سلام
آیفون تصویری تابا مدل tvd-1040m200 بورد تصویرش اتصالی داشت که با خارج کردن آی سی u6 به شماره fa43nk اتصالی رفع شد.
هیچ اطلاعاتی در مورد این آی سی توی اینترنت ندیدم.
آیا کسی اطلاعاتی در مورد این آی سی داره؟
با تشکر
ضمن سلام دوست عزیز این آرسی 8 پهیه دارد وبغل ان دو عدد خازن بزرگ الکترولیت دارد من خودم این عیب نداشتن تصویر روی مانیتور این ایس ودو خازن را وض کردم درست شد متشکرم اشاالله موفق باشید متشکرم sio2
درود بر مهندسین عزیز توی همین برد پشت مانیتور ۳ عدد آیسی رگلاتور ۶ پایه ریز هستش ک با رنگ آبی مشخص کردم سوخته کسی از دوستان شمارشو میدونن یا نقششو دارن محبت کنن ممنون میشم اون آیسی ک با قرمز مشخص کردم رو تهیه کردم f43fakهستش
درود بر مهندسین عزیز توی همین برد پشت مانیتور ۳ عدد آیسی رگلاتور ۶ پایه ریز هستش ک با رنگ آبی مشخص کردم سوخته کسی از دوستان شمارشو میدونن یا نقششو دارن محبت کنن ممنون میشم اون آیسی ک با قرمز مشخص کردم رو تهیه کردم f43fakهستش مشاهده فایلپیوست 209987
درود بر مهندسین عزیز توی همین برد پشت مانیتور ۳ عدد آیسی رگلاتور ۶ پایه ریز هستش ک با رنگ آبی مشخص کردم سوخته کسی از دوستان شمارشو میدونن یا نقششو دارن محبت کنن ممنون میشم اون آیسی ک با قرمز مشخص کردم رو تهیه کردم f43fakهستش مشاهده فایلپیوست 209987
همکار محترم نیازی هم نیست این ای سی ها کوچیک 6 پایه ریز هم جاش بزاری و فقط کارش تنظیم صدای زنگ هستش و البته هم زیاد گیرمیاد. هم ای سی تغذیه و این ای سی. سایت های هستن که مخصوص این ای سی های ایفون رو میفروشن و منم خودم همیشه خرید میکنم ازشون.
سایت میلانی
سایت شهر ایفون
سایت دی جی پارس لند اقای خدایاری