آی پی امداد
abtahi

سفید شدن تصویر در آیفون تابا

ali kay

کاربر vip
vip
کاربر
2010-06-27
56
27
سلام به همکاران محترم
یه آیفون تابا دارم که بعد از تعمیر تغذیه همه چیز درست کار میکنه ولی وقتی توی روز زنگ میخوره نور خورشید که تو محیط هست ال سی دی سفید میشه وقتی جلوی دوربین رو با دست سایه میکنیم اوکی میشه
کسی میدونه مشکل از کجاست
ولتاژها اوکی هستن و مقاومت نوری رو هم عوض کردم بازم همونه
ممنون از لطفتون

م ر پارس

کاربر vip
vip
کاربر
2015-08-15
649
801
کوهبنان کرمان
درود
اول تنظیمات نور رو بررسی کنید. اگر فرقی نکرد روی مقاومت نوری رو با چسب مشکی بپوشونید اگر باز تغییری نکرد یکی از پایه های اونو از مدار خارج کنید. ببینید این مشکلات رو باید با آزمون وخطا پیدا کنید، اگر هم از سفیدی تصویر و تصویر که اوکی هست عکس واضح بگذارید بهتر میتونن راهنماییی تون کنن.

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,251
2,205
سلام به همکاران محترم
یه آیفون تابا دارم که بعد از تعمیر تغذیه همه چیز درست کار میکنه ولی وقتی توی روز زنگ میخوره نور خورشید که تو محیط هست ال سی دی سفید میشه وقتی جلوی دوربین رو با دست سایه میکنیم اوکی میشه
کسی میدونه مشکل از کجاست
ولتاژها اوکی هستن و مقاومت نوری رو هم عوض کردم بازم همونه
ممنون از لطفتون

سلام
از زاویه کارکرد دوربین عرض می‌کنم. اگر در شب تصویر دوربین رو بدون مشکل دارید و در روز با مشکل مواجه هستید؛ به این مفهوم است که دیافراگم و یا حالت AGC دوربین فعال نمیشه.
پیشنهاد میشه ابتدا خروجی دوربین رو مستقیما به AV مانیتور متصل و نتیجه رو مشاهده بفرمایید.

ali kay

کاربر vip
vip
کاربر
2010-06-27
56
27
سلام
از زاویه کارکرد دوربین عرض می‌کنم. اگر در شب تصویر دوربین رو بدون مشکل دارید و در روز با مشکل مواجه هستید؛ به این مفهوم است که دیافراگم و یا حالت AGC دوربین فعال نمیشه.
پیشنهاد میشه ابتدا خروجی دوربین رو مستقیما به AV مانیتور متصل و نتیجه رو مشاهده بفرمایید.
وقتی دوربین رو انحراف میدیم و نور مستقیم نمیخوره اوکی میشه.منم بیشتر نظرم رو لنز دوربینه
حالا باید خود دوربین و عوض کنم یا جایی رو بررسی کنم

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,251
2,205
وقتی دوربین رو انحراف میدیم و نور مستقیم نمیخوره اوکی میشه.منم بیشتر نظرم رو لنز دوربینه
حالا باید خود دوربین و عوض کنم یا جایی رو بررسی کنم

سلام
۱- هرچند اینکه فرمودید با دست جلوی دوربین رو سایه می‌کنیم مطلب تا حد زیادی روشن شد اما برای اطمینان پاسخ سوال رو مطرح بفرمایید: آیا تو شب که نور کم هست تصویر میده و روز که نور زیاد هست به مشکل می‌خوره؟

۲- آیا خروجی تصویر دوربین رو به ورودی AV مانیتور یا تلویزیون دادید تا اطمینان پیدا کنید ایراد از دوربین هست؟

۳- چند تصویر واضح از دوربین قرار بدید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali kay

ali kay

کاربر vip
vip
کاربر
2010-06-27
56
27
سلام
۱- هرچند اینکه فرمودید با دست جلوی دوربین رو سایه می‌کنیم مطلب تا حد زیادی روشن شد اما برای اطمینان پاسخ سوال رو مطرح بفرمایید: آیا تو شب که نور کم هست تصویر میده و روز که نور زیاد هست به مشکل می‌خوره؟

۲- آیا خروجی تصویر دوربین رو به ورودی AV مانیتور یا تلویزیون دادید تا اطمینان پیدا کنید ایراد از دوربین هست؟

۳- چند تصویر واضح از دوربین قرار بدید.
۱.تو شب تصویر اوکی هست
۲. خیر
چشم

ali kay

کاربر vip
vip
کاربر
2010-06-27
56
27
1000066954.jpg

پیوست‌ها

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,251
2,205
صفحه سفید زمانی هست که نور لامپ نزدیک به دوربین میشه

سلام
همانطور که در ابتدا عرض کردم؛ اطلاعاتی که میدم بر اساس شناخت از ساختار دوربین هست. لذا با توجه به اینکه روی آیفن بصورت تخصصی کار نکردم؛ اصرار دارم دو نکته رو انجام بدید تا اطمینان پیدا کنیم ایراد از دوربین هست.
۱- تست خروجی دوربین با ورودی AV تلویزیون
۲- ارسال چند تصویر از زوایای مختلف دوربین آیفن

نکته: معمولا دوربین‌های آیفن با ۳ سیم به پنل متصل میشه. این ۳ سیم عبارتند از VCC, GND, VIDEO اگر دوربین شما هم تنها از این سه سیم استفاده میکنه؛ کافی هست سیم ویدئو و گراند رو به ورودی AV تلویزیون وصل کنید و تغذیه مناسب به دوربین بدید.
ضمن اینکه اگر فقط از این ۳ سیم استفاده میکنه؛ به احتمال خیلی قوی دوربین ایراد داره. چون معمولا تنظیم نور دوربینها از طریق CCD دوربین انجام میشه و فرمان به دیافراگم یا فعال کردن حالت AGC از طریق CCD صورت می‌پذیره.
مگر اینکه دوربین دارای تعداد سیم بیشتر باشه که از طریق سنسور خارجی نور رو کنترل کنه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali kay

ali kay

کاربر vip
vip
کاربر
2010-06-27
56
27
سلام
همانطور که در ابتدا عرض کردم؛ اطلاعاتی که میدم بر اساس شناخت از ساختار دوربین هست. لذا با توجه به اینکه روی آیفن بصورت تخصصی کار نکردم؛ اصرار دارم دو نکته رو انجام بدید تا اطمینان پیدا کنیم ایراد از دوربین هست.
۱- تست خروجی دوربین با ورودی AV تلویزیون
۲- ارسال چند تصویر از زوایای مختلف دوربین آیفن

نکته: معمولا دوربین‌های آیفن با ۳ سیم به پنل متصل میشه. این ۳ سیم عبارتند از VCC, GND, VIDEO اگر دوربین شما هم تنها از این سه سیم استفاده میکنه؛ کافی هست سیم ویدئو و گراند رو به ورودی AV تلویزیون وصل کنید و تغذیه مناسب به دوربین بدید.
ضمن اینکه اگر فقط از این ۳ سیم استفاده میکنه؛ به احتمال خیلی قوی دوربین ایراد داره. چون معمولا تنظیم نور دوربینها از طریق CCD دوربین انجام میشه و فرمان به دیافراگم یا فعال کردن حالت AGC از طریق CCD صورت می‌پذیره.
مگر اینکه دوربین دارای تعداد سیم بیشتر باشه که از طریق سنسور خارجی نور رو کنترل کنه.
دقیقا ۳ سیمه.من تست میکنم خبر میدم

بالا