آی پی امداد
abtahi

طریقه سرویس کولر های دوتیکه

aminh3

کاربر
2011-05-29
42
12
لیان
ببخشید

من متوجه نشدم چی از دستش افتاد

اگه میتونی بیشتر توضیح بده یا عکسش رو بزا
ر
اقا امیر اسمشو گفت بلوور
بلوور از دستش افتا همرا با موتورش،می خوام بدنم مشکلی واسه کولر پیش نمیاد ،چون یکی از دوستام بهم گفت بازش نکنی بهتر چون گاز کولر به هدر میره الکی

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
اقا امیر اسمشو گفت بلوور
بلوور از دستش افتا همرا با موتورش،می خوام بدنم مشکلی واسه کولر پیش نمیاد ،چون یکی از دوستام بهم گفت بازش نکنی بهتر چون گاز کولر به هدر میره الکی

سلام

بلوور یا دمنده همون سیستم سیرکوله هوا هستش و وظیفش عبور دادن هوا از روی اواپراتور هستش

اگه پرتاب باد خوبه پس مشکلی نداره

درباره اینکه گاز کولر خارج میشه باید بگم که این قسمت رو که شما گفتین هیچ ربطی به گاز کولر نداره

این جوابیه که از سوالتون متوجه شدم

zigorat442

کاربر
2012-06-07
1
0
طریقه سرویس درست البته شما خودتان نمی توانید این کار را بکنید چون ابتدا باید پانل داخلی کلا باز بشه که لازمه آن جمع کردن گاز در کندانسور می باشد بعد از درآوردن کاور و قسمتهای الکترونیکی رادیات را با پمپ کارواش شستشو می دهند تا لجن آن کاملا پاک شود و پس از خشک شدن مراحل را برعکس انجام میدهیم

با سلام خدمت دوستان عزیز من الان 6 ساله دوتیکه سامسونگ دارم وهیچ وقت هم سرویسش نکردم تو اهواز هم زندگی میکنم آقا ما یه ابری نازک کولر پنجره ای گذاشتیم رو کولر هر هفته که پر از خاک میشه(خیلی کثیف)میشوریمش هیچ مشکلی هم تا حالا بوجود نیومده اگه هم میخاید سرویسش کنید به دلیل باریک بودن عرض کندانسور اصلا کثییف نمیشه کافیه بلوورش( رو در بیارید وسرویس کنید (با این گازهای الکی که تو بازار هست هیچوقت گاز اصلی رو موقع سرویس از بین نبرید)

hamini

کاربر
2012-06-15
1
0
سلام و تشکر.
من یک اسپیلیت kenwood سرد و گرم سال 89 تهیه کردم . سال 90 خنک نمی کرد.پنل جلو برفک زده بود. اب چکه می کرد. ***** هوا را تمیز کردم خوب شد.ولی با نصف قدرت اصلی.امسال برا تست روشن کردم خبری از سرما نیست.؟؟؟

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام و تشکر.
من یک اسپیلیت kenwood سرد و گرم سال 89 تهیه کردم . سال 90 خنک نمی کرد.پنل جلو برفک زده بود. اب چکه می کرد. ***** هوا را تمیز کردم خوب شد.ولی با نصف قدرت اصلی.امسال برا تست روشن کردم خبری از سرما نیست.؟؟؟

وقتی اواپراتور کولر یخ میبنده حتما شما کمبود گاز در سیستمتون دارید
ابتدا نشتی رو توسط ازت پیدا کنید ، پس از رفع نشتی سیستم رو وکیوم و شارژکنید

mosimzm

کاربر
2012-05-11
4
1
سلام.واسه سرویس کولر 2تیکه ها بعد از پمپ دان کردن گاز کولرو باز کردن پنل داخلی برای کارواش گرفتنش نیاز هست که رادیات پنل داخلی کامل از فرم خارج شه اینکه همینطور که نسب هست رادیات رو کارواش گرفت...
اینم بگم که من همیشه بدون جدا کردن رادیات از فریم پنل سرویس کولر رو انجام می دم و اگه لازم که رادبات و پره و متور (بلور)کامل جداشه و بقیه قطعات.....
اساتید گرامی لطفا راهنمایی کامل کنید تشکر از لطفتون

بالا