 را به مثبت همان خازن با سیم کوتاه وصل کنید (با یک منبع تغذیه دیگر بیشتر از 1.4 نشود) یا اگر تغذیه ندارید از این برد های DC TO DC کاهنده استفاده کنید و روی 1.4 تنظیم کنید
برد را روشن کنید ولتاژ خازن را در موقع بوت کامل کنترول کنید که از 1.2 ولت کمتر نباشد (چون حدود 1.2 امپر میکشد افت ولتاژ روی سیم خواهید داشت)
اگر کمتر از 1.2 شد ولتاژ 1.4 را بیشتر کنید تا روی خازن 1.2 داشته باشید.
اگر تصویر دوربین ها امد که خواهد امد چون این ایسی های دکودر به همین راحتی خراب نمیشوند.
مرحله دوم :
اگر به زیر پایه 5 ای سی سوئیچینگ دقت کنید متوجه میشوید که خالی هست و به جای وصل نیست یا به زمین وصل است (این مدل خیلی کم یاب است و نمی توانید پیدا کنید)
در برد های اوراقی اگر دارید یک ای سی سوئیچینگ هست که 5 پایه است نزدیک یک سلف است یعنی جای پایه 5 خالی هست از ان استفاده کنید مشکل رفع میشود
مانند شکل یک
###########################اگر میخواهید یک تعمیر کار خوب شوید###########################
سعی کنید قطع را شناسایی کنید با گفتن پایه 1و6 ولتاژ 3 ولت دارد امکان دارد برای کسی که میخواهد کمک کند نامفهوم باشد.اشتباه هم گفتید 1و 4 نه 1و6
پس چه کار باید بکنید؟؟؟؟؟؟؟
من جوابش به شما عرض میکنم
اول نقشه ان قسمت را میکشید بعد اگر کمی به الکترونیک اشنایی داشته باشید متوجه کار کردش خواهید شد
گاهی شده من نقشه کل یک برد را که زیاد برای من می اید را رسم میکنم
این قسمت از نقشه را که خودم رسم کردم را برای شما اپلود میکنم تا بهتر درک کنید که چطور کار میکند
PIN 1=EN یعنی باید 3 ولت شود تا این سوئیچینگ کار کند
PIN 2=GND
PIN3=OUTPUT این پین باید به سلف وصل شود
PIN 4=VCC
PIN 5=COMP در این مدل استفاده نمیشود
PIN 6=REFRENCE با این پین مقدار ولتاژ خروجی طبق فرمول که روی نقشه زدم را میتوان تغییر دادمشاهده فایل‌پیوست 222813مشاهده فایل‌پیوست 222814
طبق راهنمایی که انجام دادید، پیش رفتم ولی متاسفانه هیچکدوم از کانال ها تصویر نداد.
ممنون از وقتی که گذاشتید.

poya22

مدیر بخش های دوربین مداربسته و پروگرامرهای متفرقه
مدیر تالار
2011-07-25
1,281
3,290
ولتاژ1.4 را از بیرون به خازن وصل کردید؟ (قبل از روشن کردن برد باید وصل کنید )
ولتاژ 1.2 را روی خازن کنترول کردید که کمتر نشود.؟؟ خیلی مهم است
اگر یک لحظه (فقط یک لحظه) ولتاژ روی خازنی که در عکس هست کمتر از 1.2 ولت شود تمام ای سی های دکودر خاموش میشود و جریان انها قطع میشود و ولتاژ همان 1.4 میشود.

