آی پی امداد
abtahi

طریقه سرویس کولر های دوتیکه

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
$ir@an
hi bacheha
amozeshe nasb va rahandazi koler espilit kojast plz rahnamai(ba hazine monaseb

mamnoon

سلام دوست عزیز

لوازم مورد نیاز رو دارید؟

گیج فشار
وکیوم پمپ
دریل
لوله خم کن
و ....

ابتدا پنل داخلی رو نصب کنید
برای نصب توجه داشته باشید که باید به وسیله یک سوراخ لوله و سیم های کولر رو به سمت کندانسینگ هدایت کنید
لوله های رفت و برگشت رو باید طوری خم بدید که دوپهن نشه
بعد از اینکه کندانسینگ رو روی پایه نصب کردید لوله ها رو روی سرویس ولو ببندید.
بعد از نصب لوله و سیم ها باید سیستم رو وکیوم کنید
گیج فشار رو از قسمت فشار کم به قسمت بالف ساکشن ببندید.
سپس سیستم رو 15 دقیقه تو حالت وکیوم بزارید تا کاملا خلا بوجود بیاد.
بعد از وکیوم کردن خط ابتدا شیر گیج رو ببندید بعد وکیوم رو خاموش کنید تا خلا سیستم نشکنه.
بعد شیر دیس چارج رو به آرامی باز کنید تا خلا توسط گاز فریون 22 شکسته بشه.
ابتدا کمی فشار پشت لوله ها قرار میدیم تا از نشت ندادن اتصالات اطمینان حاصل کنیم.(توسط کف و صابون)
بعد از اینکه از نشت ندادن سیستم اطمینان حاصل کردید دو شیر ساکشن و دیس چارج رو کامل باز کنید
الان میتونین کولر رو روشن کنید.
امیدوارم مفید بوده باشه
موفق باشی.

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام دوستان عزیز: من غرب تهران زندگی میکنم.
یه کولر اسپلیت دارم وقتی روشن میکنم هم قدرت بادش کم شده هم خوب خنک نمیکنه
یه سرویس کار ماهر سامسونگ معرفی میکنید؟

سلام

شما از تمیز بودن f i l t e r اطمینان دارید؟

ابتدا درب روی پنل رو باز کنید و 2عدد f i l t e r دستگاهت رو خوب بشور.

حتما جواب میده.

موفق باشی

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام چندسال قبل از بندر اسپلیت چینی 36هزار خریدم وبسیارعالی کارمی کند ولی مشکل ان کشیدن جریان بالا در ظهر تابستان دارد خازن راه انداز عوض کردم وکابل برق را از 2در2.5به 2در4عوض کردم وکمی بهتر شده تا 22امپر جریان می کشد رادیات بالا را تمیز کردم وخلاصه تمام کارهایی راکه می شد انجام دادم ولی اثری نکرد باید 13امپر جریان بکشد ولی22امپرموقع گرمای شدید می کشدروی دستگاه سایبان است ولی شبها به 16 امپر می رسد مشکل درچیست ممنون

سلام

یکی از عواملی که کمپرسور آمپر بالایی میکشه اینه که احتمالا خازن دستگاهتون پایینه
شما از چه خازنی استفاده کردید؟
و دلیل دوم اینه که کمپرسورتون مشکل مکانیکی پیدا کرده.
حتما با یک متخصص در میون بزارید

موفق باشی

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
با سلام

من یک اسپلیت سرد و گرم دارم که الان که زمستان است و از گرماش استفاده میکنم کمپرسور آن برفک میزنه و مانع از جریان یافتن هوا میشه و راندمان وارمر بسیار کم میشه.البته خودش هر از چند گاهی برفک زدایی میکنه ولی در کل زیاد کارساز نیست.آیا میشه کاری کرد که برفک نزنه یا کمتر بزنه؟

سلام

اینکه کندانسر بیرون یعنی دستگاه بیرونی یخ میزنه یک امر طبیعی هستش.

شما وقتی سیستم رو توی حالت گرمایش قرار میدهید یک شیر ریورز جهت حرکت مبرد رو عوض میکنه و شما به اصطلاح فنی از گرمای کندانسر استفاده میکنید.
نگران نباشید هیچ مشکلی نیست
موفق باشی

MOHAMAD AMIN

کاربر
2011-04-27
1
1
دوستان چجوری میتونم قسمت داخلی کولر دو تیکه را سرویس کنم این کولر ما هر وقت ********** هاش رو تمیز میکردم خوب خنک میکرد ولی حالا کلا شدت بادش کم شده وقتی در ش رو برمیدارم خوب میشه وباد قوی میشه و خنک هم میکنه فکر کنم لای پره های رادیاتور آشغال کرفته یا پره های فن کثیف شده . چجوری میشه داخلش رو تمیز کرد وطریقه باز کردنش و هم بفرمایید؟

