آی پی امداد
abtahi

سوال: سوال در مورد خازن الکترولیت 1000 uf

Ahmad. hos

کاربر
2019-08-21
46
58
30
تهران
سلام و عرض خسته نباشید و تشکر خدمت تمام مدیران و اعضا فعال
دوستان سوالم اینه ک در برد اینورتر یک خازن الکترولید هستش که مشخصاتش اینجوریه
35 v
1000 uf
K04
LE (M)
105°C

اما هرچی گشتم دقیقا ار همین خازن پیدا نکردم یه خازن گرفتم ک اینم 35 ولت و 1000 uf هستش و منفی چهل تا مثبت صدو پنج درجه سانتی گراد هست
حروف CD11X رو هم روش نوشته
سوالم اینه ک میتونم این خازنو جایگزین کنم مشکلی پیش نمیاد؟!؟!؟

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,474
5,532
35 v
1000 uf
K04
LE (M)
105°C

اما هرچی گشتم دقیقا ار همین خازن پیدا نکردم یه خازن گرفتم ک اینم 35 ولت و 1000 uf هستش و منفی چهل تا مثبت صدو پنج درجه سانتی گراد هست
با سلام
بله بدون نگرانی میتونید جایگزین کنید البته اگه ایراد از المانهای دیگه نباشه

hoss_bakh

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-11-16
563
6,605
IRAN-Karaj
35 v
1000 uf
K04
LE (M)
105°C

درود

عدد منفی 40 تا 105+ درجه سانتی گراد هست که نشوند دهنده دمای کاری خازن هست (اگر خالی بندی نباشه چون متاسفانه خازن خوب این روزا سخت گیر میاد)

در کل شما سعی کن خازن خوب تهیه کنی و با همون مشخصات 35 ولت 1000 میکرو هیچ مشکلی نداره جایگزینش کنید

Ahmad. hos

کاربر
2019-08-21
46
58
30
تهران
خیلی ممنون بابت توجه و راهنمایی تون
یک سوال دیگه هم دارم که باخودم فکر کردم ارزششو نداره یه تاپیک دیگه باز کنم
تویه برد پاور دقیقا بغل ntc ها و ptc یک وریستور هست با این مشخصات
MYG
14K151
دنبال این وریستور هم هرچی گشتم پیدا نکردم یه وریستور دیگه پیدا کردم با این مشخصات
ZOV
14D471K
C47
این هم میتونم جایگزین کنم یا نه مشکل داره

درمورد تست اون خازن و این وریستور هم بگم تستشون نکردم فقط ظاهری که نگاهشون کردم دیدم اون خازن کمی باد کرده و این وریستور هم یه ترک بزرگ هر دو سمتش از بالا تا پایین داره بخاطر همین میخوام عوضشون کنم

با تشکر خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی فراوان :;:

elesaeid

کاربر vip
vip
کاربر
2015-03-27
79
180
با سلام. براي جايگزيني خازن بصورت معمول مشکلي وجود نداره. ولي اگر برد حرفه اي است و خازن قبلي هم سري LOW ESR بود و مثلا براي خروجي يک منبع تغذيه سوئيچينک بود، بهتره که با يک مدل مرغوب (مثلا سري KY کارخانه نيپون) تعويض بشود. براي وريستور هم بصورت کلي اين اطلاعات و در نظر بگيريد. وريستور سوخته شما قطر 14 و با ولتاژ نامي 150 ولت بود.اما وريستور جايگزين با همان قطر 14 و ولتاژ 470 ولت است. معمولا وريستور دوم بعنوان پروتکت برق شهر بعد از رکتيفاير استفاده مي شود. وريستور اول هم معمولا به عنوان محافظ(مثلا خروجي دستگاه جوش اينورتر نبايد از حد مجاز عبور کند وگرنه براي بدن انسان مضر است)استفاده مي شود.استفاده از اين وريستور براي ولتاژ 150 ولت شما مناسب نيست.شما دنبال يه وريستور بگردين که ولتاژ نامي آن 150 ولت باشد. در مورد سوختن اين قطعات هم عرض کنم که تست شما به احتمال زياد درست است. ولي مراقب باشيد وريستور ها اتصال کوتاه مي شوند. پس به دنبال خرابي قبل وريستور (مثلا فيوز ورودي) باشيد. موفق باشيد

آخرین ویرایش:

sovietiran

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-24
1,897
9,838
49
خراسان بزرگ!
خیلی ممنون بابت توجه و راهنمایی تون
یک سوال دیگه هم دارم که باخودم فکر کردم ارزششو نداره یه تاپیک دیگه باز کنم
تویه برد پاور دقیقا بغل ntc ها و ptc یک وریستور هست با این مشخصات
MYG
14K151
دنبال این وریستور هم هرچی گشتم پیدا نکردم یه وریستور دیگه پیدا کردم با این مشخصات
ZOV
14D471K
C47
این هم میتونم جایگزین کنم یا نه مشکل داره

درمورد تست اون خازن و این وریستور هم بگم تستشون نکردم فقط ظاهری که نگاهشون کردم دیدم اون خازن کمی باد کرده و این وریستور هم یه ترک بزرگ هر دو سمتش از بالا تا پایین داره بخاطر همین میخوام عوضشون کنم

با تشکر خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی فراوان :;:

درود..

همانطور که دوستان فرمودند خازن و واریستور را میتوانید جایگزین کنید.
در تکمیل فرمایش عزیزان
البته مشخصاتی که روی خازن نوشته نشاندهنده شرایط کاری هم هست.مثلا خازنهایی که برای فلاش دوربین بکار میروند با حروف خاصی علامت دار میشوند یا با ذکر کلمه photo flash
در بعضی سایتها این حروف پسوند خازنها ذکر شده کاربردش چیست.
اما در کاربردهای عمومی ظاهرا مهم نیست.

در مورد وی دی ار عدد 14 قطر ان بر حسب میلیمتر(که نشاندهنده توان هم هست) و 151 نشاندهنده 150 ولت است.
گرچه واریستورها مشخصات دقیقی دارند و بعضی با کد علامت دارند.
اگر سرچ بفرمایید جداولی میاید...

تغذیه شما هم یقینا بخاطر افزایش ولتاژ و نوسان در ورودی اسیب دیده.

بدرود..

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

javad10mn

کاربر
2010-03-19
173
448
نه عزیزم میتونی۱۰۰۰میکروفاراد۵۰ولت هم بزاری جاش اون واریستورم اشکال نداره بزار جاش
سلام

در مورد وریستور- این وریستور معمولا روی برد پاور نسب میشه و کارش اینه که نمیذاره قبل از اینکه ولتاژ دی سی لینک (خط 310 ولت) به 150 ولت برسه رله عمل کنه و اگه 470 ولت جایگزین بشه در او صورت اصلا رله عمل نمیکنه .پس باید دقیقا همون 150 ولت جایگزین بشه.
موفق باشید

بالا