خوب دقت کنید :
وقتی برد در حال بوت شدن است در مر حله اول ای سی های دکودر خاموش هستند جریان کم می کشند .نزدیک این که بوت دارد کامل میشود ای سی های دکودر یک لحظه روشن و جریان 1.4 امپر میکشد. در همان لحظه هر چهار تا ای سی دکودر پشت سر هم از cpu یک فرمان میگیرد که ایا درست کار میکنید یا نه
بعد همان لحظه ای سی های دکودر به cpu پاسخ میدهند که روشن و online هستند .در همین لحظه جریان کل ای سی های دکودر به 1.4 امپر میرسد
در این لحظه اگر ولتاژ تغذیه ای سی های دکودر کمتر از 1.1 یا 1 ولت شود یک قسمت از ای سی دکودر فعال نمیشود و نمی تواند به cpu جواب دهد
توجه داشته باشید ای سی های دکودر وقتی تغذیه داشته باشند روشن نمیشوند و باید با دیتا که cpu میفرستد روشن میشوند و فرستادن دیتا فقط یک لحظه کوتاه است.
افت ولتاژ روی خازن با اهمتر مشخص نمیشود چون فقط یک لحظه کوتاه است باید اسکوپ داشته باشید و پروب اسکوپ روی خازن باشد که اگر ولتاژ در ان لحظه کم شد را ببینید.
وقتی ایسی های دکودر روشن شوند سریع گرم میشوند ولی اگر خاموش باشند تقریبا خنک هستند.
شما همان مرحله دوم را انجام دهید و ولتاژ 1.2 ولت را بررسی کنید که سر خازن باشد
در ضمن اگر ان دیودهای esd در ورودی ها سوخته بود میشد گفت احتمال دارد یک ای سی دکودر سوخته .ولی در پست بالا گفتید سالم است و اهم همه ورودی ها 75 اهم است

آخرین ویرایش:

poya22

مدیر تالار
2011-07-25
1,281
3,290
در پست دوم هم تمام امکانات را بررسی میکنیم
1- چون ای سی تغذیه 1.2 ولت سوخته فعلا به این نتیجه میرسیم که این ای سی در اثر جریان سوخته و همه ای سی های دکودر سالم هستند
2 - فرض کنیم یکی از ای سی های دکودر سوخته و باعث شده جریان زیاد شود و ای سی تغذیه 1.2 سوخته است در این حالت باز یکی از ای سی های دکودر
نمیتواند به cpu فرمان بفرست که انلاین هست .در این حالت باز cpu تمام ای سی های دکودر را خاموش میکند .این حالت زمانی پیش می اید که دکودر کانالهای 1 تا هشت یا 1 تا 4 سوخته باشند
تست دیود روی خازن باید حدود 138 باشد کمتر باشد یکی سوخته بطور مثال اگر 32 باشد یکی یا دو تا سوخته
3- این ای سی های دکودر با دو ولتاژ کار میکند یکی با 1.2 و دیگری با 3.3 ولت (ان ای سی تغذیه در کنار برد سه پایه lm1117 ولتاژ 3.3 را تولید میکند) ولی جریان 3.3 کم است مانند 1.2 نیست
4- فرض بر این میگیرم که ولتاژ 1.2 درست شد ولی باز کانالها تصویر ندارند باید بررسی کرد که مسیر فرمانها از cpu تا ای سی های دکودر قطع نشده است .معمولا
وقتی برد را از کیس جدا میکنید لبه هارد به زیر برد میخورد و چند قطع کنده میشوند.
4a - پایه فرمانها از از زیر cpu به برد قطع شده است
5- فرکانس ای سی های دکودر کمتر از 27 مگاهرتز شده یا در مسیر قطع شده (تا این 27 مگا هرتز نباشد ای سی های دکودر روشن نمی شوند
تمام این تست ها را می شود زیر 3 دقیقه بررسی کرد

آخرین ویرایش:

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
ولتاژ1.4 را از بیرون به خازن وصل کردید؟ (قبل از روشن کردن برد باید وصل کنید )
ولتاژ 1.2 را روی خازن کنترول کردید که کمتر نشود.؟؟ خیلی مهم است
اگر یک لحظه (فقط یک لحظه) ولتاژ روی خازنی که در عکس هست کمتر از 1.2 ولت شود تمام ای سی های دکودر خاموش میشود و جریان انها قطع میشود و ولتاژ همان 1.4 میشود.

