آی پی امداد
abtahi

صدا دادن محافظ برق سارا

mehdimti

کاربر
2020-10-19
19
15
سلام خسته نباشید.
محافظ برق رو وقتی به پریز وصل میکنم چراق قرمز روشن میشه و بعد 4 دقیقه دقیقا قبل اینکه چراغ سبز بشه یک صدای "وززززززززز" میده در حد 1 ثانیه بعد چراغ سبز میشه. قبلا این صدا رو نمیداد. هر دو عدد رله هم تعویض شده و با نو جایگزین شده ولی صدای "وززززززززز" همچنان باقی مونده.
ممنون میشم راهنمای کنید که مشکل چیه و چکاری باید انجام بدم.
تشکر.

۲۰۲۵۰۲۲۶_۱۹۵۷۵۷.jpg

۲۰۲۵۰۲۲۶_۱۹۵۵۱۴.jpg

mehdimti

کاربر
2020-10-19
19
15
درود: خازن الکترولیت قرمز رنگ رو تعویض کنید مشکل حل میشه
سلام . خازنی که گفتید رو عوض کردم و همچنین (خازن c3 هم عوض کردم) ولی مشکل صدا هنوز پابرجا هست. و یه مسئله دیگه اینه که وقتی لامپ قرمز رو از برد جدا میکنم صدا قطع میشه و فقط یک صدای تق کوچیک که مال رله هست میاد و چراغ سبز میشه. ولی وقتی دوباره الامپ ال ای دی قرمز رو روی برد لحیم میکنم صدای وزززززززززز که توضیح دادم دوباره برمیگرده.
ممنون میشم راهنماییم کنید

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
602
737
کوهبنان کرمان
عکس زیر برد هم کامل مشخص نیست که پایه ال ای دیها مشخص باشه. شما اون لامپ قرمزه رو کلا عوض کردین؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mehdimti

mehdimti

کاربر
2020-10-19
19
15
عکس زیر برد هم کامل مشخص نیست که پایه ال ای دیها مشخص باشه. شما اون لامپ قرمزه رو کلا عوض کردین؟
سلام .عجیب اینه که لامپ رو در میارم صدا قطع میشه. حتی برد و ترانس رو کامل از بدنه خارج کردم که هیچ برخوردی با فلز بدنه نداشته باشن ولی صدا همچنان موجود بود . بله لامپ هم عوض کردم و جدید گذاشتم ولی فرقی نکرد. عکس زیر برد هم قرار دادم

۲۰۲۵۰۳۱۶_۲۳۵۹۰۵.jpg

آخرین ویرایش:

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
602
737
کوهبنان کرمان
سپاسگزارم. الان ال ای دی قرمز توسط Q2 روشن میشه. اینکه فرمودین با دراوردنش صدا قطع میشه اون ترانزیستور رو هم چک بفرمایید. درضمن صدارو نمیشه تفکیک کنید که مشخص بشه از ترانسه یا رله ها؟ مثلا پایه رله ها ممکنه توسط یک دیود معیوب برق ریپل دار میگیره و صدا میده.شایدهم ولتاژ کافی برای راه اندازی رله نمیرسه و بقول معروف به زور رله روشن میشه که این بیشتر متصوره مخصوصا که خازن پرظرفیتی دیده نمیشه در بردتون

amir2064829

کاربر
2022-03-02
70
58
من با تعوئض خازن ها جواب گرفتم ... شمام مسیر ال ای دی قرمز بررسی کنید چون جریان در حلقه بسته لامپ عبوری قرار گرفته

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,390
1,612
دیود ها و ترانزیستور تحریک رله رو عوض کنید اگر فرقی نکرد ترانس ظعیفه

J1375

کاربر
2021-03-26
264
506
زیر سایه خدا
من یه مورد داشتم که بخاطر کاهش ظرفیت خازنی که در خروجی پل دیود واقع شده وقتی میخواست رله وصل بشه یه چند لحظه صدا میکرد و بعد وصل میشد
اینکه شما با خارج کردن ال ای دی مشاهده کردید صدا قطع شده احتمالا به خاطر اینه که جریان کافی برای رله فراهم میشه و دیگه صدا نمیده

بالا