سلام وقت همه دوستان بخیر دیروز مولتی متر ویکتور vc97در حالت تست بازر بود که برق بهش وارد شد و خاموش شد کلن الان ایا درست بشو هست این مولتی متر یا قیدش رو باید زد اگر قابل تعمیر هست کدوم قسمت ممکنه اسیب دیده باشه.
سلام وقت همه دوستان بخیر دیروز مولتی متر ویکتور vc97در حالت تست بازر بود که برق بهش وارد شد و خاموش شد کلن الان ایا درست بشو هست این مولتی متر یا قیدش رو باید زد اگر قابل تعمیر هست کدوم قسمت ممکنه اسیب دیده باشه.مشاهده فایلپیوست 175954مشاهده فایلپیوست 175955
ممنون از لطفتون فقط این نقشه ای که گذاشتید برای مدل ویکتور هایه هست که ای سیشون واقعا ای سی هست برد مولتی متر من ای سیش قیری هست ضمنا چندتا شماره قطعه هایه نقشه شما اصلا در مولتیمتر من نیست
الان این قطعه موقعی که مولتی متر رو در حالت روشن قرار میدی خیلی داغ میکنه که ظاهرا رگولاتور هم هست موقعیتش ic3
هست ممکنه از خود این قطعه باشه یا نه در جایه دیگری از مدار اتصالی وجود دارد که باعث داغ شدن این قطعه میشود.و سوال دیگه اینکه الان این ای سی قیریه دوتا سوارخ روش هست این درسته از اول همینجورین یا که اصلا اون اسیب دیده
سلام وقت همه دوستان بخیر دیروز مولتی متر ویکتور vc97در حالت تست بازر بود که برق بهش وارد شد و خاموش شد کلن الان ایا درست بشو هست این مولتی متر یا قیدش رو باید زد اگر قابل تعمیر هست کدوم قسمت ممکنه اسیب دیده باشه.مشاهده فایلپیوست 175954مشاهده فایلپیوست 175955
سلام و درود،
بعید میدونم که بشه این مولتی متر رو تعمیر کرد چون خودم هم قبلا یه مولتی متر داشتم که خراب شد و بعد متوجه شدم که آیسیش خراب شده و بی خیالش شدم.....
حالا امکانش هست که با تعویض اون آیسی 3 پایه مشکل حل بشه.
اون سوراخ های رو آیسی هم در واقع حباب هوای نصفه هستن که هنگام ریختن قیر مذاب اینجوری میشه.
موفق و پیروز باشید.