آی پی امداد
abtahi

مشکل: عدم سرما سازی کولر پنجره ای اوجنرال

بهبود 68

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2015-03-31
517
1,181
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید گرامی و دوستان عزیز
موضوع مربوط به کولر پنچره ای مغازه ی بنده ی حقیر هستش.این کولر رو حدودا اسفند ماه خریده ام و کار کرده در حد نو هستش،بعد نصب و تست متوجه خرابی ترموستات شدم که به علت عدم دسترسی به نمونه ی اصلی یکسره ش کردم و کولر رو راه اندازی کردم که وقتی روشنش میکردم انگار آدمو تو فریزر گذاشتن!یخ یخ میکرد.اما پری روز که روشنش کرده بودم یهو دیدم صداش قطع شد.زود رفتم و فیوزش رو خاموش کردم بعدش دیدم قسمت جلوش کلا یخ زده! بعد یه نیم ساعتی که یخ ها آب شدن کولر رو روشن کردم اما کولر اصلا جون نداشت،شده عین پنکه!فقط باد میزنه دیگه از سرما خبری نیست
ولتاژ زیر بار230ولت هستش و کولر 10 آمپر جریان میکشه
اشکال کار کجاست؟
بسیار ممنونم

Vus.9170188

کاربر
2014-08-13
123
207
گچساران
سلام دوست گرامی ...
مزیاد سر رشته ی خیلی تخصصی ای توی کولر ندارم ولی با توجه به تجاربم میدونم که یخ زدن قسمت پایین رادیاتور جلو نشونه کم بودن گاز (یا خالی شدن گاز به علت وجود سوراخ خیلی ریز) کولر هست
و وقتی که گاز کم باشه معمولا کولر کمتر آمپر میکشه...
اینکه میگید کولر در حد نو هست ، باید برچسب مشخصاتش هنوز روش باشه
چک کنید ببینید که آمپری که اونجا زده چقدر هست؟
اگر کمتر از این مقداری بود که الان میکشه ، خالی شدن گاز خیلی محتمل تر خواهد بود...

با احترام

h.fallahi

کاربر
2015-06-20
6
3
44
با سلام .از انجاییکه بیشتر کولر پنجره ایی رو 18000 نصب میکنن شکی نیست که مال شما هم همین باشه 10 امپر برق برای استارت خوبه ولی باید در طی کارکرد کمی پایین تر بیاد خوب اگه فکر میکنی گاز خالی کرده که از امپر بقول دوستمون اشاره کرد میشه تا حدودی فهمید ولی یخ زدن یک عاملی دیگه هم داره کثیفی اواپراتور یا همون رادیاتور جلو هم باعث میشه

فرستاده شده از GT-I9070

h.fallahi

کاربر
2015-06-20
6
3
44
فراموش کردم بگم ترموستات کولر دمای بین 10 الی20 درجه کنترل میکنه هر نوع ترموستات کولر پنجره ایی جواب میده

فرستاده شده از GT-I9070

nekooee

Senior Technical Supervisor
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,787
29,883
ایران
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید گرامی و دوستان عزیز
موضوع مربوط به کولر پنچره ای مغازه ی بنده ی حقیر هستش.....
اشکال کار کجاست؟
بسیار ممنونم

سلام
دوست عزیز شما باید در عنوان حتما مدل دقیق کولر را ذکر کنید. شما فقط برند کولر را نوشتید. لطفا قوانین را رعایت کنید.

vahidpm

کاربر
2015-06-26
1
1
با سلام
شما نباید به هیچ عنوان ترموستات کولر رو یکسره می کردید چون کولر بعد از رسیدن به دمای مورد نظرش باید کمپرسور و فن کندانسور رو از مدار خارج کنه تا مانع از یخ بستن اواپریتور بشه ! یخ بستن باعث برگشتن مایع به کمپرسور میشه ! از طرف دیگه کمپرسور همینطور داره به فعالیتش ادامه میده و استراحت نمیکنه ! با این تفاصیل کمپرسور یا مرخص میشه یا از مکش دهش میفته !

یاطا

کاربر
2013-02-09
120
113
باسلام اگه کمپرسور تو خط نیاد چند علیت داره 1-سوختگی خود کمپرسور
2-خرابی خازن
3-قطعی سیمهای رابط
4-خرابی ترموستات

بالا