- 2012-11-01
- 1,002
- 2,906
با سلام خدمت همکاران بزرگوار ...
یه مودم TP-Link مدل TD-W8961ND دو آنتن هستش که چراغ ADSL اون روشن نمیشه .
مودم رو باز کردم دیدم روی برد دوده سیاه بسیار زیادی نشسته و سرتاسر برد بسیار سیاه و کثیف است . داخل قاب مودم هم همینطور . احتمالاً در جایی که استفاده میشه دوده و خاک زیاد بوده .
دو تا خازن 220 میکرو 16 ولت پشت سوکت تلفن باد کرده بود . برد رو کاملاً شستشو دادم و تمیز کردم . خازن های مذکور رو تعویض کردم و به خط وصل کردم تا تست کنم . این بار چراغ ADSL روشن میشه ولی چهار - پنج تا چشمک میزنه و به مدت حدود 10 ثانیه خاموش میشه و دوباره همینطور ...
آی سی مربع شکل که بین سلف و آی سی WiFi هستش و آی سی WiFi به شددددددددت داغ میکنه . وقتی روش دست میذاریم واقعاً دست رو میسوزونه خصوصاً اون آی سی مربع شکل که گفتم .
به محیط کانفیگ مودم میشه وارد شدو مودم رو تنظیم کرد.
ولتاژ ورودی به قسمت این دو تا آی سی رو چک کردم . 5 ولت - 3.3 ولت بود
توی رگولاتور 1117 هم 5 ولت داریم . در ضمن چراغ WiFi هم روشن میشه
این آی سی ها به نظر شما سوخته ؟
مشکل داغ کردن شدید این دو تا آی سی چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
یه مودم TP-Link مدل TD-W8961ND دو آنتن هستش که چراغ ADSL اون روشن نمیشه .
مودم رو باز کردم دیدم روی برد دوده سیاه بسیار زیادی نشسته و سرتاسر برد بسیار سیاه و کثیف است . داخل قاب مودم هم همینطور . احتمالاً در جایی که استفاده میشه دوده و خاک زیاد بوده .
دو تا خازن 220 میکرو 16 ولت پشت سوکت تلفن باد کرده بود . برد رو کاملاً شستشو دادم و تمیز کردم . خازن های مذکور رو تعویض کردم و به خط وصل کردم تا تست کنم . این بار چراغ ADSL روشن میشه ولی چهار - پنج تا چشمک میزنه و به مدت حدود 10 ثانیه خاموش میشه و دوباره همینطور ...
آی سی مربع شکل که بین سلف و آی سی WiFi هستش و آی سی WiFi به شددددددددت داغ میکنه . وقتی روش دست میذاریم واقعاً دست رو میسوزونه خصوصاً اون آی سی مربع شکل که گفتم .
به محیط کانفیگ مودم میشه وارد شدو مودم رو تنظیم کرد.
ولتاژ ورودی به قسمت این دو تا آی سی رو چک کردم . 5 ولت - 3.3 ولت بود
توی رگولاتور 1117 هم 5 ولت داریم . در ضمن چراغ WiFi هم روشن میشه
این آی سی ها به نظر شما سوخته ؟
مشکل داغ کردن شدید این دو تا آی سی چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
آخرین ویرایش: