حسن گریوانی
کاربر
مقدارهاشو میگی بی زحمتداداش دیود زنر و خازن رو باهاش تعویض کن نمیسوزه .من امتحان کردم خوب بود
مقدارهاشو میگی بی زحمتداداش دیود زنر و خازن رو باهاش تعویض کن نمیسوزه .من امتحان کردم خوب بود
درود بر اساتید گرامی،لطفا مقدار مقاومت r82 رو میفرمایید؟با تشکرسلام
استاد عزیز من یه برد ال جی 8کیلو دارم همین مقاومت R82 ترکیدهه میشه بفرماید مقدارش چند اهم هست؟؟؟ کمک بزرگی میکنید
درود،مقدار مقاومت ۲۴۰ اهم میباشددرود بر اساتید گرامی،لطفا مقدار مقاومت r82 رو میفرمایید؟با تشکر
درود بر شما،در تکمیل راهنمایی با ارزش شما اینو بگم که پمپ تخلیه حتما تست شود،چون بعضی وقتا پمپ خراب باشه باعث میشه دوباره مدار مشکل پیدا کنهباسلام خدمت اساتید دراین مورد ترانزیستور AZY و دوعدد کوپلر تعویض شود و مقاومت اطراف کوپلر و AZY بررسی شود و حتما حتما زیر برد هم قطعی مدار را وصل کنید
درود دوستان،این برد کارشو انجام دادم،نصب کردم وقتی روشن کردم و استارتو زدم فیوز پرید،الان که روشن میکنم فیوز نمیپره ولی رو تخلیه که میذارم شیربرقی فقط کار میکنه،مشکل از چی میتونه باشه،ضمنا قبلش مقاومت های ۱.۶ کیلو متصل به ترایاک شیر برقی داغ کرده بود و تغییر رنگ داده بود که عوض کرده بودم،الانم ترایاک رو تست کردم مشکل نداشت محض اطمینان عوض هم کردم ولی هیچ تاثیری نداشت،لطفا اگه تجربه این مشکل رو دارید راهنمایی کنید،با تشکردرود بر شما،در تکمیل راهنمایی با ارزش شما اینو بگم که پمپ تخلیه حتما تست شود،چون بعضی وقتا پمپ خراب باشه باعث میشه دوباره مدار مشکل پیدا کنه
اساتید گرامی نظری ندارید؟درود دوستان،این برد کارشو انجام دادم،نصب کردم وقتی روشن کردم و استارتو زدم فیوز پرید،الان که روشن میکنم فیوز نمیپره ولی رو تخلیه که میذارم شیربرقی فقط کار میکنه،مشکل از چی میتونه باشه،ضمنا قبلش مقاومت های ۱.۶ کیلو متصل به ترایاک شیر برقی داغ کرده بود و تغییر رنگ داده بود که عوض کرده بودم،الانم ترایاک رو تست کردم مشکل نداشت محض اطمینان عوض هم کردم ولی هیچ تاثیری نداشت،لطفا اگه تجربه این مشکل رو دارید راهنمایی کنید،با تشکر
سلاماساتید گرامی نظری ندارید؟
درود ممنونم از پاسختون،بعد از استارت شیر میاد تو مدار، فقط ی شیر تو مداره،ترایاک و اپتوکوپلر تعویض کردم،آی سی kid65004 میخوره که بجاش uln2004 گذاشتم ولی هیچ تاثیری نداشت و کماکان شیر برقی میاد تو مدارسلام
روی تخلیه نباید شیر برقی بیاد تو مدار. اگر هنگام استارت زدن در برنامه تخلیه، شیر برقی میاد تو مدار یعنی اینکه دستور از ایسی دارلینگتون که همون ULN2004 هست داره صادر میشه که از طریق اپتوکوپلرها میره سر ترایاک شیر برقی، لازمه ترایاک و اپتوکوپلر شیر برقی نیز چک شود.
این برای حالتی بود که هنگام استارت زدن در برنامه تخلیه شیر برقی میاد تو مدار ولی اگر قبل از استارت شیر برقی تو مدار هست که از ترایاک یا اپتوکوپلر میتونه باشه.
با توضیحاتی که شما دادید فقط همین به ذهنم رسید