آی پی امداد
abtahi

عدم نمایش تصویر در همه کانال های دستگاه ۱۶ کانال

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
سلام به همگی
یه دستگاه ۱۶ کانال نونیم دارم که روی هیچ کدوم از کانالها تصویر نمیده،تمام ولتاژها هم درسته
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پیوست‌ها

• 137.9 کیلوبایت بازدیدها: 25
  • 144 کیلوبایت بازدیدها: 25

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
سلام. اهم ورودی ها رو چک کردید؟ اتصال کوتاه نیستند که؟
سلام، چک کردم نه اتصال کوتاه نشده، شرتی هم نداره
قبلا مشابه این مورد داشتم ولی همه کانال ها همزمان نبود، 2 تا از کانال ها این مشکل داشت که با تعویض دیودها ورودی مشکل برطرف شد ولی توی این مورد که هر 16 کانال مشکل داره بعید میدونم همه دیودها مشکل خورده باشه

ibm5894

کاربر
2018-08-22
125
68
سلام به همگی
یه دستگاه ۱۶ کانال نونیم دارم که روی هیچ کدوم از کانالها تصویر نمیده،تمام ولتاژها هم درسته
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام، کانکتور bnc چند اهم داره؟ اگه ۷۵ اهم به بالا داره icتصویر یا cpu به مشکل خوردن

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
سلام، کانکتور bnc چند اهم داره؟ اگه ۷۵ اهم به بالا داره icتصویر یا cpu به مشکل خوردن
سلام
ممنون از پاسخگویی
اهم ورودی کانال ها رو نگرفتم ولی امروز یه تست دیگه انجام دادم و فکر میکنم مشکل از تغذیه هست انگار هیچ کدوم از چهارتا ای سی های دیکودر ولتاژ نداره و اومدم برد چک کردم مجدد و یه ای سی شبیه به ای سی های DC/DC ۶ پایه داره که متاسفانه روش حروف نامشخصی نوشته شده که اصلا قابل خوندن نیست حتی زیر لوپ و ولتاژ که گرفتم فقط پایه ۱ و پایه ۶ ولتاژ ۳.۳ داره،حتی وقتی این ای سی رو از روی برد برمیدارم هم همون پایه ها روی برد ولتاژ ۳.۳ ولت داره،در ضمن فایل سالم هم زدم روش ولی بازم مشکل پابرجاست

پیوست‌ها

ibm5894

کاربر
2018-08-22
125
68
سلام
ممنون از پاسخگویی
اهم ورودی کانال ها رو نگرفتم ولی امروز یه تست دیگه انجام دادم و فکر میکنم مشکل از تغذیه هست انگار هیچ کدوم از چهارتا ای سی های دیکودر ولتاژ نداره و اومدم برد چک کردم مجدد و یه ای سی شبیه به ای سی های DC/DC ۶ پایه داره که متاسفانه روش حروف نامشخصی نوشته شده که اصلا قابل خوندن نیست حتی زیر لوپ و ولتاژ که گرفتم فقط پایه ۱ و پایه ۶ ولتاژ ۳.۳ داره،حتی وقتی این ای سی رو از روی برد برمیدارم هم همون پایه ها روی برد ولتاژ ۳.۳ ولت داره،در ضمن فایل سالم هم زدم روش ولی بازم مشکل پابرجاست

ibm5894

کاربر
2018-08-22
125
68
سلام، شما توو پست اول نوشتید که همه ولتاژها درسته که... پس خرابی تغذیه چیه داستانش؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imsi

ibm5894

کاربر
2018-08-22
125
68
اهم bnc رو بگیرید چون مهمه برای تصویر دهی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mr-ha
بالا