دوستان چجوری میتونم قسمت داخلی کولر دو تیکه را سرویس کنم این کولر ما هر وقت ********** هاش رو تمیز میکردم خوب خنک میکرد ولی حالا کلا شدت بادش کم شده وقتی در ش رو برمیدارم خوب میشه وباد قوی میشه و خنک هم میکنه فکر کنم لای پره های رادیاتور آشغال کرفته یا پره های فن کثیف شده . چجوری میشه داخلش رو تمیز کرد وطریقه باز کردنش و هم بفرمایید؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: fata

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
دوستان چجوری میتونم قسمت داخلی کولر دو تیکه را سرویس کنم این کولر ما هر وقت ف ي ل ت ر هاش رو تمیز میکردم خوب خنک میکرد ولی حالا کلا شدت بادش کم شده وقتی در ش رو برمیدارم خوب میشه وباد قوی میشه و خنک هم میکنه فکر کنم لای پره های رادیاتور آشغال کرفته یا پره های فن کثیف شده . چجوری میشه داخلش رو تمیز کرد وطریقه باز کردنش و هم بفرمایید؟

اگه لوازمت تكميله و دست به آچار هستي ، كار سختي نيست

ولي اگه تا حالا همچين كاري نكردي پيشنهادم اينه كه دست بهش نزني

ولي يه كارايي هست كه احتياج به تجربه بالايي نداره

شما گفتيد وقتي درب روي اواپراتور رو برميداري فشار هوا خوب ميشه

اون درب رو از جاش در بيار و شبكه هاشو بشور اگه گرفتگي داره باز بشه

اگه نشد

ابتدا ف ي ل ت ر رو در بيار و بشور و روي فين هاي اواپراتور با يك مسواك يا يه بروس مسواك مانند فين ها رو تميز كنيد

تا اينجا رو ميتوني امتحان كني

از اين به بعد يكم سخت ميشه

ابتدا گاز رو توي كندانسينگ يونيت جمع كنيد

بعد لوله هاي رفت و برگشت رو باز كنيد و يونيت داخلي رو در بيارين

ديگه بستگي داره مال چه شركتي باشه جاي پيچ هاش فرق داره

بايد اواپراتور رو از يونيت جدا كنيد

بعد لوله رفت و برگشت رو باچيزي مسدود كنيد تا آب و گرد و غبار داخلش نره

ديسكيلر رو با آب 20% و 80% قاطي كنيد و روي فين ها بريزيد

5 دقيقه صبر كنيد و بعد با فشار آب خوب بشوريد

بعد كويل رو سر جاش قرار بدين و يونيت داخلي رو سرجاش بزارين و لوله ها رو خوب ببنديد

بعد از وكيوم مسير گاز رو وارد سيستم كنيد

در ضمن فن دستگاه رو هم چك كنيد

بعضا اتفاق افتاده داخل بلوور پرز و آشغال ميمونه و چون اين بلوور ها از قانون گريز از مركز استفاده ميكنند اين باعث ميشه كه خوب هوا رو جابجا نكنه.

موفق باشيد

aminh3

کاربر
2011-05-29
42
12
لیان
سلام
دو روز پیش یکی اومد کولر اجنرال(دو تیکه هست) رو سرویس کنه طرف بعد از این که اگه در بگم بلوری (همونی که باد تولید میکنه استوانه سیاه رنگ )رو همرا با موتورش از ارتفاع 1متری از دستش افتاد و دو قسمت اون استوانه لبه هاش شکست و بعد از این که کامل پنل داخل رو بست حال که کولر رو روشن کردیم ازش یه صدایی در میاد همه چیز رو چک کردم و هیچی شل بسته نشده که باعث تولید صدا بشه ایا امکان داره از اون استوانه و موتورش باشه

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام
دو روز پیش یکی اومد کولر اجنرال(دو تیکه هست) رو سرویس کنه طرف بعد از این که اگه در بگم بلوری (همونی که باد تولید میکنه استوانه سیاه رنگ )رو همرا با موتورش از ارتفاع 1متری از دستش افتاد و دو قسمت اون استوانه لبه هاش شکست و بعد از این که کامل پنل داخل رو بست حال که کولر رو روشن کردیم ازش یه صدایی در میاد همه چیز رو چک کردم و هیچی شل بسته نشده که باعث تولید صدا بشه ایا امکان داره از اون استوانه و موتورش باشه

ببخشید

من متوجه نشدم چی از دستش افتاد

اگه میتونی بیشتر توضیح بده یا عکسش رو بزا
ر

• Like

amirkanaani

کاربر
2009-05-01
23
46
سلام

یکی از عواملی که کمپرسور آمپر بالایی میکشه اینه که احتمالا خازن دستگاهتون پایینه
شما از چه خازنی استفاده کردید؟
و دلیل دوم اینه که کمپرسورتون مشکل مکانیکی پیدا کرده.
حتما با یک متخصص در میون بزارید

موفق باشی
[
تایید میشه
با اضافه کردن یک خازن کمکی 100در100 مشکل شما حل میشه . شک نکن خازن اضافه کن درست میشه

• Like
بالا