آی پی امداد
abtahi

سوختن مکرر IGBT در برد تردمیل

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,472
1,682
در حالت بدون

سلام. در حالت بدون بار عملکرد درستی دارد اما وقتی باری حتی نصف حد تعیین شده سازنده روی غلطک میاد جریان خیلی زیادی میکشه و ادامه این روند برای چند ثانیه باعث عبور جریان خیلی زیادی از آی جی بی تی و داغ شدن فوری در نهایت سوختن میشه. در حالت بدون بار بیش از یکساعت کار کرده.
درایور آی جی بی تی خازن ها و مقاومت ها تا جایی که میشد تست کردم. خازن شیمیایی بزرگ 470uf 400v دقیقا چه نقشی ایفا میکنه؟ به این خازن مشکوکم.
اگر موتور خازن دایم کار بقلش داره خازنو عوض کن در غیر اینصورت موتور ایراد داره زیر بار بیش از حد امپر میکشه

• Sad
واکنش‌ها[ی پسندها]: electirc

pixon12

کاربر vip
کاربر
2012-06-28
22
8
درود دوستان این مبحث به چه نتیجه ای رسید.
من هم مشکل مشابه دارم.
Igbt جدید بعد از دو سه روز سوخت.

ali kay

کاربر vip
vip
کاربر
2010-06-27
38
25
سلام . برد تردمیل دارای IGBT 30A. مدتی کار میکنه و سپس فقط IGBT میسوزه ( کامل اتصال کوتاه میشه) سایر قطعات برد تست شده مشکلی دیده نشد . زمانی میسوزه که به موتور فشار بیشتری میاد و افرادی که وزن بیشتری دارن ازش استفاده میکنن این فشار به موتور میاد. خود موتور گیر نداره و با سرعت آخر هم به خوبی کار میکنه تسمه موتور سفت نیست و نرماله. ایراد از کجا میتونه باشه؟ محل قرار گیری IGBT در U1 می باشد که تصویر بعد از جداسازی قطعه گرفته شده.
مشاهده فایل‌پیوست 206828

مشاهده فایل‌پیوست 206829
سلام مهندس
منم یه برد از این مدل دارم که همین مشکل راداه.شما تونستید مشکل رو حل کنید؟
یه چچیز دیگه هم خواستم بپرسم . بردی که من دارم متأسفانه u2 هم ترکید و نتونستم بخونم مدلش چیه.برد شما u2 چیه
ممنون میشم راهنمایی کنید
Igbt جدید چی گذاشتید و اینکه q3 چیه ؟اینم واسه من ترکیده

آخرین ویرایش:
  • Sad
واکنش‌ها[ی پسندها]: electirc
بالا