خوب دقت کنید :
وقتی برد در حال بوت شدن است در مر حله اول ای سی های دکودر خاموش هستند جریان کم می کشند .نزدیک این که بوت دارد کامل میشود ای سی های دکودر یک لحظه روشن و جریان 1.4 امپر میکشد. در همان لحظه هر چهار تا ای سی دکودر پشت سر هم از cpu یک فرمان میگیرد که ایا درست کار میکنید یا نه
بعد همان لحظه ای سی های دکودر به cpu پاسخ میدهند که روشن و online هستند .در همین لحظه جریان کل ای سی های دکودر به 1.4 امپر میرسد
در این لحظه اگر ولتاژ تغذیه ای سی های دکودر کمتر از 1.1 یا 1 ولت شود یک قسمت از ای سی دکودر فعال نمیشود و نمی تواند به cpu جواب دهد
توجه داشته باشید ای سی های دکودر وقتی تغذیه داشته باشند روشن نمیشوند و باید با دیتا که cpu میفرستد روشن میشوند و فرستادن دیتا فقط یک لحظه کوتاه است.
افت ولتاژ روی خازن با اهمتر مشخص نمیشود چون فقط یک لحظه کوتاه است باید اسکوپ داشته باشید و پروب اسکوپ روی خازن باشد که اگر ولتاژ در ان لحظه کم شد را ببینید.
وقتی ایسی های دکودر روشن شوند سریع گرم میشوند ولی اگر خاموش باشند تقریبا خنک هستند.
شما همان مرحله دوم را انجام دهید و ولتاژ 1.2 ولت را بررسی کنید که سر خازن باشد
در ضمن اگر ان دیودهای esd در ورودی ها سوخته بود میشد گفت احتمال دارد یک ای سی دکودر سوخته .ولی در پست بالا گفتید سالم است و اهم همه ورودی ها 75 اهم است
سلام مجدد
بله با دوتا منبع تغذیه تست انجام دادم.
ولتاژ 1.4 دادم به خازن و اصلا سیم رو لحیم کردم به خازن و تو حالت روشن یا قبل از روشن شدن دستگاه هم تست کردم اصلا هیچ کدوم از کانال ها تصویر نمیده و ولتاژ هم از 1.4 پایین نمیاد.
هر چهارتا ای سی موقع روشن شدن یکم گرم میشن.

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
در پست دوم هم تمام امکانات را بررسی میکنیم
1- چون ای سی تغذیه 1.2 ولت سوخته فعلا به این نتیجه میرسیم که این ای سی در اثر جریان سوخته و همه ای سی های دکودر سالم هستند
2 - فرض کنیم یکی از ای سی های دکودر سوخته و باعث شده جریان زیاد شود و ای سی تغذیه 1.2 سوخته است در این حالت باز یکی از ای سی های دکودر
نمیتواند به cpu فرمان بفرست که انلاین هست .در این حالت باز cpu تمام ای سی های دکودر را خاموش میکند .این حالت زمانی پیش می اید که دکودر کانالهای 1 تا هشت یا 1 تا 4 سوخته باشند
تست دیود روی خازن باید حدود 138 باشد کمتر باشد یکی سوخته بطور مثال اگر 32 باشد یکی یا دو تا سوخته
3- این ای سی های دکودر با دو ولتاژ کار میکند یکی با 1.2 و دیگری با 3.3 ولت (ان ای سی تغذیه در کنار برد سه پایه lm1117 ولتاژ 3.3 را تولید میکند) ولی جریان 3.3 کم است مانند 1.2 نیست
4- فرض بر این میگیرم که ولتاژ 1.2 درست شد ولی باز کانالها تصویر ندارند باید بررسی کرد که مسیر فرمانها از cpu تا ای سی های دکودر قطع نشده است .معمولا
وقتی برد را از کیس جدا میکنید لبه هارد به زیر برد میخورد و چند قطع کنده میشوند.
4a - پایه فرمانها از از زیر cpu به برد قطع شده است
5- فرکانس ای سی های دکودر کمتر از 27 مگاهرتز شده یا در مسیر قطع شده (تا این 27 مگا هرتز نباشد ای سی های دکودر روشن نمی شوند
تمام این تست ها را می شود زیر 3 دقیقه بررسی کرد
اهان یعنی با سوختن هر کدوم از اون 4 تاای سی، هیچکدوم روشن نمیشه؟
برای شما که حرفه ای هستید،بله شاید کمتر از 3 دقیقه زمان ببره ولی واسه ما بیشتر از 3 روز کار داره.:)
به هرحال از وقتی که گذاشتید و راهنمایی کردید، خیلی ممنونم

poya22

مدیر تالار
2011-07-25
1,281
3,290
tp2826 نمی سوزد
تست دیود روی خازن چند است؟
فایل خودش را هم روی فلش پروگرام کنید.فایل های مشابه روی tp2826 جواب نمیدهد بوت میشود ولی تصویر نمیدهد
برای 1.2 ولت از همان ای سی های 5 پایه پیدا کنید و وصل کنید تا 1.2 باشد بعد پشت برد و روی برد را با عکسهایی که فرستادم مطابقت کنید تا قطعه ای نپریده باشد.

پیوست‌ها

• 18 مگابایت بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:
بالا